>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Tutaj nie ma meczy ustawionych tylko odpuszczane przez poszczególne ekipy
neutralny neutralny:
kriksus kriksus nie wiem, czy ktoś z Was grał tu w piłkę, czy nie grał, ale takie mecze się zdarzają i nie ma znaczenia akurat czy to MŚ, czy A Klasa. Ładujesz, strzelasz i nic nie wpada to nie znaczy, że mecz jest ustawiony. Oczywiście nikogo tu nie bronię, bo mecze ustawione są, ale tam gdzie mają być. Z resztą pewnie każdy zainteresowany wie, jak działają takie zakłady, inna sprawa, że buki je dość szybko wyłapują i najczęściej wycofują z oferty.
kubam kubam:
psychol32 psychol32, zgadza się, od jutra poważne kupony tylko
psychol32 psychol32:
kubam kubam, w fazie pucharowej będzie inne granie aczkolwiek niespodzianki mogą być
B brajan82:
R roykeane2.0, skoro remis pasuje jednym i drugim to po co grać na inny wynik. Jakieś konkretne argumenty?
R roykeane2.0:
*miliardów
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, póki co nie widziałem jeszcze meczu ustawionego, mówiło się jedynie że Katar często dostawał rzuty karne na zamkniętych meczach przed mistrzostwami co mogło wprowadzać w błąd potencjalnych typerow jakoby ta drużyna nie była aż tak słaba. Niemcy akurat będą chyba musieli przemodelować swój system gry, ponieważ odkąd pamiętam zawsze grali wysoko i ich to gubiło,szkoda bo przyjemnie się patrzy na ofensywne zespoly
R roykeane2.0:
neutralny neutralny, "Są wały w FIFA, czy UEFA, jak przyznanie mistrzostw Katarow, iale w samych meczach nie wierzę, że jest cokolwiek ustawione na oczach milardów widzów." Euro 2004 Szwecja - Dania 2-2 nie wiem, czy milaiardów, ale setek milionów na pewno.
act act:
Do szczęścia brakło czerwa w meczu Serbii
kubam kubam:
fajny obrazek jak sędzia z uśmiechem zbija pione z blablakarem i daje mu czerwoną, a ten z uśmiechem opuszcza sobie boisko :D
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
No nic tak czy siak może nie 2 mln ale zawsze coś do przodu
Thalion Thalion, ale to jednak marzenia . Za małe.jaja hehe
kubam kubam:
swoją drogą myślę, że Brazylia poleci jak nie z Koreą to z Chorwacją, też są strasznie overrated, nawet pierwszym składem jak grali z Serbią czy Szwajcarią to słabo to wyglądało
Thalion Thalion:
Za najnizsza krajowa bys mial chyba ponad 2 mln :D
Thalion Thalion:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, cale życie ;)
Pięknie Kamerun z Brazylia pofixowali . Pograć taka Japonię Koreę i Kamerun za wypłatę haha . Cały rok na Bahamas chyba
neutralny neutralny:
RBR1one ranczo0123 wcześniej ten sam Kiwior dał sam na sam Lautaro. To była po prostu partyzantka. Z resztą Kiwior kilka razy takim zagraniem się na mistrzostwach popisał
G golabek1945:
Coś na noc? NBA/NHL?
kriksus kriksus:
kubam kubam, no wujek dobra rada mówił żeby nie dać się zbaitowac takiej osobie motyla noga
adams3101 adams3101:
Cabron Cabron, tak
Cabron Cabron:
adams3101 adams3101, to jakiś koreański piłkarz?
neutralny neutralny:
kriksus kriksus jasne, że sport nie jest czysty, co do tego nie ma wątpliwości, ale nie róbmy sobie jaj, że na MŚ są ustawione mecze. Są wały w FIFA, czy UEFA, jak przyznanie mistrzostw Katarowi, ale w samych meczach nie wierzę, że jest cokolwiek ustawione na oczach milardów widzów. Wiadomo, że są mecze gdy nie wpada. Przecież Niemcy mogli wczoraj wygrać 10-2 tyle mieli okazji i co powiecie mi, że nie chcieli strzelać, bo mecz był ustawiony?
