perek99
Użytkownik
coś w tym jest, bo to niemożliwe by tak przestali bić rożne, że nawet 5-6 nie robiąZmówiły się fajtłapy i czepią kase na underach
coś w tym jest, bo to niemożliwe by tak przestali bić rożne, że nawet 5-6 nie robiąZmówiły się fajtłapy i czepią kase na underach
Pewnie, że podejrzane. Teraz różne cuda się dzieją - koronaświrus wszystko popie*doliłcoś w tym jest, bo to niemożliwe by tak przestali bić rożne, że nawet 5-6 nie robią
Nie bede orginalny dolacze sie Nixi 1.5@2.doloze [email protected]Nixi - Roar
Ponawiam moja ostatnią próbę z Nixami tzn. over 1,5 bramki w meczu. Wiadomo obie drużyny mają już play offy. Ciężko Nixom będzie wskoczyć na drugie miejsce. Brisbane na wyjeździe to nie ogórki ale czas na rehabilitację Ulisesa musi nadejsc wszystko w temacie
Nixi - Roar over 1.5 bramki gospodarzy
Fortuna 2,16
W ostatnim meczu Nixi-Roar padło 18 rzutów rożnych, jak dziś nie będzie +10 to trzeba sobie odpuścić rożne, bo to będzie już kpina i jakiś śmierdzący temat.
W normalnych okolicznościach bym próbował 12,5 rożnych kurs 3,5! , ale po tym cyrku w ostatnich dniach, nie wiem czy oni nie dostali jakiś zakaz na rożne, bo za dużo bili
tak jakos mnie meczy ze bedzie karny w meczu i Davila strzeli gola po @2.65 doloze :se dołożyłem minusNie bede orginalny dolacze sie Nixi [email protected] doloze [email protected]
Mecz rozgrywany jest w Sydney, ja myślę o dnb na Sky Blues, nie widzi mi się 3 mecz przegrany przez zespół Coricy. Za drobne jakby co... GL!Adelaide - Sydney
ostatnio dwa kupony w plecy, to jutro wymyśliłem chyba bezpieczną opcje, a mianowicie "strzelanina" w Adelaidzie ale tylko over 2,5 choć prawdopodobnie spróbuje 3,5. Gospodarze miejmy nadzieje podtrzymają passe z poprzedniego meczu, nastrzelali aż miło , a grać warto bo WU gubi punkty. Natomiast o Sydney już mówiliśmy, że będzie dobry skład ale chęci może mniejsze, choć czas, żeby Le Fondre czy Barbarouses wreszcie coś ukuli.
Adelaide - Sydney ov2,5 / ov3,5??
fortuna 1,74 / 2,81??