>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ok, gotowe. Każdy z członków Forum może pobrać plik.
Tutaj w wątku proszę zgłaszać akces, chęci, do pobrania pliku. Prześlę wtedy link oraz hasła.
Tym razem, nie &quot;wymagam&quot; wrzucania tutaj typów, udzielania się.
Program jest z mojej strony załączony do pobrania w celu takim, o jakim napisałem powyżej.

J 0

johan1989

Użytkownik
dzięki bardzo za link ;),
jeżeli pobrałem bo jak napisałeś tylko do 3 rano jest możliwość porania, a otworzę jutro będzie chodzłó normalnie? bo musze zmienić offica na 2007

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie ma sprawy. Jeśli jutro do maks. 3 rano, to oczywiście plik otworzysz. Program będzie działał do 3 rano i ani chwili dłużej.
Czy jest sens poszukiwań, zamiany obecnej wersji Office&#39;a tylko po to aby przez chwilę uruchomić program, który jest wielką niewiadomą, mogącą Cię zaprowadzić wprost do bukmacherskiego piekła? ????
Nie lepiej ten czas spożytkować na analizę meczów?
I co z tym Twoim źródłem? Nagle wygasło? ????
Napisał johan1989 -&gt; posiadam nietypowe źródło co do typów z niezłą skutecznością [...]

J 0

johan1989

Użytkownik
nie wygasło , ale analiza później tego zajmuje mi ardzo wiele czasu, którego często brakuje bo jeszcze jest praca , która muszę skończyć w domu ;)
czyli pobranie i otworzenie proramu podanego przez Ciebie nawet teraz będzie działał on tylko do 3 nad ranem?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak.
------
=johan1989;5300078][...] ale analiza później tego zajmuje mi ardzo wiele czasu, którego często bo jeszcze jest praca , która muszę skończyć w domu :wink:
Sądzę, że nie jesteś wyjątkiem. Zwyczajnie i przeważnie, każdy kto pracuje, czy uczy się, ma podobnie.
Szczęśliwe cyferki, nikomu tutaj nie zlatują z Nieba.

--

Przy okazji, ponowienie informacji dla zainteresowanych. Program (niesprawdzony jeszcze na zdarzeniach bieżących) jest na Toto-Ligę i bliskoznaczne zakłady. Można oczywiście stosować do pozostałych rodzajów zakładów. Pod warunkiem, że &quot;1X2&quot;.
W przyszłości (np. jutro) będzie tutaj załączona prognoza tego programu, na Toto-Ligę.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
nie posiadam takiego ;)
po prostu tak pomyślałem,że może z dobrego serca dla innych, nie wiem :p
Właśnie.
Ponadto, w interesach nie kieruję się sercem a bukmacherka to interesy.
Już tak poza tym.., w Toto-Lidze dochodzi ograniczona pula środków przeznaczonych na wygrane. Czy ja wyglądam na bukmacherskiego samobójcę?
Program był udostępniany do pobierania. I taka sytuacja mogłaby trwać w nieskończoność. Tylko się niestety paniczykom nie chce pracować (mówię o tych, którym się nie chce). Tu jest problem. Trzeba byłoby wrzucać typy w wątku i to po kilkadziesiąt w piłkarskie weekendy a to widać zbyt duża bariera.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wiesz co by się stało gdybym wypuścił na 100% z rąk, jakikolwiek program przynoszący zysk? W wątku nastałaby głucha cisza a wejść nie byłoby kilkaset tysięcy tylko kilka ????
Sprawdzone w skali mikro.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ok, w takim razie idę kimać. Rozumiem, że uznano wszem i wobec przez milczącą aklamację, że program na Toto-Ligę/Ligową 13/Supertoto, istnieje.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Uznano, niezależnie od faktu udostępnienia programu =)
Świetnie @Yar000, że podjąłeś się kolejnego zadania. Z ciekawością będę zaglądał w temat i skuteczność predykcji algorytmów. Czasu, szczęśliwie, mam troszkę więcej, więc i zainteresowania mogą być bardziej rozwijane.
Jeśli mógłbym się w czymś przydać w związku z wklepywaniem danych w algorytm - zgłaszam swoją gotowość, do 14.05.2015 (z wyłączeniem 29.04-06.05) =). Potem z czasem będę miał nieco ciężej, więc i kwestia regularności ewentualnej pracy, mogłaby się nieco skomplikować.
W międzyczasie trzymam kciuki za prowadzone przez Ciebie prace!
Pozdrawiam serdecznie,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Do czego dążę? Do sytuacji powtarzalnej, w której program trafiał będzie dwudrogowo &quot;trzynastkę&quot; lub/i &quot;czternastkę&quot;.
Dlatego kombinuję ze starymi algorytmami, posiadającymi wysoką skuteczność dwudrogową.
Dlaczego dwudrogowo?
A czy wolelibyście strzelać na oślep &quot;pewniakami&quot; czy może lepiej umożliwić sobie jak najbardziej optymalne trafienie wszystkich trzynastu (albo czternastu) zdarzeń a następnie odznaczać, eliminować podpórki remisowe?
Niby podobnie ale w drugą stronę. Dla mnie bardziej pewne są typy z algorytmów &quot;podpórkowych&quot;. I chyba jasne, dlaczego.

Do góry Bottom