>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

p-z. p-z.:
S spojler7:
SCR4PE_ SCR4PE_, ja was zaskoczę. 1:1 w 90 minutach mysle
gruszkie gruszkie:
kurs pewnie ponad 10
S spojler7:
Spał cały mecz prawie w przewadze zawodnika i dostają 1:3
gruszkie gruszkie:
i cyk modena 3 bramy XD do tarcia chrzanu się nadają Ci makaroniarze
SCR4PE_ SCR4PE_:
Jaki wynik obstawiacie Polska - Francja?
didier_drogba didier_drogba:
az do finalu
o mistrzostwie zadecyduje forma dnia, kilka ekip jest tak wyrownanych ze wlasnie dyspozycja w dniu meczu zdecyduje o wynikach od fazy 1/4 finału
S spojler7:
Mi brakuje gry NL jak grali kiedyś. 4-3-3 i cały czas ofensywa tylko. To się pięknie oglądało:)
S spojler7:
Jeszcze ta Chorwacja... Niby nic ale oni swoim charakterem nieustępliwością też potrafią zdziałać wiele
S spojler7:
Thalion Thalion, każdy ma swoje poglądy:) jedno jest pewne. Drużyny o których mówimy nie są słabe i każda z nich jest w stanie sięgnąć po tytuł.
S spojler7:
psychol32 psychol32, tak te jedne ME w ostatnim czasie są wyjątkiem od reguły. Ale wydaje mi się że czegoś im brakuje... Brazylia najbardziej kompletna dla mnie. Druga bym dawał chyba Hiszpanie ale nie jestem co do nich tak przekonany jak do Brazylii. Oczywiście to jest sport. Wszystko okaże się w swoim czasie... Czasem jeden słabszy mecz i już następnego nie ma.
Thalion Thalion:
Holandia albo Portugalia bo malo sie o nich mowi ;)
psychol32 psychol32:
S spojler7, mnie nie interesuje to co było w przeszłości na mundialach. Ale gdybym miał sięgać historii to się cofnę do ostatnich mistrzostw Europy gdzie Anglicy wywalczyli drugie miejsce
S spojler7:
Nie za bardzo wiem na co stać Hiszpanow... Te 3 mecze co zagrali to nic z nich nie można wyciagnac
S spojler7:
psychol32 psychol32, Anglia co mistrzostwa ma świecić mistrzostwo... Gromią w grupie wychodzą i odpadają po chwili... I tak co mistrzostwa... Szanse mają ale myślę że Brazylia bierze mistrzostwa. Sami im wszyscy ułatwiają uciekając z ich strony drabinki
Thalion Thalion:
:D
psychol32 psychol32:
Anglia za 2 tygodnie będzie świętować mistrzostwo świata
S spojler7:
gruszkie gruszkie, no właśnie widziałem to... Kurcze 20 s później i zdarzylbym postawić over.
Cabron Cabron:
Ja dzisiaj w Awans Senegalu poszedłem. Anglia jesr czerstwa
gruszkie gruszkie:
Spal ładnie 2 bramy stracić grając w przewadze od 35 minuty XD
S spojler7:
Ja takiego dubla dziś nie dam :) Anglia różnie gra... Senegal nie jest taki zły... Francja myślę że mogą nas zlekceważyć... Może się skończyć doliczonym czasem gry moim zdaniem. Wszystko zależy jak się mecz potoczy
Thalion Thalion:
Obawiam sie Anglii, nie przekonuja mnie
Thalion Thalion:
Na gieldzie wyrazny spadek naOconora
kubam kubam, i to jest normalne podejście :)
kubam kubam:
didier_drogba didier_drogba, dlatego też napisałem aby Francja nie miała litości bo mam ich gole postawione i strzelców natomiast jeżeli przejdziemy dalej to będę się cieszył, że przeszliśmy
