>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP World Tour Finals - London, 09.11.2014-16.11.2014

Status
Zamknięty.
K 21

kokimbo

Użytkownik
Ferrer dowiedział się że będzie grać 30minut temu, czyli godzine przed meczem.
Wyjdzie, poodbija piłkę i siema.
Osobiście wchodzę w to za moje 3 wypłaty tj 3600zł
Kurs - 1.54 na Kei mi wystarcza, za dwie godziny księgujemy hajs ;)
Księgujemy hajs ✅✅✅

kedziorek 58

kedziorek

Użytkownik
Ferrer coś tam pograł, ale w trzecim secie było jak tak pisałem &quot;Wyjdzie, poodbija piłkę i siema.&quot;

Księgujemy hajs ✅✅✅
jesli to prawda to gratki, ja osobiscie puscilem za mniejsza kwote z handicapem -3 na keia po kursie 1,99 , po pierwszym secie byl lekki stres ale skonczylo sie pozytywnie , szkoda mi dzis tylko pary Granollers-Lopez , lapalem kursy na live powyzej 2,0 na nich na poczatku spotkania , niestety w drugim secie jakiegos urazu dostal Lopez i przy jego serwisie strasznie tracili punkty , a w 3 secie ze stanu 8-3 popadli w jakas straszna doline co skonczylo sie porazka pomimo jednej pilki meczowej :;/:, teraz chyba pora dac szanse francuskiej parze✅✅✅,- jednak moj typ na dzis z grona &quot; pewniakow &quot; to :

Federer Roger-Murray Andy - Handicap na sety ( 0 : 1.5 ) - 2 betsafe- kurs 1,66 ⛔⛔⛔⛔⛔⛔- typ wydaje sie dosyć pewny , H2H bardzo wyrównany , chociaz ostatnio dwa spotkania na korzysc fedka , to jednak dopiero teraz andy lapie prawdziwa forme. Murray podwojnie zmotywowany po stracie seta przez Keia - napewno da z siebie wszystko albo i wiecej , 1 set to minimum na co stac brytyjczyka , dla odwazniejszych kurs na czysta 2, lubie tego tenisiste i wierze ze zobaczymy go w polfinalach ;)

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Wychodzi na to, że w meczu Federer-Murray mamy klasyczny konflikt interesów.
Jeśli Federer wygra przynajmniej jednego seta to nastaje kolejność: 1.RF 2.KN.
Jeśli Murray wygra 2:0 to mamy 1.AM 2.RF.
No ale jednak przyjmujemy, że Roger trzyma kontrolę nad tym co robi i nie chce wpaść na serbski walec w półfinale? To można grać:
Federer +1,5s po śmiesznie niskim kursie 1,21. ✅ RF-AM 3,5:0

F 263

fidelio

Użytkownik
Co do meczu Federera z Murrayem, to ja nie widzę wygranej Szkota. Federer ostatnio w formie, nie wiem skąd to przyszło, ale przyszło. Murray wręcz przeciwnie. Poza tym Murray nigdy nie pokonał Federera na hali, grali 4 razy.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Federer - Murray 1,47
Po pierwsze: Brytyjczyk mnie nie przekonuje - to nie ten sam Murray, co kilka lat temu. Końcówka sezonu nieco lepsza, kilka turniejów powygrywał, ale jakichś spektakularnych wyników mimo wszystko nie odniósł. Jego gra pozostawia wiele do życzenia, nierzadko ma problemy z wyrzutem piłki przy serwisie, więc własne podanie nie jest jego super mocną stroną.
Po drugie: Wątpię, żeby Szwajcar w tym spotkaniu cokolwiek kalkulował. Tak jak już poprzednicy pisali - nie będzie chciał trafić na Djokovica w półfinale i z racjonalnego punktu widzenia powinien zagrać swoje - tak, żeby się bez sensu nie namęczyć i skończyć to spotkanie jak najszybciej. Zresztą - jeżeli Szwajcar wygra seta to licha psychika Murraya może się nieco posypać, bo będzie zdawał sobie sprawę z tego, że z awansem może się już pożegnać.
Liczę na klasę Rogera (czyli niekręcenie jakichś wałków) i jego solidną, pewną grę. W takim wypadku Murray moim zdaniem będzie miał szansę na max 1 seta.
Jak będzie - zobaczymy ????

