Waldi1979 powiedz mi do tego konkursu nowego Best of The Best nie były prowadzone zapisy a trzeba się zapisywać?
Do tego odnośnie bukmacherów z których podajemy typy powinno być to traktowane czy typ pochodzi z
Fortuna czy z
Unibet czy innego bukmachera na potrzeby konkursu że tego podatku nie ma bo to
konkurs i kursy są brane tylko i wyłącznie na potrzeby konkursu i jak dla mnie byłoby to ok i nikt by nie dyskutował.
Z tego co widziałem to do działu ze statystykami oprócz mnie dołączyli też inni użytkownicy co powinno cieszyć.
Jeśli coś źle napisałem to mnie popraw
nie trzeba się zapisywać, po prostu prowadzisz temat w
KzS według wytycznych, jeżeli na koniec miesiąca zrobisz podsumowanie i będziesz na plusie wtedy zgłaszasz swój temat w odpowiednim wątku i jeżeli jest on w pierwszej czwórce to wygrywasz pieniądze, a oprócz tego każdy kto wypracuje zysk w danym miesiącu i się zgłosi wygrywa punkty reputacji według harmonogramu podanego w regulaminie.
Co do kursów to niestety się z Tobą nie zgodzę, po pierwsze jest to dział z typami i kuponami, więc jeżeli ktoś gra w polskich bukmacherach to musi odprowadzać podatek, bo tak jest w realu, jeżeli ktoś gra tam, gdzie nie odprowadza to jego wola, wtedy nie musi, dlatego jest pełna dowolność, kursy można podawać ze wszystkich buków, nikogo nie ograniczamy w tej kwestii, a po drugie nie wszyscy biorą udział w konkursie, może się tak zdarzyć, że ktoś zbankrutuje po tygodniu czy dwóch, do konkursu będzie mógł wrócić za 2,5 miesiąca, udziału nie bierze, ale swój temat przez ten czas może prowadzić normalnie.
Zainteresowanie zabawą jest spore co oczywiście cieszy, oby ten trend utrzymał się jak najdłużej.