Jak mozna dolaczyc do calego tematu? skad mozna pobrac program dla proby. Jestem z ukrainy i tutaj na tym rynku trzeba zgadnac 10,11 lub 12 druzyn, mozemy jakos spolpracowac? Powiedzmy od zgadnetych biletow ktore kupuje dziele sie 50%Na przykładzie powyżej widać jak na dłoni, że podstawą jest trafienie wyniku ogólnego. Można oczywiście wziąć pod uwagę wszystkie wygenerowane dokładne wyniki i wtedy trafimy tak, jak powyżej ale ...
Dążyć muszę jednak do minimalizacji a nie maksymalizacji kosztów. Tak więc, do minimalizacji kombinacji.
W takiej sytuacji, muszę się pogodzić z faktem, że jeśli nie trafię wyniku ogólnego, to raczej będzie "pozamiatane" ...
Przy całej "bolesnej" świadomości, że na przykład tak jak powyżej, program jednak "ustrzelił" dokładny wynik a ja z tego nie będę mógł skorzystać.
Dodam ze mecze sa rozne liga angielska wloska i tak salej, jest mozliwosc przewidzenia takich spotkan?Jak mozna dolaczyc do calego tematu? skad mozna pobrac program dla proby. Jestem z ukrainy i tutaj na tym rynku trzeba zgadnac 10,11 lub 12 druzyn, mozemy jakos spolpracowac? Powiedzmy od zgadnetych biletow ktore kupuje dziele sie 50%
Przecież dołączyłeś . Bezproblemowo.=990pix;5336762]Jak mozna dolaczyc do calego tematu?
Nie można.[...] skad mozna pobrac program dla proby.
Dzięki za zainteresowanie, ale jakakolwiek współpraca odbywa się tutaj w wątku, publicznie.[...] mozemy jakos spolpracowac? Powiedzmy od zgadnetych biletow ktore kupuje dziele sie 50%
Żadna liga świata, nie jest problemem. Jedyny wymóg to zakończonych w danej lidze 6 a najlepiej 8 kolejek ligowych.Dodam ze mecze sa rozne liga angielska wloska i tak salej, jest mozliwosc przewidzenia takich spotkan?
Czyli program generuje tylko na polski rynek. Mam rozumiec ze mecze na Ukrainski toto nikt nie bedzie generowal? Problem w tym ze nie obstawiam w polskich bukach, tylko tutaj i tylko te mecze ktore podaje moja sprotliga. Co moglibysmy z tym zrobic?Przecież dołączyłeś . Bezproblemowo.
Nie można.
Dzięki za zainteresowanie, ale jakakolwiek współpraca odbywa się tutaj w wątku, publicznie.
Jeśli jesteś świetnym typerem, współpraca polega tutaj publicznie w temacie, na "odznaczaniu" podpórek w dwudrogowych typach wygenerowanych przez program.
... a chyba już znalazłem. To jest to?:
tak wlasnie
to sa mecze na jutro, jakbys mial chwile czasu to bym sie ucieszyl. Jesli nie zrozumiesz niektore spotkania, to wrzuce tlumaczenie.... a chyba już znalazłem. To jest to?:
http://msl.ua/uk/sportprognoz/
Rozumiem, w takim razie jesli bedziesz mial chwile czasu wrzuc mi tylko te typy ktore sie z toba nie powtarzaja, reszte sprobuje odgadnac sam, mam nadzie je ze sie uda)) Mysle o ciaglej spolpracy, tak jak rynki sa rozne i wygrane nie beda dzielone miedzy naszymi kuponami. Oczywiscie tez dzieleniem sie wygrana z toba jesli jestes zainteresowany taka spolpraca.Nie obiecuję. Po części pokrywa się ta Sportprognoz z Supertoto, którego zamierzam dla próby obstawić. Liczba ew. zwycięzców, jak wiesz, ma znaczenie. Jak wrzucę typy dla spotkań, które mnie interesują to z miejsca mogą zostać wysłane przez innych Userów takie same "kalki".
Rozumiem, w takim razie jesli bedziesz mial chwile czasu wrzuc mi tylko te typy ktore sie z toba nie powtarzaja[...]