Należy zaznaczyć konwersację, następnie z paska który się na dole pojawi należy wybrać "Zignoruj wiadomość" a potem należy potwierdzić.Jak skasować wybraną/wybrane wiadomości prywatne? Bo nie widzę takiej opcji...
Zaznaczasz rozmowę/PW i klikasz z menu "zignoruj wiadomość..."Jak skasować wybraną/wybrane wiadomości prywatne? Bo nie widzę takiej opcji...
Podaj proszę temat, zobaczęForum wygląda super! Ostatnie wersje były moim zdaniem słabe, nie wiem jak będzie teraz np. z emotikonami bo były w większości niewidoczne i robił się syf. Jeśli chodzi o layout to lepsza była chyba tylko ta pierwsza najstarsza wersja.
Ogólnie wygląda to fajnie dla mnie zobaczymy jak z działaniem, tylko czemu nie mogę nic pisać w swoim temacie?
Sprawdź proszę teraz.Temat z typami, tak jakby system nie widział, że jestem zarejestrowany więcej niż 2 dni i napisałem więcej niż 5 postów Pewnie reszta też tak ma. Temat: https://forum.bukmacherskie.com/threads/easy-money.124967/page-6
Tak, dorobię to.Typy na żywo brak uprawnień.
Fajnym rozwiązaniem będzie możliwość kliknięcia w godzinę i przekierowanie automatycznie do ostatniego posta w dziale. Taka opcja była w poprzedniej wersji.
Już możeszPokaż załącznik 3
dalej taki sam bląd.
edit: już wszystko działa! dzięki za interwencje, ogólnie zmiana na mega plus. Przydałby się tylko jeszcze dostęp do edycji postów, które zostały napisane przed zmianą bo się trochę rozsypały przez zmianę emotek i skryptu ale to już detale.
Zwiększyłem limit.Dałem dwóm osobom reputację i koniec, nie mam możliwości dania już innym
Maks 5 użytkownikom per doba, ale nie można temu samemu 2 razy pod rżąd. Czyli temu samemu można maks 3/doba (np: user1, user2, user1, user3, user1).OK dzięki Jednemu userowi w ciągu doby max. 2 a ogółowi userów w sumie max. 5 , dobrze rozumiem?
Możesz podać przyklad takiego komentarza?Niektóre emotikony w komentarzach zostały zamienione na ciąg znaków: "????".