93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Jak można mówić że Murray jest bez formy? Prosiłbym o argumenty/liczby które to potwierdzają.
Roger niby 2 mecze po 2:0 ale Nishikori zagrał piach a Raonić w jednym secie mu się postawił i Szwajcar miał kłopoty, ja rozumiem stawianie na Federera ale pisanie że Szkot jest bez formy to głupota; fakt z Nishikorim zagrał fatalnie ale we wcześniejszych turniejach odnosił wartościowe zwycięstwa.
Waham się czy grać na czysty win Murraya czy Federer(-3,5g)-Murray 2

riczardpro 20

riczardpro

Użytkownik
Suma rozegranych gemów: poniżej 22,5 kurs: 1.90 Bet365
Jak dla mnie to jedyny sensowny typ w tym meczu, kurs na zwyciestwo federera za niski, na andiego również biorąc pod uwage aktualną forme Szwajcara. Przewiduje wynik 2:0, niestety ciężko powiedziec dla kogo. Dlaczego? Jeśli Murrey wygra pierwszy set, pójdzie za ciosem, i da z siebie wszystko by awansować. W przeciwnym przypadku tj. wygrana seta przez Fedka, sprawa półfinałów jest przesądzona, szybki kolejny set i 2:0 dla Rogera.

Otrzymane punkty reputacji: +1
r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
Roger Federer – Andy Murray
Tenis ATP World Tour Finals, czwartek 21:05
Typ: Andy Murray -0,5 błędów serwisowych
Kurs: 1,7
Bukmacher: Ónibet
Starcie o wszystko dla Szkota. W pierwszych dwóch spotkaniach Szwajcar notował kolejno 2 i 1 błąd serwisowy. Murray natomiast 3 i 2. Jednak statystyki w tym typie są oczywiście ważne, ale nie najważniejsze. Chodzi mi o to, że Murray musi wygrać to spotkanie. Presja kibiców i „dziwny” charakter Szkota mogą być mieszanką wybuchową, co spowoduje dużo głupich zagrań i zachowań (jakich już zresztą wiele było jego udziałem ???? ). W takim przypadku o podwójne błędy nie będzie trudno. Z drugiej strony, jeśli udźwignie ciężar tego starcia będzie musiał próbować ryzykować przy drugiem serwisie. Roger zagra bez presji, więc nie musi się spinać. Myślę, że ta linia powinna być troszkę wyższa, co najmniej na poziomie -1,5 lub wyżej.
Wynik: 1:4

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Federer - Murray
Bukmacher: unibet
Typ : Federer -3,5 gema ✅
Kurs : 2.08
Analiza: W tym roku grali 2 razy i za kazdym razem taki handicap wchodził. Nie bralbym pod uwage tego ze Murray gra u Siebie bo Federera rowniez uwielbiaja. Zreszta jest legenda. A Murray? Wygrana z Raoniciem ktory poza serwisem raczej malo gra i porazka z Nishikorim ktory pokonal go 6:4 6:4 a wiec tak dzis powinien pokonac Federer. Pokonal Japonca 7 gemami i z Raonicem 6. Federer jesli chce potrafi przelamac bez problemu. A wiec wystarczy ze przelamie gdy zacznie set od serwisu a potem konsekwetnie bedzie wygrywal swoje gemy. To juz skonczy sie na 3 gemach a potem wystarczy tylko wygrac. Zreszta za Szwajcarem przemawia dobra gra co pokazuje w tych meczach oraz historia ktora lubi sie powtarzac. A Brytyjczyk? Tylko tyle ze gra u Siebie.

dunker 94

dunker

Użytkownik
Zwróciłem uwagę na to spotkanie i jedno wydaje mi się dość pewne, Andy nie może tego spotkania wygrać 2:0. Federer mu na to nie pozwoli, gdyż wtedy Murray zająłby pierwsze miejsce w grupie i w półfinale ominąłby Novak&#39;a, no chyba że Djoko jutro przegra ???? Ale taki sobie ułożyłem spisek. O tym spotkaniu już sporo było powiedziane, ja jednak mam swoją teorie, zwycięzyć może jeden jak i drugi ja idę w inną stronę:

powyżej 2,5 seta @ 2,5
TB w meczu - TAK @ 2,00

conors 5,6K

conors

Użytkownik
...&quot;tym spotkaniu już sporo było powiedziane, ja jednak mam swoją teorię, zwycięzyć może jeden jak i drugi&quot;.

