Polska pewnie przegra ale nie jakoś wysoko tak 0:1, 0:2. 4 lata temu Hiszpania odpadła w 1/8 z Rosją która się broniła i nikt nie dawał im większych, Anglia wymęczyła po karnych z Kolumbią, a Belgia odwróciła w samej końcówce meczu losy z 0:2 na 3:2 więc wcale tak łatwo faworyci moga nie miec
@danio4954, zagraniczne buki zle bo nawet jak wygrasz to i tak ci nie wyplaca za to polskie buki dobre. Takie teksty mozna przeczytac zazwyczaj w takich artykulach sposorowanych jak wyzej. Oczywiscie na stronie milion reflinkow sposorowanych do pl bukow xD
Kiedys chyba STS nagrywki robil od siebie z firmy jak u nich praca wyglada. To juz bylo dawno po tej nowej ustawie hazardowej gdzie wjechalo blokowanie rzadowe. Beke mialem bo w tle na monitorku mozna bylo zobaczyc odpalonego bet365. Pewnie kradli wtedy od nich kursy z jakis rynkow specjalnych ktorych sami u siebie nie maja xDDD
na mecz Holandi rusek ma 3,5 min doliczonego do 1 połowy i 7,5 na drugą oraz zakład na łączną liczbe minut doliczony 11,5. Gdyby kogoś takie zakłady interesowały
Cala ta obsrana Polska to jeden wielki krzak. Takie gowno z licencja PL jak Bestbet sie ponad miesiac temu zwineli i ani widu ani slychu zeby kase mieli wyplacic. Skarga oczywiscie do organu wydajacego licencje nic nie dala ale wszedzie w reklamach beda wam pieprszyc zeby grac tylko u legalnych z licencja bo to gwarancja bezpieczenstwa i uczciwosci xD
Kiedyś w betssonie zagrałem kosz w Jordanii. Coś za ok 2k do wygrania było 10k. Dokładnie nie pamiętam bo kilka lat minęło. Mecz kilka sekund przed końcem został przerwany przy korzystnym dla mnie wyniku. Dostałem zwrot. Kilka dni szukałem info aż w końcu znalazłem że wynik został utrzymany z momentu przerwania. Nawet dotarłem do video z meczu. Przedstawiłem im to i rozliczyli jako wygrany