Cuda sie zdarzają i jak ktoś napisal moze dzis jest ten 1 mecz z 10 gdziee moze bysmy nie przegrali. Ale opierać faworyzowanie PL bez innego powodu jest sory....frajerstwem. Robicie to tylko dlatego ze jesteście Polakami. Jakbyście byli nie wiem, np. Bułgarami to każdy na forum grałby Francję z handi -1,5 albo i -2,5 i nie myslać nad naszymi szansami które są zerowe praktycznie. Niestety w bukmacherce nie moga grać sentymenty itp, to jest czysty biznes, niektorzy tego rozdzielic nie umieją
p-z. p-z.:
A ja się obrazę bo mam francje na kuponie xd
kubam kubam:
aczkolwiek tez nie obrażę się jeżeli przejdziemy dalej jakimś cudem :D
kubam kubam:
oby dziś Francja nie miała litości
Thalion Thalion:
Polacy optymisci graja na Polske a buk optymalizuje sobie
S spojler7:
Co to tak na Francję kurs wzrósł? 1,39 w fortunie
G Gregory777:
Ja to dzisiaj zadziałałem w łączonym kuponie na 1 polowe dla Francji + 1 gol + 2.5 gola + 6.5 różnych dla Francji
G Gregory777:
Patrząc w przyszłość to El do ME gdzie będziemy grać nie będą łatwe patrząc np na ostatnie wyniki Wysp Owczych
p-z. p-z.:
W piłce wszystko możliwe ale bez przesady. Od tak zmienia styl gry? Francja się po nich przejedzie i tyle z czym do ludzi
G Gregory777:
Nasze orly jakby nie patrzyć to dawno nie wygrały z topowa drużyna z rankingu
p-z. p-z.:
Kiwior z asysta dzisiaj xD
Michniewicz i pol kadry do wyjebania
adik1992 adik1992:
może będziemy jak Maceodnia w barażu z Włochami, Francuzi z brakiem skuteczności a my jedna akcja w 90 minutcie i jakiś strzał życia i awans. A tak na serio to mam nadzieję że Czesio wyjdzie inną taktyka niz bronienie sie 120 minut i czekanie na karne. Tutaj jest jeden mecz i granie na 0:1 czy 0:2 nic nam nie daje
jozzy22 jozzy22:
Handi najmniejsze i git
Siara_89 Siara_89:
jozzy22 jozzy22, wziąłbym to ale u mnie w buku 1,28
Francja 3-0
dx2 dx2:
9/10 razy wygrałaby Francja, ale może dziś bedzie akurat ten 10-ty raz :) Mało prawdopodobne, ale złudna nadzieja to wciąż jakaś nadzieja
jozzy22 jozzy22:
Siara_89 Siara_89, Kiel w ręczna
Siara_89 Siara_89:
larkspur larkspur, myślałem nad tym, ale boje się że Senegal będzie się dobrze bronił dziś
Siara_89 Siara_89:
didier_drogba didier_drogba, jakoś nie jestem przekonany
Siara_89 Siara_89:
S sebek1997, Nie gram przeciwko Naszym. Słabo się wtedy mecz ogląda.
larkspur larkspur:
Siara_89 Siara_89, Anglia senegal over 1.5
Siara_89 Siara_89, moze Cluj?
S sebek1997:
Francja win pewniak
Siara_89 Siara_89:
Coś do dubla na dziś Panowie? Minimum 1,3 potrzebuje
King Szczecin wygra?
gruszkie gruszkie:
ale widać trzeba pierdolic głupoty i robić narracje, że chłopaki juz maja wakacje ;)
gruszkie gruszkie:
no maja zaplanowany ale to zawsze się planuje wylot tak samo bylo po Argentynie
vsky vsky:
G golabek1945, 60:40 dla O'Connora, ale dużo zależy od tego, czy nie spali się finałem.
G golabek1945:
Snooker? Joe O'Connor @ 2,25? Ktoś się wypowie na ten temat?
S spojler7:
C Cybiskorpion, no to ja bym nie dał osobiście. Jak dalej będzie laga laga to my 35 nie uzbieramy... Tak mi się wydaje. Chyba że będziemy podawać w obronie cały czas
C Cybiskorpion:
S spojler7, na dwa
S spojler7:
sunfirex sunfirex, oni nie lecą czarterem?
sunfirex sunfirex:
Ziomek mój który jest dziennikarzem mówi, że kadra ma już lot zaklepany na jutro na 13:00 🤪
Do góry Bottom