Dobrze powiedziane. Tak naprawdę Federer musi wygrać i wygra seta. Sam końcowy wynik ma drugorzędne znaczenie i na osłodę może całość wygrać zapłakany Murray. Tak jak było w turnieju mistrzyń WTA.

blind71 141

blind71

Użytkownik
&#39;Przegra pierwszego seta, wygra mecz&#39; - Federer, kurs 5.50 wydaje się interesujący

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Federer R. - Murray A.
Federer R. -3,5 gema::: 1,90 ::: Bet-at-home ::: 2/10
Federer R. ::: 1,42 ::: Bet-at-home ::: 2/10

Over 22,5 gemy ::: 1,85 ::: Bet-at-home ::: 2/10

Federer to zawodnik który ma karierę bez skazy, do tego posiada 2x bliźniaków, oraz Mirkę która jest na jego większości meczy. Brakuje mu tylko złota olimpijskiego, a w tym roku już dwa razy utarł nosa Murrayowi który rzutem na taśmę awansował do tego turnieju.
Taka jest prawda i obraz meczu z Nishikorim to świetnie odzwierciedlił. Porażka 6:4 6:4, co prawda wygrał z Raonicem, ale jak się okazało go już dzisiaj około godziny 13 nie było w turnieju z powodu kontuzji.
Federer to klasa sama w sobie i znowu zaczęło się liczenie kto co może. Pogonił Szkota w 2012 roku podczas tego turnieju 7:6(5) 6:2, w 2010 6:4 6:4, w 2009 roku 3:6 6:3 6:1. Do tego w Cincinnati wygrał Federer 6:3 7:5. Szwajcar myślę że spokojnie wygra ten mecz.
Wynik: 6:0 6:1 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 118

edwardxd

Użytkownik
Djoković - Berdych
Under 19,5 gemów @2,00
Bet365 ✅
Co myślicie o tej opcji na jutrzejszy mecz ? Czy Novak będzie grał na takim poziomie jak w ostatnich meczach ? Może też tu decydować dyspozycja serwisowa Berdycha. Ja w każdym razie myślę, że Czech nie ma większych szans w tym meczu i stąd ten typ.
Od meczu z Murrayem w Paryżu, gdzie było 20 gemów ten under w meczach Serba wchodził na luzie.
Tu typ 6:4, 6:3 wejdzie, więc najlepiej jeśli nie doszłoby do TB xD

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Gość jest zupełnie nieprzygotowany fizycznie i mentalnie do tego turnieju. No ale jak się pozwala kierować swoją karierą takim osobom jak Amelie Mauresmo (z całym szacunkiem) to niestety efekty są jakie są. Gdyby to był stadion piłkarski to Andy po pierwszym secie zapewne byłby wygwizdany i to nie za wynik, lecz za to jak się zachowuje na korcie.
A Roger jest bezlitosny i chwała mu za to.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