mrbrightside mrbrightside:
serbia od 50 min od 3:2 dla Szwajcarii nie zrobili przez 50 min meczy ani jednej groznej sytuacji
adams3101 adams3101:
Bra Kor Por Sui
kriksus kriksus:
B brajan82, haha ja go nie bronie :D
kubam kubam:
kriksus kriksus, ten TKO to za każdym razem coś kontrowersyjnego rzuca na czat aby mieć pretekst aby się z kimś pospinać, po czym gdy kończą mu się "argumenty" to zaczyna Cię wyzywać, najlepiej takich od razu utylizować ze społeczności
RBR1one RBR1one:
neutralny neutralny, czy ja wiem? Kiwior w doliczonym z lini bramkowej wybijal. Niechcialo im sie mocno atakowac ale jakby cos wpadlo to by wpadlo :p
B brajan82:
sie sorul jak gimbus i zaczął innemu po dziewczynie cisnąć.
B brajan82:
B brajan82:
kriksus kriksus, Ale typ się sprul
neutralny neutralny:
kriksus kriksus w meczu z Argentyną to nie była ustawka, tylko zagrywka Argentyny, aby im zagrać na nosie. Mieli awans z pierwszego miejsca, a z Meksykiem nigdy im było nie po drodze, więc woleli wywalić ic niż Polaków
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, poza tym ja też nie wierzę w czystość sportu do końca i co nie ma tutaj swobody wypowiedzi ? Każdy ma prawo do własnej opinii imo
D dc94:
grupa GGGGG łee
D dc94:
Brazylia i Szwajcaria
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, bardziej chodzi mi to że nie każdy mecz gra się o zwycięstwo jak to trenerzy zapowiadają na konferencjach prasowych, ale jest odpuszczanie o tym podobne w meczach
adams3101 adams3101:
mówiłem że wchodzi
B brajan82:
TKO_Bets TKO_Bets, Przeviez udałeś sam, ze od 3 dni wiadomo. Przypomnij mi kurs na Japonię skoro wiedziałeś, ze będzie ustawka? Ile tysięcy postawiłeś na Japonię po bajecznym kursie?
D dc94:
brazylia to trole nie wiem co oni graja
adams3101 adams3101:
adams3101 adams3101: brazylia -0.5 handi57 minut temu
luque luque:
Brazylia to serio nie chciała meczu wygrać a ten Bruno i Pedro to poziom Brazyli c
gruszkie gruszkie:
strzelił*
G general1973:
robią wszystko by nie Strzelic ha
gruszkie gruszkie:
jak na orliku strzeli XD
milan78 milan78:
Może jeszcze Freuler kartka...
Thalion Thalion:
Seebowie chcieli chyba na siłe czerwoną ale sędzia nieugięty ;))
kubam kubam:
Brazylia co tam odwala xD
neutralny neutralny:
@kriskus to nazywasz ustawką?
RBR1one RBR1one:
Temu gosciowi wiecznie wszystko nie pasuje i wiecznie ma problemy
kriksus kriksus:
TKO_Bets TKO_Bets, może na odprawie mieli po prostu powiedziane gramy na luzie nie łapiemy kontuzji i głupich kartek bo czeka nas starcie w 1/8
neutralny neutralny:
RBR1one ranczo0123 królu złoty
B bartek2701:
@tomcioomen666, racja Tomek. Odpoczeles od buczka?
RBR1one RBR1one:
neutralny neutralny, juz go przenioslem xD
neutralny neutralny:
TKO_Bets przestań obrażać innych, bo się zaraz przeniesiesz na czat fortuny
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, i to niby nie ustawka ?
milan78 milan78:
kubam kubam, ja w dublu z Sergiejem i szkoda że za grosze ale lepszy byle jaki plus niż nic
RBR1one RBR1one:
TKO_Bets TKO_Bets, zegnamy z czatu na 2 dni.
B brajan82:
TKO_Bets TKO_Bets, przestań zrzędzić. Ile utopiłes na Hiszpanii i Francji??
S specjalny2705:
Nie ma to jak być szmaciarza mi serbskie pipy umiały grać w obronie nie stracili by bramek a tak skaczą imbecyle
neutralny neutralny:
o dziewczynach nie masz ... co to za tekst z gimnazjum? Na razie TEKAŁO
Do góry Bottom