adamo80
Użytkownik
@ranczo0123 przepraszam za przekręcanie nicku... Nieświadomie...cytat z dnia 1 lutego 2020 23:09 przez ranczo0123@adamo80 ja nie mam z tym bukiem zadnej stycznosci i bazuje tylko i wylacznie na opinii innych userow. Jezeli widze, ze w dziale "Opinie LV BET" jest sam hejt na tego buka i masa problemow to jest to jasny znak zeby sie do niego nie pchac. Tym bardziej, ze nie oferuje on niczego nowego czego inne legalne buki nie maja. Moj post byl odpowiedzia na post innego usera, ktory napisal, ze gra w LV BET glownie na remisy meczow. Kazdy buk oferuje tego typu zdarzenie bo jest ono najbardziej podstawowe. Skoro widze full negatywnych opinii o danym buku i gram zdarzenie, ktore jest dostepne wszedzie to dlaczego mam sie pchac z kasa na niepewny grunt? Ja przede wszystkim poszukalbym innej opcji nawet nie ze wzgledu na ta kase z ktora moglby byc problem jesli chodzi o wyplate tylko po prostu w celu unikniecia zbednych nerwow i szarpaniny. Aha i w koncu naucz sie pisac moj nick bo juz mnie oczy bola jak za kazdym razem go przekrecasz ????
Konto na LV BET mam od kilku lat. Od czasu do czasu tam gram. Ostatnio mocniej teraz w styczniu. Ja osobiście nigdy nie miałem z nim najmniejszych problemów ani teraz ani kiedykolwiek wcześniej, a dodatkowa weryfikacja ze swoim zdjęciem może być irytująca, ale też rozumiem buka dlaczego tak robi. Natomiast tak szybkiej weryfikacji to ja nigdy nigdzie nie miałem w całym życiu i nie mam na myśli wyłącznie buki...
Jest też jedna rzecz której jednak nie mają inne buki, a ma wyłącznie LV BET i jego klon - mianowicie azjany... Wiemy o ile lepsze są azjany od 3 drogowych handi a jakoś inne buki i to sama czołówka jak STS czy Totolotek nie chcą tego wprowadzić... No cóż wiadomo dlaczego... I to rzeczywiście bardzo wyróżnia LV BET na korzyść...