>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Thalion Thalion:
Czuju tutaj 1:1 i pierwszy gol Usa
kubam kubam:
lecimy z 1 meczem, co postawione panowie macie
P pawcio126:
milan78 milan78, chodziło mi o jego dwa faule
milan78 milan78:
być może ale i tak jego średnia podań w tym turnieju do tej pory to 69
milan78 milan78:
P pawcio126, a faktycznie nie ma już
P pawcio126:
milan78 milan78, typu z Dumfirsem wycofali na betclicu?
maggioslc maggioslc:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, wziałem azerów po 4.1 nice
Thalion Thalion:
@danio4954, 5:2 Nasi i jestesmy Chadami świata;)
Roxen Roxen:
wczoraj w biegach narciarskich prawie wszedł kurs 101,00
korzymo korzymo:
a ten sędzia z Wenezueli ma wysoką średnią kartek
adik1992 adik1992:
choć patrząc na naszą grę to trzeba się cieszyc z jak najmniejszego wymiaru kary, aby wstydu nie było
jozzy22 jozzy22:
RBR1one ranczo0123, tym bardziej któryś oberwie karteczke
Siurkacz Siurkacz:
na pewno bedzie kilka pojedynków mbappe z cashem, wystarczy że go dotknie przy szybkim biegu i juz karteczka
adik1992 adik1992:
Polska pewnie przegra ale nie jakoś wysoko tak 0:1, 0:2. 4 lata temu Hiszpania odpadła w 1/8 z Rosją która się broniła i nikt nie dawał im większych, Anglia wymęczyła po karnych z Kolumbią, a Belgia odwróciła w samej końcówce meczu losy z 0:2 na 3:2 więc wcale tak łatwo faworyci moga nie miec
RBR1one RBR1one:
lukaway lukaway, zadnego bo pewnie znowu bedziemy caly mecz stali na swoim polu karnym i nie bedziemy faulowac
milan78 milan78:
@danio4954, dzięki za odpowiedź
Siurkacz Siurkacz:
bedzie na mbappe gral chyba
Siurkacz Siurkacz:
cash
lukaway lukaway:
Kartka Casha czy Krychowiaka? Co myślicie?
RBR1one RBR1one:
@danio4954, to sie nazywa prawdziwy patriotyzm :D
milan78 milan78:
w 1xbet i 888starz nie da się robić zakładów ako na statystyki gracza w tym samym meczu? np dubel na kartki 2 zawodników?
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
@danio4954, prawie wszyscy spisują Polskę na pożarcie , a ja przeczuwam ,że docipiemy do karnych i zrobimy to samo co że Szwajcaria na euro 2016
adik1992 adik1992:
@danio4954, wysoko poprzeczki sobie Polacy nie ustawili w tych trzech meczach grupowych
lukaway lukaway:
Kartka Casha czy Krychowiaka jutro ?
S skazany10:
Ja czuje ze trzeba wypic piwo i zjesc kebaa
korzymo korzymo:
USA takie mocne w obronie, czy grupa kiepska? stracili tylko bramkę z karnego
@danio4954, przyjacielu oby ! Trzeba wierzyć
Nie wiem jak wy ale ja czuję USA dzisiaj .
G general1973:
@danio4954, no tak własnie jak czytałem te wypociny,to mi na myśl przyszedł ten cały bestbet
G general1973:
RBR1one RBR1one:
@danio4954, zagraniczne buki zle bo nawet jak wygrasz to i tak ci nie wyplaca za to polskie buki dobre. Takie teksty mozna przeczytac zazwyczaj w takich artykulach sposorowanych jak wyzej. Oczywiscie na stronie milion reflinkow sposorowanych do pl bukow xD
psychol32 psychol32:
Ogólnie to jestem w szoku że na forum jest gość który swoim loginem obraża polskiego sportowca
milan78 milan78:
w 1xbet i 888starz nie da się robić zakładów ako na statystyki gracza w tym samym meczu? np dubel na kartki 2 zawodników?
psychol32 psychol32:
Siurkacz Siurkacz, atakowali? Od 70 minuty chodzili po boisku a zagrożenie pod naszą bramką prokurowała nasza obrona
deepred deepred:
Nasi stali, a tamci chodzili
deepred deepred:
Siurkacz Siurkacz, to człapanie nazywasz atakowaniem?
gruszkie gruszkie:
panowie co myślicie usa wiecej cornerów niż Holandia? albo over 4,5 Jankesów?
