Znany jako Tyrion77 gdzie masz 1.40? Widzę minimum 1.55 praktycznie u każdego legala
Post pod postem ... Naprawdę muszę tłumaczyć?jesli nie poleją to Pawełek
Post automatycznie złączony:
na jaki bieg jaki zawodnik - precyzuj ?
piszesz o Leonie !!! ja podaję netto !!!! brutto 3,00 minus podatek 2,70 to i tak nie jest 3 ))
tak kumasz, że wprowadzasz ludzi w błąd?Co... sprecyzuj , moge prosić ? A jak chcesz mi dac bana Ziomuś dawaj serio - ja honorowy narodowiec jestem więc albo odszczekaj "chow, chow " no moze "chow , chow jestem pindzia "....
albo wiesz co mam propozycję : napisz tak - "Jestem mądrym chłopakiem ale nie zauwazyłem ,że pisze w temacie "LIVE" !!!!!! lIVE" więc jak przerzucisz przez translator "live" lub opcję "na zywo" ....
to kolego daj sam sobie bana za nie zrozumienie tematu : "TYPY NA LIVE" !!!!!
Ja nie oszukuję - ja tylko kumaty jestem - wiesz mózg , te sprawy
PoZdro
wiszą pary w UB pomimo, że zawodnicy jada = buk nie reaguje "
Post automatycznie złączony:
Zagar kurs 4 - 5 bieg ruski nie kuma, ze Lambo nie jedzie chyba teraz
Jednak Lambo - lecimy po bro
dałeś do zrozumienia, że wiszą pary PRE gdy wydarze trwa...Koleszko , chwilę temu sam piszesz, że !!!!!!!
oczywiscie ze bylo ale na live... wiec za oszustwo powinnien leciec ban dla cb bez odbioru. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to są przeciez Twoje słowa człowieku ??????:?:
A ja pisałem dokładnie to samo że wisi na live !!!!!
Dodatkowo w trakcie biegu gdzie szli na 5-1 szło grac punkty zawodników jadących w tym biegu ....
Czego Ty chcesz ode mnie ???
dałeś do zrozumienia, że wiszą pary PRE gdy wydarze trwa...
Nie wiem, ale wiem, że kiepski z Cb typerWIDZISZ W JAKIM DZIALE !!!!! TYTUŁ DZIAŁU PRZECZYTAJ !!!!!!!!! WIDZISZ GDZIEPISZESZ ????????
Bana za obrażanie to Tb się nalezy.TYPY LIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry musze D E B I L U !!!! Przez Ciebie nie zdążyło mi zmielić Holdera po kursie 9
Dajcie mi bana serio , wiecej będę zarabiał - LOLEK KRETYNIE !!!!
spoko Ja się zmywam z tego tematu, bo z tym sportem mi nie po drodze jeszcze ostatnia rzecz czy Ty nie byłeś kiedyś na typujemy.pl? Jak istniało?L loleketikonek Znany jako Tyrion77 wyluzujcie trochę, bo bardzo nie lubię dawać ostrzeżeń, tym bardzie jeśli chodzi o jakąś pierdołę. Jadą w Gorzowie fajny mecz, a Wy się tu sprzeczacie. Typy, typy !