kapszti
Forum VIP
W Anglii nie ma rezerw taktycznych poza jokerami, które buki liczą pojedynczo więc tutaj odpada możliwość 6 startów ale co do samego typu to nie krytykuję, bo może wejść. A ja się przyglądnąłem póki co jednemu typowi na to spotkanie:Dodatkowo nie wykluczone jest to że Holder może pojechać jako rezerwa taktyczna (bo raczej nie jako Joker - nie wydaje mi się żeby Piraci przegrywali w meczu 10punktami), więc możliwy jest dodatkowy start.
Travis McGowan-Chris Holder| Travis +6,5 @ 2,10 Sportingbet
Wiadomo, że różnica pomiędzy oboma zawodnikami jest spora, a wręcz kolosalna. Travis z tego co wiem dopiero wchodzi sezon po kontuzji, a tutaj już taki mecz ważny. Dzisiaj pojedzie z rezerwy więc ma spokojnie 6 startów czyli już jeden więcej od Chrisa. Wiadomo, że dzisiaj Crispy nie będzie miał łatwo z Pawlickim, Emilem czy Kennettem więc jakoś w komplet nie wierzę ale nawet jak go zdobędzie to Travisowi potrzeba 9 punktów. Moim zdaniem spokojnie może to zdobyć, bo jego rywale rezerwowi to Kyle Newman, Nick Morris i Renat Gafurov. Dwaj pierwsi to zawodnicy lekko mówiąc słabi, a Renat zazwyczaj dobrze sobie radzi jedynie u siebie więc tutaj też może punktów Travisowi nie zabrać. Myślę, że koło 7-8 punktów dzisiaj Australijczyk przywiezie, więc Chrisowi potrzeba jednej porażki, która myślę, że się przydarzy.