L
1,5K
loleketikonek
Użytkownik
ok spokoL loleketikonek nie byłem.
ok spokoL loleketikonek nie byłem.
L loleketikonek Znany jako Tyrion77 wyluzujcie trochę, bo bardzo nie lubię dawać ostrzeżeń, tym bardzie jeśli chodzi o jakąś pierdołę. Jadą w Gorzowie fajny mecz, a Wy się tu sprzeczacie. Typy, typy !
Coś mi się kojarzy, że gospodarz ma 30 minut na naprawianie takich usterek, jeśli nie zdążą to walkower. Swoją drogą co za sezon Stali. Trzy meczy w plecy, dziś objeżdżają lidera to taka awaria. Żeby się zaraz nie okazało, że suma tych wszystkich nieszczęść na koniec sezonu będzie oznaczała tylko jedno ...Orientuje się ktoś ile czasu Gorzów ma czasu na naprawę usterki ?
Edit:
Rozdzielnia się pali...robi się ciekawie
To mógłbybyć precedens, że gospodarz prowadząc i tracąc kontrole...robił by "sabotaże". Oczywiście nie pomawiam Stali w tej sytuacji - złośliwość rzeczy martwych.No właśnie, co się dzieje zgodnie z regulaminem. Zaliczą, bo 8 biegów, czy nie zaliczą, bo przerwanie nie z powodu pogody?
Jest też taki punkt:Znany jako Tyrion77 po pierwsze wyżej pisałeś, że to Twój ostatni post. Po drugie, jeśli Stal nie naprawi usterki do 30 minut to będzie walkower dla Włókniarza, więc nie wiem, kto tu wprowadza innych w błąd. Inna rzecz, że Twoja rada, jak zwykle po fakcie "trzeba było grać". Nie dość, że piszesz po czasie to jeszcze kompletne bzdury. Tak chcesz pomagać?