>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
na mecz Holandi rusek ma 3,5 min doliczonego do 1 połowy i 7,5 na drugą oraz zakład na łączną liczbe minut doliczony 11,5. Gdyby kogoś takie zakłady interesowały
RBR1one RBR1one:
Cala ta obsrana Polska to jeden wielki krzak. Takie gowno z licencja PL jak Bestbet sie ponad miesiac temu zwineli i ani widu ani slychu zeby kase mieli wyplacic. Skarga oczywiscie do organu wydajacego licencje nic nie dala ale wszedzie w reklamach beda wam pieprszyc zeby grac tylko u legalnych z licencja bo to gwarancja bezpieczenstwa i uczciwosci xD
Roxen Roxen:
wystawili duzo dziwnych zakładów no Belgia-Katar 1,36 w sytuacji gdzie powinno byc 1,01 albo Polska-Katar 1,14 to były błęddnie wystawione kursy
Roxen Roxen:
@danio4954, mi rozliczyli Belgia-Katar jako wygrany a tobie zwrócili Katar?
milan78 milan78:
psychol32 psychol32:
Z zagranicznymi firmami idzie się dogadać, z polskimi mało kiedy
psychol32 psychol32:
Kiedyś w betssonie zagrałem kosz w Jordanii. Coś za ok 2k do wygrania było 10k. Dokładnie nie pamiętam bo kilka lat minęło. Mecz kilka sekund przed końcem został przerwany przy korzystnym dla mnie wyniku. Dostałem zwrot. Kilka dni szukałem info aż w końcu znalazłem że wynik został utrzymany z momentu przerwania. Nawet dotarłem do video z meczu. Przedstawiłem im to i rozliczyli jako wygrany
psychol32 psychol32:
Przy bardziej popularnych zdarzeniach z reguły sami poprawiają po jakimś czasie
psychol32 psychol32:
Przy takich wynalazkach trzeba samemu interweniować
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, pytasz na forum o coś czego nikt poza tobą nie grał
guriii guriii:
adik1992 adik1992, bo z pewnością jest dużo osób które ufają bukowi że jak rozliczył jako przegrany to tak jest ale brawa dla Ciebie
adik1992 adik1992:
co ciekawe w histori zakładów dalej widnieje stare rozliczenie tylko zmienili status kuponu czy inne osoby wciąż mają jako przegrane to zdarzenie
adik1992 adik1992:
Napisałem na meila reklamację podałem kazdą minutę dotknięcia piłki, link do całego meczu z tvp i do scofascore i whoscored. Teraz odpisali że kupon rozliczony jako wygrany i że przepraszają za zamieszanie. Wygrana 2,5k więc warto było.
adik1992 adik1992:
Chodziło o liczbe dotknięć piłki przez bramkarza w meczu Szwajcaria - Serbia. Dałem o 72,5 gdzie oni wyliczyli 67 a sofascore czy whoscored miały 81. Obejrzałem jeszcze raz ten mecz i zanotowałem każdy kontakt bramkarza z piłką. Na czacie babka mnie olewała pisząc że rozliczyli na podstawie oficjalnego protokołu fifa tylko że Fifa nie podaje takich statystyk
adik1992 adik1992:
Kolejna wygrana batalia z 1xbet odnośnie kuponu który rozliczyli jako przegrany. Postawiłem wczoraj ako z trzech zdarzeń. Dwa mecze wieczorne z mundialu i jeden kosz. Kosz i jeden mecz z MŚ wszedł, natomiast drugi dali jako przegrany.
