>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

G Gregory777:
Ja to dzisiaj zadziałałem w łączonym kuponie na 1 polowe dla Francji + 1 gol + 2.5 gola + 6.5 różnych dla Francji
G Gregory777:
Patrząc w przyszłość to El do ME gdzie będziemy grać nie będą łatwe patrząc np na ostatnie wyniki Wysp Owczych
p-z. p-z.:
W piłce wszystko możliwe ale bez przesady. Od tak zmienia styl gry? Francja się po nich przejedzie i tyle z czym do ludzi
G Gregory777:
Nasze orly jakby nie patrzyć to dawno nie wygrały z topowa drużyna z rankingu
p-z. p-z.:
Kiwior z asysta dzisiaj xD
didier_drogba didier_drogba:
Michniewicz i pol kadry do wyjebania
adik1992 adik1992:
może będziemy jak Maceodnia w barażu z Włochami, Francuzi z brakiem skuteczności a my jedna akcja w 90 minutcie i jakiś strzał życia i awans. A tak na serio to mam nadzieję że Czesio wyjdzie inną taktyka niz bronienie sie 120 minut i czekanie na karne. Tutaj jest jeden mecz i granie na 0:1 czy 0:2 nic nam nie daje
jozzy22 jozzy22:
Handi najmniejsze i git
Siara_89 Siara_89:
jozzy22 jozzy22, wziąłbym to ale u mnie w buku 1,28
Francja 3-0
dx2 dx2:
9/10 razy wygrałaby Francja, ale może dziś bedzie akurat ten 10-ty raz :) Mało prawdopodobne, ale złudna nadzieja to wciąż jakaś nadzieja
jozzy22 jozzy22:
Siara_89 Siara_89, Kiel w ręczna
Siara_89 Siara_89:
larkspur larkspur, myślałem nad tym, ale boje się że Senegal będzie się dobrze bronił dziś
Siara_89 Siara_89:
didier_drogba didier_drogba, jakoś nie jestem przekonany
Siara_89 Siara_89:
S sebek1997, Nie gram przeciwko Naszym. Słabo się wtedy mecz ogląda.
larkspur larkspur:
Siara_89 Siara_89, Anglia senegal over 1.5
Siara_89 Siara_89, moze Cluj?
S sebek1997:
Francja win pewniak
Siara_89 Siara_89:
Coś do dubla na dziś Panowie? Minimum 1,3 potrzebuje
King Szczecin wygra?
gruszkie gruszkie:
ale widać trzeba pierdolic głupoty i robić narracje, że chłopaki juz maja wakacje ;)
gruszkie gruszkie:
no maja zaplanowany ale to zawsze się planuje wylot tak samo bylo po Argentynie
vsky vsky:
G golabek1945, 60:40 dla O'Connora, ale dużo zależy od tego, czy nie spali się finałem.
G golabek1945:
Snooker? Joe O'Connor @ 2,25? Ktoś się wypowie na ten temat?
S spojler7:
C Cybiskorpion, no to ja bym nie dał osobiście. Jak dalej będzie laga laga to my 35 nie uzbieramy... Tak mi się wydaje. Chyba że będziemy podawać w obronie cały czas
C Cybiskorpion:
S spojler7, na dwa
S spojler7:
sunfirex sunfirex, oni nie lecą czarterem?
sunfirex sunfirex:
Ziomek mój który jest dziennikarzem mówi, że kadra ma już lot zaklepany na jutro na 13:00 🤪
neutralny neutralny:
C Cybiskorpion według mnie do grania. Francja nie będzie sobie pykać, będzie jechać :)
S spojler7:
C Cybiskorpion, oj ryzykowne... Ale kwestia 65,5... Ale jak liczone na 2 czy na 3 dzielone?
S spojler7:
@danio4954, pierwszy raz słyszę o tym byku. To Polski??
C Cybiskorpion:
Panowie jak widzicie posiadanie piłki Francja poniżej 65,5 ???
S spojler7:
U mnie jest cash @3
S spojler7:
luque luque, Gdzie takie kursy macie?
luque luque:
Na betters cash kartka 4.0 , Bereś 4.75
psychol32 psychol32:
dobra lecę w teren za pół godziny Sokol Nusle - Havirov, można coś rzucić na dwójkę po kursie 7, niby w tym sezonie Nusle lepsze ale wczoraj wysoko przegrały i nie wiadomo jaki to będzie miało wpływ na nie. Albo będą chciały zmazać plamę albo mentalnie nie dojadą na mecz, Tego u bab nie pzrewidzisz
S spojler7:
@danio4954, dwugłowy mu dolega cały czas. Od początku zgrupowania ma z nim problem.
psychol32 psychol32:
po co grać coś czego nie da się przewidzieć, co zależy od widzimisie sędziego
S spojler7:
psychol32 psychol32, jakbym miał się tak zastanawiać nad każdym meczem to wszędzie bym coś takiego znalazł...
psychol32 psychol32:
jeżeli może a nie musi to jaki sens jest grać coś takiego?
S spojler7:
Może ale nie musi. W każdym meczu może sędzia tak zrobić. Ciężko porównać mecz do meczu.
psychol32 psychol32:
Ten chłop co sędziuje wychujał grających kartki w meczu USA - Anglia, dzisiaj może zrobić to samo
S spojler7:
Poszło cash kartka i over 3,5 kartek
S spojler7:
Bereś kartka... Nie wiem sam... Gra w miarę czysto... Pozatym możliwe że będzie musiał zejść wcześniej z boiska przez kontuzje...
S spojler7:
Cash karteczka @3 Krycha karteczka @2,45 kuszące to jest. Over 3,5 kartek @1,77 musze się nad tym zastanowić
luque luque:
A nie Bereś lub Cash ?
deepred deepred:
Kartka? GRZESIU i Robercik
psychol32 psychol32:
czy tam rozmiar porażki
psychol32 psychol32:
S spojler7, ja tego meczu nie dotykam ale uważam że przegramy, a rozmiar zwycięstwa zależy od Francuzów
S spojler7:
psychol32 psychol32, nie pisałem że Ty tylko że dużo osób na czacie tak pisało :)
S spojler7:
Francja też nie jest jakaś kosmiczna ... Czerwona kartka... Jakaś kontra... A nawet jak do ht będzie 0:0 może być nerwowo... Ja wyniku samego raczej nie tykam... Oczywiście wy możecie mieć inne zdanie i iść w hc. Proszę bardzo ;)
B bos1991:
Mbappe królem strzelców ?
slomiany400 slomiany400:
Turnieju może im się już nie chcieć pchać się w bramki i spokojnie grać
slomiany400 slomiany400:
Pytanie tylko ile Francja będzie cisnąć, bo przy 2-0 na takim
dx2 dx2:
przepraszam: "Le Laga" oczywiscie
slomiany400 slomiany400:
Piłkarsko jesteśmy poziom jak nie dwa niżej
slomiany400 slomiany400:
La laga do pierwszej straconej bramki a potem co, będzie bronił, żeby jak najmniej stracić?
dx2 dx2:
Dziś Czesław ze swoją taktyką "La Laga" zatrzyma tych zarozumiałych Francuzów :)
S spojler7:
psychol32 psychol32, wczoraj też Argentyna miała z hc wygrać.... USA miało wygrać... Mi tam na razie ładnie siada :) mam trochę inne zdanie niż wy na ten mecz jak na większość :)
slomiany400 slomiany400:
Ja myślę o Cashu i Bereszynskim
Do góry Bottom