Cabron Cabron:
@ibis dochodzą Ci moje wiadomości na priv?
Siurkacz Siurkacz:
lepiej niz hiszpania na pewno xD
Siurkacz Siurkacz:
przeciez atakowali do samego konca
Siurkacz Siurkacz:
takie pieprzenie
psychol32 psychol32:
Niby że trener do Messiego powiedział że jak strzelicie 3 gola do Polska odpadnie
psychol32 psychol32:
Słyszeli wy niusa że piłkarze Argentyny cały czas śledzili wynik w drugim meczu by wywalić Meksyk z turnieju?
RBR1one RBR1one:
Kiedys chyba STS nagrywki robil od siebie z firmy jak u nich praca wyglada. To juz bylo dawno po tej nowej ustawie hazardowej gdzie wjechalo blokowanie rzadowe. Beke mialem bo w tle na monitorku mozna bylo zobaczyc odpalonego bet365. Pewnie kradli wtedy od nich kursy z jakis rynkow specjalnych ktorych sami u siebie nie maja xDDD
Siurkacz Siurkacz:
ze czlowiek musi miec konto u 20 bukmacherów
Siurkacz Siurkacz:
to jest smiechu warte
G general1973:
G general1973:
poczytajcie ten bełkot "dziennikarza" odnośnie Unibetuhttps://sport1.pl/rejestracja-w-nielegalnym-unibet-nadal-dostepna-dlaczego/
adik1992 adik1992:
na mecz Holandi rusek ma 3,5 min doliczonego do 1 połowy i 7,5 na drugą oraz zakład na łączną liczbe minut doliczony 11,5. Gdyby kogoś takie zakłady interesowały
RBR1one RBR1one:
Cala ta obsrana Polska to jeden wielki krzak. Takie gowno z licencja PL jak Bestbet sie ponad miesiac temu zwineli i ani widu ani slychu zeby kase mieli wyplacic. Skarga oczywiscie do organu wydajacego licencje nic nie dala ale wszedzie w reklamach beda wam pieprszyc zeby grac tylko u legalnych z licencja bo to gwarancja bezpieczenstwa i uczciwosci xD
Roxen Roxen:
wystawili duzo dziwnych zakładów no Belgia-Katar 1,36 w sytuacji gdzie powinno byc 1,01 albo Polska-Katar 1,14 to były błęddnie wystawione kursy
Roxen Roxen:
@danio4954, mi rozliczyli Belgia-Katar jako wygrany a tobie zwrócili Katar?
milan78 milan78:
psychol32 psychol32:
Z zagranicznymi firmami idzie się dogadać, z polskimi mało kiedy
psychol32 psychol32:
Kiedyś w betssonie zagrałem kosz w Jordanii. Coś za ok 2k do wygrania było 10k. Dokładnie nie pamiętam bo kilka lat minęło. Mecz kilka sekund przed końcem został przerwany przy korzystnym dla mnie wyniku. Dostałem zwrot. Kilka dni szukałem info aż w końcu znalazłem że wynik został utrzymany z momentu przerwania. Nawet dotarłem do video z meczu. Przedstawiłem im to i rozliczyli jako wygrany
psychol32 psychol32:
Przy bardziej popularnych zdarzeniach z reguły sami poprawiają po jakimś czasie
psychol32 psychol32:
Przy takich wynalazkach trzeba samemu interweniować
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, pytasz na forum o coś czego nikt poza tobą nie grał
guriii guriii:
adik1992 adik1992, bo z pewnością jest dużo osób które ufają bukowi że jak rozliczył jako przegrany to tak jest ale brawa dla Ciebie
adik1992 adik1992:
co ciekawe w histori zakładów dalej widnieje stare rozliczenie tylko zmienili status kuponu czy inne osoby wciąż mają jako przegrane to zdarzenie
Do góry Bottom