vidal vidal:
kiedyś w Tipico grałem jak mieszkałem w Niemczech i chyba największy tam bukmacher
Siurkacz Siurkacz:
co ma duzo zakladow faule posiadanie pilki itd
Siurkacz Siurkacz:
polecicie jakiegos buka dostepnego w niemczech
adik1992 adik1992:
ja pograłem o3,5 obrony Szczęsnego, z Meksykiem 4 obronił, z Arabią 5 a Argentyną 11. Nie spodziewam sie byśmy zagrali odważniej niz bronienie i liczenie na kontre. Co do dziś to Holandia pewnie wymęczy 1:0 a Argentyna 3:0 :)
husarz22 husarz22:
Podejrzewam że Francja strzeli 2 gole i będą sobie tylko pykać żeby się oszczędzać na ćwierćfinal
Siurkacz Siurkacz:
nawet 0-0
husarz22 husarz22:
Ale 1.90 na mbbape jest sens? Messi też miał strzelić i co
Siurkacz Siurkacz:
czuć to w kościach
Siurkacz Siurkacz:
usa holandia remis
G Gregory777:
Jutro bramka Mbappe z Polska jest bardzo prawdopodobna lub Giroud przy stałym fragmencie gry
G Gregory777:
Ja w Holandie nie wierze, chyba ze faza grupowa to była zasłona dymna, bo z Senegalem zwycięstwo zawdzięczają nieskuteczności Afrykanów, a z Ekwadorem tez mogli przegrać to już nie ta sama Holandia w, której grali Van Persie, Snejder, Robben i reszta śmietanki
Siurkacz Siurkacz:
cash chyba zolta kartka co? vs mbappe
G Gregory777:
Argentyna handicap -1.5 to chyba realny scenariusz
E evnt:
S sebek1997, betclic
Thalion Thalion:
Kurs na Holendrow rosnie i jest bardzo przyjemny, ponad 2 juz
S sebek1997:
E evnt Gdzie na over 1.5 fauli McKenniego masz kurs @2.30?
psychol32 psychol32:
Gdybym mógł to sam bym tego spoceńca wywiózł na taczce
psychol32 psychol32:
Polska tego nie zrobi
psychol32 psychol32:
Styl nie ma znaczenia w przypadku drużyn które jakiś styl mają i w każdej chwili mogą go zaprezentować
psychol32 psychol32:
Teraz mamy fazę turnieju w której można pokazać jakość
psychol32 psychol32:
JA to nie rozumiem jak można sugerować się meczami fazy grupowej którą większość drużyn przeszła na wyjebce. Holandia swoje zrobiła i awansowała z pierwszego miejsca. Styl nie ma żadnego znaczenia
E evnt:
McKennie over 1,5 fauli , 2.30 polecam :)
kubam kubam:
@gubernator_nh, jeden Gakpo nie uciągnie tych Depayów, Bergwajnów i reszty sierot, USA gol pobieram do dubelka ale jeszcze nie wiem co na drugi mecz
milan78 milan78:
już -13 pkt mają
maggioslc maggioslc:
psychol32 psychol32, czutka z tym koszem czy coś więcej?
D dazol3:
Warto dzisiaj na Holandię?
M Mendieta1992:
Jaki zagraniczny buk dla Polski, z bonusem od depozytu? Może kto coś wie?
Misiekqq Misiekqq:
@gubernator_nh, budujesz się czy remont?
psychol32 psychol32:
Będę polował live
psychol32 psychol32:
Ja pre nie gram nic chyba że dla zabawy jakiś strzelców goli
T trynek85:
psychol32 psychol32, chyba już koniec grania na wysokie kursy na underdogów? Mamy fazę pucharową i nie ma mowy o delikatnym podkładaniu.... Ja w tych meczach widzę bardziej remisy niż wygrane słabszych
psychol32 psychol32:
ja mam 32k do wypłat i czekam na odnowienie limitu
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, z każdego jednego czy to polskich banków czy euronetu
psychol32 psychol32:
W chinach dobry mecz z 0:3 do przerwy na 4:3
adik1992 adik1992:
czy z meczów MŚ Fifa udostepnia jakies oficjalne raportu odnoście statystyk graczy i statystyk meczowcyh czy tylko to co jest na stronie?
psychol32 psychol32:
Pewnie w świat poszło info ze Czesiek ma plan na Francję i stąd te wzrosty
p-z. p-z.:
Ja się wcale nie zdziwię jak Anglia nie poradzi sobie z senegalem
S skazany10:
Kurs prawie 4
S skazany10:
Watpie. Aczkolwiek ja dalem taki kupon dzis: Francja,.Argentyna, Anglia.awans i Chorwacja Japonia.nie strzela obie
p-z. p-z.:
Ciekawe czy Australia sie postawi Argentynie
p-z. p-z.:
Czasem i tak bywa
milan78 milan78:
:eek:
milan78 milan78:
nie zwróciłem uwagi na statystykę rożnych ale w meczu Serbia-Szwajcaria były tylko 2 (!!) rzuty rożne
p-z. p-z.:
neutralny neutralny, dzieki
neutralny neutralny:
p-z nie można.
Do góry Bottom