>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ideały nie istnieją. Biorę pierwszy lepszy mecz z brzegu. Trwający. I okazuje się, że program tego meczu by nie trafił. Jak na razie.
Typ programu to &quot;1X&quot;. Pudło.
A może jednak będzie co najmniej remis?
TURCJA: PTT 1. Lig
18:00 Przerwa Karsiyaka 0 - 2 Altinordu (0 - 2)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wyniki. Zakłady 1509:

_____S N
Poz.1 ✅✅ (0:0)
Poz.2 ✅✅ (2:2)
Poz.3 ⛔✅ (3:0)
Poz.4 ⛔✅ (2:1)
Poz.5 ⛔⛔ (0:1)
Poz.6 ✅✅ (1:1)
Poz.7 ✅✅ (2:0)
Poz.8 ⛔⛔ (2:0) Przewidziana i &quot;kontrolowana&quot; przeze mnie wtopa. Ta opcja została już zmieniona.
Poz.9 ⛔⛔ (3:2) Niestety, wypadki z ostatnich minut zmieniły wynik.
Poz.10 ✅✅ (2:1)
Poz.11 ✅✅ (1:1)
Poz.12 ✅✅ (1:3)
Poz.13 ✅✅ (1:1) Gdyby nie czerwona kartka, może byłby wynik &quot;1&quot; ...
S - starsza wersja (programu)
N - nowsza wersja (programu)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Pewnego rodzaju &quot;zapchajdziurą&quot; w programie, są typy oznaczone jako &quot;.X2&quot; a wiec iksdwójki z kropką. Sprawdzały się względnie dobrze i je zostawiłem. Jednak to one mają najmniejsze uzasadnienie bytności w algorytmie. Posiadają minimalne &quot;matematyczne&quot; usprawiedliwienie bycia w tym algorytmie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zapomniałbym ???? ...
Pierwsze spotkanie właśnie się rozpoczęło.

Prognoza w wersji 15.0.0.:

Prognoza w wersji 14.0.0.:

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wyniki. Supertoto 14 XXL 2015-04-18.

_____S N
Poz.1 ⛔✅ (1:0)
Poz.2 ⛔⛔ (0:2)
Poz.3 ⛔⛔ (2:0)
Poz.4 ✅✅ (2:1)
Poz.5 ✅✅ (2:0)
Poz.6 ✅✅ (1:3)
Poz.7 ✅✅ (0:0)
Poz.8 ✅✅ (1:2)
Poz.9 ✅✅ (1X2)
Poz.10 ✅✅ (1:0)
Poz.11 ✅✅ (1:1)
Poz.12 ⛔⛔ (3:1) Feralna iksdwójka &quot;z kropką&quot;.
Poz.13 ✅✅ (2:0)
Poz.14 ✅✅ (4:0)

S - starsza wersja (programu)
N - nowsza wersja (programu)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W Supertoto, typem &quot;.X2&quot; w poz.12 prosiłem się o guza i go dostałem, ale pomimo całej świadomości sytuacji, nic nie moglem zrobić.
Przypominam. Typy &quot;.X2&quot;:
[...] Posiadają minimalne &quot;matematyczne&quot; usprawiedliwienie bycia w tym algorytmie.
Real wygrał ale co by nie powiedzieć .., Malaga &quot;swoje&quot; sytuacje miała.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jasno widać, że lepiej &quot;wchodzą&quot; typy z programu 15.0.0. i ten będzie kontynuowany.
-------------------------------------------
Jest jakaś powtarzalność w tych wszystkich próbach. Kolejny raz (teraz w Supertoto) 11 trafień na 13 (... no może 10 na 13, bo jeden typ &quot;1X2&quot;).
Wspomniane typy iksdwa z kropką (&quot;.X2&quot;) czyli typy nie posiadające matematycznego uzasadnienia w algorytmie napędzającym ten program. Tutaj coś zmienię (będzie mniejsza liczba tych typów) i będę konfrontował te zmiany z sytuacją sprzed zmian.
Toto-Liga t o t o l o t k o w a? Zobaczymy w kolejnych spotkaniach ale również szansa na trafienie &quot;11&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie wiem czy na Forum jest przedstawiciel T o t o l o t k a. W każdym razie, powoli i wolałbym raczej po S T S bo do T o t o l o t k a mam sentyment,
ale tak się złożyło, że cytując klasyka, &quot;idę po Was&quot; ???? ???? ????
a kumulacje w Toto-Lidze będą konstruowane tylko po to, abym mógł je zgarnąć ;).

