Jesli mozesz wrzuc jutro rano lub dzis wieczorem cos na jutro ))20:00
BastiaSaint Etienne X2 (typ na wynik dokładny: 12, 11)
moj typ byl: 2
20:00
LorientBordeaux 1X (typ na wynik dokładny: +1, 11)
tutaj X2
16:00 Zarya LuganskMetalurg Donieck Niestety, typ 1X2
W tym spotkaniu, ponieważ wygenerowałby typ 1X2, nie znamy w którą stronę przechyli się szala. Tak więc wynik dokładny to: 1+, +1, 11.
1X
18:00
Standard L.Club Brugge Tu jest już podział na grupy. Tego program nie prognozuje.
X2
Nom zaklad juz mialem postawiony, czas tutaj godzine do przodu. Ale itak dzieki.
Edit:
teraz widzę w zw. ze spotkaniem Hoffenheim - Dortmund (bo już trwa), że chyba nic z tego.
2 na Dortmund
Zmyliła mnie godzina pierwszego meczu, a wyświetlana na stronach tego buka, mianowicie: 16.25. Nie wziąłem pod uwagę różnicy czasu (na Ukrainie i w Polsce).
W tym spotkaniu, ponieważ wygenerowałby typ 1X2, nie znamy w którą stronę przechyli się szala. Tak więc wynik dokładny to: 1+, +1, 11.
Powiem Wam co się może stać w "realu". Zawierając zakład realny, zbagatelizowałem te moje własne uwagi. Burnley (z czerwoną kartką) nawet nie zremisował.Wersja 16.0.0.
UWAGA. Dwa typy ("X2" zaznaczone są na czerwono dlatego, że sugerowane są jako "1X2" i tak te typy będę traktował (jak trzydrogowe)[...]
w dodatku na ta chwile 3 mecze wchodzaTym razem czternaście pozycji, bo to Supertoto.
____15 16
Poz.1 (2:1)
Poz.2 (3:2)
Poz.3 (2:1) Southampton z czerwoną kartką. Karny i gol.
Poz.4 (2:0)
Poz.5 (1:0) Tu jest karny, czerwona kartka i gol. Burnley może się nie podnieść.
Poz.6 (0:8)
Poz.7 (2:0)
Poz.8
Poz.9
Poz.10
Poz.11
Poz.12
Poz.13
Poz.14
Rozumiecie o czym mówię. Zbagatelizowałem też "prywatnie" zdarzenie i typ na to zdarzenie, w poz. 10. Widzicie co się dzieje. Od 63 minuty, ManU przegrywa u siebie.Powiem Wam co się może stać w "realu". Zawierając zakład realny, zbagatelizowałem te moje własne uwagi. Burnley (z czerwoną kartką) nawet nie zremisował.
[...]
Ja jedynie co moge oferowac to spolprace na rynek Ukrainski, jednak jesli ci wystarczy rynek polski z czestymi trachieniami to tez zrozumiem.Zastanawiam się nad sensem nadal zamieszczania w wątku niniejszym, typów na Toto-Ligę czy Supertoto.
Wczoraj trafiłem tutaj publicznie, "trzynastkę". Następnym razem za jakiś czas, trafię "czternastkę".
Nic z tego nie będzie wynikało oprócz faktu, że stan posiadania w moim portfelu się zwiększy.
Kolega johan1989 dziwił się, dlaczego nie zgadzam się na określenie "pomoc" w odniesieniu do Waszych tutaj od czasu do czasu chęci udzielenia się w temacie. I używam określenia, ewentualna "współpraca".
Przecież wiecie dlaczego. To Wy potrzebujecie pomocy. I dlatego poszukujecie "cudownych" rozwiązań.
Z drugiej strony, nie jesteście w stanie zaoferować tutaj w temacie, współpracy, która mogłaby doprowadzić do realnego podniesienia efektywności osiągów programu. Z powodów jak w przedprzedprzedostatnim zdaniu.
Tutaj nie chodzi o Twoją ofertę bo ona przynajmniej jest jasna i czytelna. I jest.[...] to spolprace na rynek Ukrainski, [...]
Ja rozumiem o czym pisales, chce tylko o sobie przypomniec ))Tutaj nie chodzi o Twoją ofertę bo ona przynajmniej jest jasna i czytelna. I jest.
Tutaj nie chodzi o rynki. Piszę przede wszystkim o fakcie, że nie ma tu teraz osób (było kilku Userów, którzy pojawiali się wcześniej w temacie ale z różnych względów zaniechali) z umiejętnościami, które mogą się przysłużyć do zwiększenia efektywności programu. Tzn., do postawienia ostatecznej kropki nad "i".
Pozostałym osobom sądzę, tylko się wydaje, że potrafią.
[...] chce tylko o sobie przypomniec ))