Krótko moja opinia o tym buku:
1) bonusy - miałem z nimi do czynienia wielokrotnie, czy to przy okazji wpłat z bonusem czy wygranych w konkursach na fanpage lub na innych stronach związanych z zakładami. Największy minus - brak podglądu na aktualny stan bonusu/bonusów. Trzeba kontaktować się na czacie lub próbować wypłacić, wtedy czasem przychodzi odrzucenie wypłaty z kwotą, jaką należy jeszcze obrócić.
Kwestia najgrosza jeśli chodzi o bonusy - sumują je - tzn. jeśli przegramy bonus z obrotem za 10zł, później bonus z obrotem 30zł, to przy następnej wpłacie musimy zaliczyć obrót 40zł za poprzednie bonusy. Przerabiałem to już wielokrotnie. Przykładowo na
forbet - jeśli przegram bonus, to staje się on nieaktywny i przepada, nikt nie wymaga niekończącego się obrotu. Nie polecam korzystania z bonusów przy wpłatach, ja obecnie tego buka używam tylko do bonusów z konkursów.
2) handicapy azjatyckie - duży plus, bo to chyba jedyny buk, który je oferuje, zarówno jeśli chodzi o kartki czy rzuty rożne
3) działanie strony - nie jest z tym najlepiej, podobnie jak z aplikacją, często się zawiesza, płynność też nie jest najlepsza