Kubot/Lindstedt 1.80 Pinnacle ✅ ✅ ✅
0:2(4-6,6-7)
Spotkanie wieńczące starty Polaka ze Szwedek w pierwszej fazie turnieju. Niemal pewne jest to, że zajmą oni pierwszą lokatę. Nie przewiduję jednak, że siądą na laurach i odpuszczą. Grają doskonały tenis, niezwykle ofensywny, nastawiony na zwycięstwo. Rojery najwyraźniej po drodze do Londynu zgubili swoją dobrą formę. Przed tym turniejem potrafili grać bardzo dobrze, teraz tego brakuje.
Holender z Rumunem zaliczyli jak na razie dwie porażki, dwukrotnie ulegając 1:2. W pierwszym spotkaniu zeszli z kortu pokonani przez parę Peya/Soares, mimo że tamci nie zaprezentowali rewelacyjnej gry. Brazylijczyk z Austriakiem w prawdzie pokazali lepszą formę, niż tą, którą mogli pochwalić się pomiędzy US Open, a Mastersem, jednak nie było to nic wyjątkowego. Tamten mecz Rojery bardziej przegrali, niż Peye wygrali. Moim zdaniem zaważył brak zdecydowania, czyli granie delikatnych piłek, wtedy gdy trzeba było mocno atakować oraz słaby serwis. Szczególnie w tym aspekcie podpadł mi Horia, który notorycznie posyłał piłkę w siatkę i nie ustrzegł się też podwójnych błędów. W wymianach Rumun też nie wypadał okazale i jego występ można zdecydowanie określić, jako znacznie gorszy od występu jego partnera. W drugim meczu Rojery stanęli naprzeciw zdenerwowanym porażką z Klapkami Klonami. Praktycznie przez każdego byli spisywani na porażkę. I tak się stało, mimo że mieli wiele okazji, wygrali seta i prowadzili w meczowym tiebreaku, jednak nie wykorzystali swoich okazji, aby odnieść sukces nad o wiele bardziej utytułowaną parą. Stała się już tradycja i ulegli Amerykanom, już trzeci raz w tym sezonie. Podjęli walkę, jednak Bracia też w tym turnieju nie grzeszą formą. Pokazali już to w spotkaniu z Kubotami, więc set urwany przez Rojerów aż tak wielkim wydarzeniem nie jest. Słaby serwis, przeciętna gra w wymianach i brak równowagi, to cechy Horii i Jeana w Londynie.
Po drugiej stronie siatki mamy Łukasza z Robertem, o których już tutaj co nieco pisałem, więc pozwolę sobie zacytowac moje słowa:
„Przed tym turniejem wydawało mi się, jak pewnie i wielu osobom obserwującym świat tenisowy, że Klapki przyjadą tutaj na wycieczkę. Nic nie wskazywało, że para ta, która po tym turnieju rozstaje się ze sobą zaliczy taki start. Wychodzi na to, ze wycieczka okazała się czymś więcej. Wynik, jak i gra w ich pierwszym meczu w O2 Arena była doskonała. Cały mecz Łukasz z Robertem byli nastawieni na atak. Każdy słabszy serwis braci Bryan starali się zamienić w mocny, kończący return. Wiele razy to się udało, a eksperci nie mogli się nadziwić grze Kubota z kolegą. Słyszałem nawet głosy, że niektóre z zagrań Polaka zostały uznane za jego najlepsze w życiu. Pisząc prosto i przejrzyście, para Kubot/Lindstedt zaliczyła doskonały mecz, pokazujący, że chcą jeszcze powalczyć i coś osiągnąć w tym turnieju. Ich dyspozycję porównałby do tej w Australii, dzięki której tutaj się w ogóle znaleźli. Serwis obu tenisistów jest obecnie na najwyższym poziomie, mimo że w trakcie sezonu nie zawsze tak było. Chodzi mi głównie o Szweda, którzy w okolicach występów na mączce raził swoją nieskutecznością w tym elemencie. Teraz wyraźnie to poprawił i wróży to dobrze grze tej pary. Do tego elementu dochodzi dobry, ofensywny return, o którym już wspominałem i niezła gra w wymianach i przy siatce.”
W meczu z Peykami Polak ze Szwedem tylko potwierdzili swoją dyspozycję. Około 90% wygranych punktów po pierwszym serwisie tylko to potwierdza. Zdania nie zmieniam i jestem wręcz zachwycony ich grą. W przeciwieństwie do ich przeciwników ich grę cechuje ciągłe dążenie do zakończenia akcji ofensywnymi zagraniami, mocny i skuteczny serwis oraz nadspodziewanie dobra forma.
Podsumowując, patrząc na moje argumenty widać, że Kuboty są faworytami. Wiele za nimi przemawia, a w obliczu tego kurs 1.80 jest bardzo dobrą propozycją.
Typy dnia Macko18 listopad 2014 :
1. Przysiężny-Bolelli over 22.5, Pinnacle 1.83. Wynik? 2:0(7-6,6-4) ✅
2.Haase-Serra DW 2:0, Bet365 1.80. Wynik? 2:1(3-6,6-1,7-5) ⛔
3.Jenkins-Klahn Jenkins, Pinnacle 2.01. Wynik? 0:2(6-7,1-6) ⛔
4.Groth-Corrie Groth, Pinnacle 1.59. Wynik? 2:1(4-6,7-5,7-6) ✅ 5.Jenkins-Saville Over 22.5, Bet365 1.83. Wynik? 0:2(3-6,3-6) ⛔
6.Harrison-Mannarino DW 0:2, Bet365 2.00. Wynik? 0:2(1-6,1-6) ✅
7.Statham-Saville DW 0:2, Bet365 2.00. Wynik? 0:2(4-6,3-6) ✅
8.Mitchell-Ward DW 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 0:2(5-7,2-6) ✅
9.Metz-MKS Lublin MKS+4.5, Pinnacle 1.83. Wynik? 30-30 ✅
10.Peya/Soares-Rojer/Tecau Rojer/Tecau, Pinnacle 1.86. Wynik? 2:1(6-3,3-6,12-10) ⛔
11.Federer-Nishikori Federer-2.5gema. Pinnacle 1.74. Wynik? 2:0(6-3,6-2) ✅
12.Peya/Soares-Kubot/Lindstedt Kubot/Lindstedt. Pinnacle 1.94. Wynik? 1:2(4-6,6-3,6-10) ✅
13.Benneteau/Roger-Vasselin - Dodig/Melo Benneteau/Roger-Vasselin. Pinnacle 1.90. Wynik? 2:1(4-6,6-2,10-8) ✅
14.Rojer/Tecau-Kubot/Lindstedt Kubot/Lindstedt. Pinnacle 1.80. Wynik? 0:2(4-6.6-7) ✅

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
@Ahmedinho
moze i pograł , zreszta kogo to obchodzi ???? , ale jak widziałem na live na Federera -10,5 to smiać mi sie juz chciało hehehe ciekawe jak bedzie z Djoko bo zapewne taki finał bedzie , serce za federerem , a rozum za Djoko niestety ..

edit : hehehehe a jednak ugrał tego jednego gemasa ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom