cytat z dnia 15 stycznia 2020 19:01 przez litvos12341Witam serdecznie. UWAGA ! PRZESTRZEGAM PRZED LVBET ! Po wygraniu zakładów za większą stawkę założyli mi limit : 5zł - UWAGA 5zł na jeden zakład (nie ważne czy LIGA WŁOSKA czy LIGA ANGIELSKA). Przy wyższym kursie tzw. "tasiemka" maksymalna stawka wynosi 0,5zł (50 groszy !!). Po kontakcie z czatem dostałem informację od konsultanta :
"Stawki maksymalne na dane spotkania w Twoim przypadku został dobrane indywidualnie przez nasz Dział Sportowy. Decyzje podjęte na temat limitu stawek są ostateczne."
Ok a więc chciałem wypłacić swoje pieniądze... Zaczęły się problemy...
Prośba o wysłanie swojego zdjęcia wraz z dowodem osobistym, datą oraz napisem LVBET... Jeszcze to przebolałem i wysłałem...
Chcieli równiez potwierdzenie,że rachunek bankowy,ktory zostal podany podczas rejestracji nalezy do mnie.. To rowniez wykonalem...
Ok,teraz chcą kolejny dowód UWAGA : Potwierdzenie,że ostatnia wpłata została wykonana z konta podanego podczas rejestracji...
Niestety wpłata wykonana została poprzez sytem BLIK z konta bankowego mojej żony.
Uwaga : Otrzymałem informację,że doładowanie konta musi zostać wykonane z konta,które zostało podane podczas rejestracji.
Jednym słowem wstyd i hańba ! Nie chcą wypłacić wygranych pieniędzy !! Obsługa mnie olewa !!
Dla przykładu inni bukmacherzy potwierdzili rejestrację w przeciągu 30minut (pełna aktywacja wraz z wszystkimi zdjęciami i dokumentami)
Nie polecam !!!! Jeszcze okaże się,że nie wypłaca mi moich pieniędzy,ponieważ przelew doładowujący został wykonany z konta mojej żony...
Witaj w krainie tych co wygrywaja
Co tam nie pisali o tym na forum ?
To jest standard !!!! we wszystkich gównianych firmach robiących błędy - kazdy buk z klasy poniżej "B" dokłądnie tak postepuje - rekwizycję hajsu to standard od 4/5 lat (sprawdż sobie listę wiarygodności buków i będzie wszystko jasne)
Wpłaciłes hajs z konta zony .......bez urazy - jesteś amatorem (wczesniej dałem tu znak zapytania ...ale to nie ma sensu, Ty jestes amatorem)
Skasuja Ci jeszcze z 4/5 kont zrobią z 3/4 30-dniowe weryfikacje z rządaniem 20 zdjęć i się nauczysz , nie przejmuj sie
Jak jeszcze napiszesz ,że logowałes sie na konto z 3/4 róznych IP i dodatkowo logowaliście się z kolegą z tego samego kompa na 2/3 konta i obaj braliście bonusy to juz popłacze sie ze smiechu
Widzisz każde
forum bukmacherskie żyje z pieniędzy z reklam i współpracy z bukmacherami , więc poradnika pt. "Jak grac u bukmachera nie narażając sie na dziwne sytuacje" nigdzie nie ma
Ale już regulamin 300 punktowy kazdy bukmacher posiada i jestes sam sobie winnym nie czytajac go
Z jednej strony jest mi przykro , ze już nasze "śmieciowe buki" powtarzają schematy najgorszego sortu , ale z drugiej strony ostatnio straciłem kilka tys euro pomimo, ze przestrzegałem tych wszystkich zasad , ale IP wszystkich kart operatora kom zaczyna się od tych samych cyferek , więc jeśli 2 osoby graja na kartę tego samego operatora i graja podobnie to dla "smieci poniżej wiarygodności "B" jest powód do konfiskat - masz to jasno zaznaczone w regulaminie każdej firmy.
LVBet ma ostatnio problem ......poblokowanego hajsu oraz ...kosmicznej ilości nowych kont na które dali bonusy - a wszystko to z powodu ich wyłączności na FAME
MMA .
Ilośc małolatów zakładających konta przerósł ich oczekiwania ...kilkunastokrotnie - więc szukają oszczędności . Ty padasz tylko ich ofiarą
Nie gram u pokemonów , więc nie pomogę Ci za bardzo ale jesli nie złamałes żadnej z zasad o której napisałem a wygrana jest warta szarpaniny i adwokata radze nie odpuszczac zorientowac się kto wydał im licencję (muszą udzielić Ci tej informacji ) i powalczyć o swoje
Na początek wymiana maili , nie groź , bądż grzeczny i pisz merytoryczne tematy , które potem będziesz mógł wysłac do rozjemcy i próbuj
I nie mysl , ze jestes jedyny - masz standardowa weryfikację jaką każdy zawodowy przechodzi co tydz/max dwa
pozdro