>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Według mnie najsłabszy jego mecz jaki oglądałem
psychol32 psychol32:
Nie no Lewy z Argentyną był mega bezproduktywny
neutralny neutralny:
Polacy byli mega spięci w grupie. Nawet po Lewym był widać stres. Dopiero chyba po bramce go puściło, bo z Argentyna mi się podobał, nie machał rękoma, trzymał piłkę jak tylko mógł.
psychol32 psychol32:
Jedyna szansa to w karnych
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, jak pójdziemy na wymianę ciosów to bez szans
kubam kubam:
neutralny neutralny, jak dla mnie najlepiej pokazała się Francja i myślę że do finału dochodzą może nie na luzie ale dojdą, a odnosnie meczu naszego to juz postawione Francja over 3.5 gola w meczu bo czuję że 4 lekko wleci, nic w naszej grze się nie zmieni z dnia na dzień, a jak się otworzymy to tylko więcej stracimy
neutralny neutralny:
Bo ja nadal się łudzę, za zagramy odważniej. Marzy mi się mecz jak z Portugalia na euro.
neutralny neutralny:
A tak z innej beczki. Kto według Was faworytem do tytułu i czy Polska ma jakiekolwiek szanse z Francją?
psychol32 psychol32:
Choć w porażkę za bardzo nie wierzyłem, bardziej się skłaniałem ku remisowi
psychol32 psychol32:
Na długo przed meczem pisałem że Brazylia dzisiaj na chodzącą
psychol32 psychol32:
Ja też grałem Kamerun w jednej firmie za 100 euro w drugiej za 100 zł
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, no tak najlepiej, tym bardziej jak stawki to stówki lub tysiące, wtedy jest gorąco :)
kriksus kriksus:
psychol32 psychol32, akurat Tobie ostatnio ładnie siadło chociaż nie widziałem screenów :D
psychol32 psychol32:
kriksus kriksus, ja tam bardziej nie lubię niedowiarków niż tych którzy się chwalą, bo sam kilka razy coś komuś udowadniałem na tym forum
neutralny neutralny:
kriksus kriksus ja tam bym wolał aby screeny były wklejane przed meczem, a nie po 😉
kriksus kriksus:
Bo z tym chwaleniem się i pewnością siebie to jest różnie. Polecam zrobić eksperyment w pracy jeżeli macie współpracowników którzy są pewni jakiegoś typu i nie zgadzają się z twoim na dodatek wyśmiewając. Głupia propozycja zakładu o 100 zl potrafi niektórych dobrze zmieszać xd
kriksus kriksus:
@gubernator_nh screeny oczywiście na publicznym gdyby można było prosić :)
Thalion Thalion:
No i spoko, kazdy ma jakies zdanie, powymienialismy sie przemyśleniami i jest git ;)
kriksus kriksus:
B brajan82, prawie 2023 a ludzie dalej boją się sypać nazwiskami i powiedzieć jak to było wszystko organizowane Dariusz Wdowczyk przeprasza że brał korzyści majątkowe ale za tymi przeprosinami brak rzetelnej spowiedzi ehhhh
N niewierny-janek:
neutralny neutralny, popieram, czasami jak nie idzie i dostajesz dwa gongi, to ciężko sie podnieść. Zrozumie to ten kto kiedyś na jakimś poziomie rywalizował, choćby w wieku juniorskim
neutralny neutralny:
Thalion Thalion bo myślę, że by chcieli, ale który trener zrobi zmianę na 1/8 bo ktoś tam zagrał dobrze w meczu o pietruszkę. Żaden. Ale już jak będzie robił zmiany to na pewno weźmie takiego zawodnika pod uwagę
kriksus kriksus:
Thalion Thalion, neutralny neutralny, no proszę was a afery korupcyjne w Polsce, we Włoszech to wy lrzymykacie na to oko ?
B brajan82:
Widać, ze niektórzy dziś odkryli, ze piłkarze nie zawsze dają z siebie wszystko i nie w każdym meczu walczą o 3 punkty. :) :)
neutralny neutralny:
Jak oglądałem mecz Hiszpanii z Japonią to odniosłem wrażenie, że Hiszpania wyszła na luzie, a potem jak im się palił tyłek to po prostu nie potrafili wejść na pełne obroty. To nie jest takie łatwe krzyknąć "gramy" i już wszystko idzie lekko, tym bardziej, że Japonią to nie żadne ogórki
kubam kubam:
Thalion Thalion, zagrali rezerwami, bez kartek, bez kontuzji, bez większego przemęczania się, Japonii udało się to wykorzystać i obie się cieszą z awansu, można się doszukiwać tego czy Hiszpania wolała inną część drabinki czy nie, kwestia interpretacji
Thalion Thalion:
neutralny neutralny, niedawno pisales ze zmiennucy chca sie pokazac bo to ich jedyny mecz
B brajan82:
R roykeane2.0, aaa to już tylko twoja interpretacja. To teraz zmień perspektywę z widza na piłkarza jednej z drużyn. I co, już triszke inaczej to wyglada, prawda?