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zauważcie, że jeśli nie będzie mi się chciało przykładać większej uwagi do &quot;podpórek&quot; remisowych to nawet odznaczając dokładnie wszystkie podpórki,
mam realne szanse nie tylko na &quot;jedenastkę&quot; ale zgarnięcia &quot;trzynastki&quot; (albo &quot;czternastki&quot;) za zwykłe 2 zł (albo 0,10 EUR.).
Zakłady z brakiem remisów mogą się zdarzać. Nie jest to niemożliwe a na pewno wiele razy takie sytuacje istniały.
Edit: tylko, że ja będę grał oczywiście z &quot;podpórkami&quot; ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Stomil - Chrobry (poz.13). Mogą być problemy z &quot;1X&quot;. Czerwona kartka dla Stomilu.
Stomil mimo to, okazało się, zdołał wyrównać.
Poz. 12, trafiona. Mimo tego &quot;nieuzasadnionego matematycznie&quot; typu iksdwa z kropką (&quot;.X2&quot;).
Edit: &quot;jedna jaskółka wiosny nie czyni&quot;. Myślę, że nie wejdzie typ &quot;Górnik Zabrze - GKS Bełchatów&quot;. Chyba, że padnie remis.
Nadal mówię o kwestii iksdwójek z kropką. Muszę coś z tym zrobić. Zdawanie się na prawie, że &quot;ślepy los&quot;, jest nierozsądne.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Prawdopodobnie, &quot;wejdzie&quot; kolejny typ z ligi polskiej (poz.7). Jutro ostatni z meczów. Wspomniany pojedynek &quot;górniczy&quot;, &quot;kamienno brunatny&quot;.
Czy widać, że nie ma przypadkowości w typach? Kilka zestawów już co by nie mówić, za nami.

Otrzymane punkty reputacji: +22
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Myślę, że nie wejdzie typ &quot;Górnik Zabrze - GKS Bełchatów&quot;. Chyba, że padnie remis.
Nadal mówię o kwestii iksdwójek z kropką. Muszę coś z tym zrobić. Zdawanie się na prawie, że &quot;ślepy los&quot;, jest nierozsądne.
Myliłem się? Raczej nie.
Dokonałem teraz poprawki. Zminimalizowałem wystąpienie tej sytuacji a tam gdzie jeszcze zdarzy się pojawić, na razie wrzucę bezpieczny (dla Toto-Ligi) typ &quot;1X2&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] na razie wrzucę bezpieczny (dla Toto-Ligi) typ &quot;1X2&quot;.
Skoro Toto-Liga i zakłady bliskoznaczne, dają taką możliwość to dlaczego z niej nie skorzystać? To lepsze niż &quot;chybił trafił&quot;.
W każdym razie, po tejże interwencji okraszonej kilkoma innymi działaniami, o których się tutaj nie będę rozwodził (i tak nie posiadacie wglądu do tego co robię) będą się także pojawiać typy trzydrogowe.
Zlikwidowałem także możliwość redukcji takiego trzydrogowca do bardziej jednoznacznego typu, bo i po co taką redukcję stosować skoro chodzi tutaj o typy niepewne i wynikające z &quot;chybił trafił&quot;?
Iksdwójki z kropką nie znikną w całości. Gdzieniegdzie wystąpią a tam gdzie wystąpią, program zasugeruje zastosowanie (w miarę możliwości) również typu trzydrogowego. Tylko zasugeruje bo opcjonalnie będą to nadal iksdwójki (z kropką) a wybór należy do Użytkownika.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Powtarzam raz jeszcze, że nie stosuję tutaj żadnych nowych algorytmów. Zaprzestałem konstruować algorytmy.
Kompiluję ze sobą w kontekście obstawiania spotkań ujętych przez Toto-Ligę i zakłady bliskoznaczne, te algorytmy, które były tutaj w wątku przez kilka lat prezentowane. W taki sposób kompiluję, aby się uzupełniały i nie kolidowały ze sobą.
To nowa odsłona, &quot;starego&quot;. W wersji przede wszystkim dwudrogowej.

Do góry Bottom