stanior
Użytkownik
STS zdecydowanie najlepsza oferta nawet internetowe przy nich słabo wyglądają. Fortuna kiepsko , Milenium tez pary daje nie najgorsze Ekstraliga i I liga
Jeśli chodzi o Szwecję to zawsze jest info że rozchodzi się o max 4 pierwsze biegi.Czy w regulaminie STS jest gdzieś zapisane, że h2h zawodników rozliczają dla ograniczonej liczby biegów?
słusznie Ci rozliczyli jako przegrany bo zawodnik zdobył 7 pkt a linia była 7,5 a ty zagrałeś powyżej. Te +1 to jest punkt bonusowy, rozliczany tylko na linii klub - zawodnik co do kasy czy statystyk. Nigdy żaden buk nie liczył bonusów, tylko punkty meczowe a tych ma 7.Jestem nie zbyt zaznajomiony z zasadami żużla, ale obstawiłem linię na zawodnika w Anglii over 7.5 punkta i zawodnik uzyskał 7+1, a zakład rozliczyli jako przegrany, czy mogę reklamować coś takiego? Chodzi o sts, w regulaminie jest napisane, że nie liczą punktów graczy jeśli chodzi o jokerów, nie ma jednak wzmianki o żadnych dodatkowych punktach.
Zgooglowałem sobie to z ciekawości i zgodnie z wikipedią tak brzmi definicja.słusznie Ci rozliczyli jako przegrany bo zawodnik zdobył 7 pkt a linia była 7,5 a ty zagrałeś powyżej. Te +1 to jest punkt bonusowy, rozliczany tylko na linii klub - zawodnik co do kasy czy statystyk. Nigdy żaden buk nie liczył bonusów, tylko punkty meczowe a tych ma 7.
Pozdrawiam
Nie warto.Warto próbować w tę stronę?
Bardzo dziwne. Bet365 kiedyś w podobnej sytuacji zaliczył mi jako porażkę coś takiego - połamany Gollob nie wyjechał, mimo że był zgłoszony. Pierwsze w2, a potem już rezerwowi jechali.Bardzo dziwne zasady rozliczania żużla w STS :
Zawodnik jest wykluczony za 2min = zwrot w h2h !!! choć jest wykluczony, czyli był w wyścigu, "ale nie przekroczył startu", choć nigdzie w regulaminie tego nie ma, a skoro był wykluczony, czyli BYŁ w wyścigu...
Tylko ja mam wrażenie, że wykluczenie jest równoznaczne ze wzięciem udziału w wyścigu ?
Skoro niby ma przekraczać start, to i taśma też powinna być zwrotem, bo przecież "właściwego" wyścigu startu nie przekroczył, choć tak jak mówię, ma wziąć udział, a nie przekraczać start, 3.okrążenie czy co tam se wymyślą...