Thalion Thalion:
kubam kubam, narazie skupmuy sie na Hiszpanii
psychol32 psychol32:
Zresztą o czym ty pisać kto widział co się dzieje to przynajmniej kosił kasę na fazie grupowej
neutralny neutralny:
Przede wszystkim drużyny które mają awans nie podchodzą do meczu do końca zmotywowane. W większości grają zmiennicy którzy wiedzą że i tak w 1/8 siedzą na ławie, dlatego te mecze tak się układają
kubam kubam:
Thalion Thalion, a Tunezja czy Kamerun? bo to też było ustawione
Thalion Thalion:
kubam kubam, Hiszpania nie chciala grac z Chorwatami, odniosla korzysc bo zagra z Marokiem
B brajan82:
Thalion Thalion, różni się podejściem. Czy Japonia ustawiła się z Hiszpania? Wy do przerwy a my po przerwie. Hiszpania grała na luzie a czy Japonia to wykorzysta to już od Japonii zależało.
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, pewnie tym że ustawka musi być ustalona przez obie drużyny, a jak jedna postanawia przejść obok meczu to druga o tym nie wie
D dc94:
ktos oglada studio?? yyyymmyyserbia xD
korzymo korzymo:
Legia Real Madryt 3:3 to też ustawka była?
kubam kubam:
Thalion Thalion, na ustawiony zazwyczaj ktoś odnosi jakąś korzyść, tutaj niekoniecznie
Thalion Thalion:
Jak Legia odpuszcza mecz z Gornikiem i ten wygrywa to jest ustawka czy nie??
R roykeane2.0:
B brajan82, przepraszam, mój błąd, zapomniałem że te 2-2 było wynikiem czysto sportowej rywalizacji prowadzonej w duchu fair play z poszanowaniem dla innych drużyn
deepred deepred:
A jak piszecie, że Skandynawowie sobie zagrali pod wynik, to chyba nie jest specjalnie dziwne, wiadomo, że jak dwóm ekipom pasuje jakiś wynik to sobie pod taki wynik zagrają.
D dc94:
od jutra finaly, nikt nic nie mowi
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
psychol32 psychol32, tak czy siak trzeba to wyłapywać i kroić buka aż miło . Ale teraz mam nadzieję ,że zacznie się poważne granie na maxa w każdym meczu
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, a czym to sie rozni?? Oprocz nazwy
deepred deepred:
psychol32 psychol32, dokładnie tak
psychol32 psychol32:
Tutaj nie ma meczy ustawionych tylko odpuszczane przez poszczególne ekipy
neutralny neutralny:
kriksus kriksus nie wiem, czy ktoś z Was grał tu w piłkę, czy nie grał, ale takie mecze się zdarzają i nie ma znaczenia akurat czy to MŚ, czy A Klasa. Ładujesz, strzelasz i nic nie wpada to nie znaczy, że mecz jest ustawiony. Oczywiście nikogo tu nie bronię, bo mecze ustawione są, ale tam gdzie mają być. Z resztą pewnie każdy zainteresowany wie, jak działają takie zakłady, inna sprawa, że buki je dość szybko wyłapują i najczęściej wycofują z oferty.
kubam kubam:
psychol32 psychol32, zgadza się, od jutra poważne kupony tylko
psychol32 psychol32:
kubam kubam, w fazie pucharowej będzie inne granie aczkolwiek niespodzianki mogą być
B brajan82:
R roykeane2.0, skoro remis pasuje jednym i drugim to po co grać na inny wynik. Jakieś konkretne argumenty?
R roykeane2.0:
*miliardów
kriksus kriksus:
neutralny neutralny, póki co nie widziałem jeszcze meczu ustawionego, mówiło się jedynie że Katar często dostawał rzuty karne na zamkniętych meczach przed mistrzostwami co mogło wprowadzać w błąd potencjalnych typerow jakoby ta drużyna nie była aż tak słaba. Niemcy akurat będą chyba musieli przemodelować swój system gry, ponieważ odkąd pamiętam zawsze grali wysoko i ich to gubiło,szkoda bo przyjemnie się patrzy na ofensywne zespoly
R roykeane2.0:
neutralny neutralny, "Są wały w FIFA, czy UEFA, jak przyznanie mistrzostw Katarow, iale w samych meczach nie wierzę, że jest cokolwiek ustawione na oczach milardów widzów." Euro 2004 Szwecja - Dania 2-2 nie wiem, czy milaiardów, ale setek milionów na pewno.
act act:
Do szczęścia brakło czerwa w meczu Serbii
kubam kubam:
fajny obrazek jak sędzia z uśmiechem zbija pione z blablakarem i daje mu czerwoną, a ten z uśmiechem opuszcza sobie boisko :D
No nic tak czy siak może nie 2 mln ale zawsze coś do przodu
Thalion Thalion, ale to jednak marzenia . Za małe.jaja hehe
kubam kubam:
swoją drogą myślę, że Brazylia poleci jak nie z Koreą to z Chorwacją, też są strasznie overrated, nawet pierwszym składem jak grali z Serbią czy Szwajcarią to słabo to wyglądało
Thalion Thalion:
Za najnizsza krajowa bys mial chyba ponad 2 mln :D
Thalion Thalion:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, cale życie ;)
Pięknie Kamerun z Brazylia pofixowali . Pograć taka Japonię Koreę i Kamerun za wypłatę haha . Cały rok na Bahamas chyba
Do góry Bottom