jack13
Użytkownik
50 (208) Rosja, KHL: Sochi - Kunlun 22.08.2017. godz. 18:30 - WYNIK 2:4
Typ: over 5 azjan / Kurs: 2.06 Buk: lvbet / Stawka: 4j (200zł)
Rusza najlepsza liga hokeja w Europie, wczoraj hit zainaugurował rozgrywki, dziś kolejna porcja spotkań i w jednym ze starć widzę zdecydowanie przesadzone kursy na bramki a mowa o spotkaniu Sochi z Kunlun. Gospodarze w poprzednim roku bez play-offów i latem w zespole ogromna rewolucja odeszło 12 zawodników a przyszło 21 nowych, nie ma tutaj większy nazwiska, ale to początek sezonu i takie zmiany odbiją się na tym zespole i będą problemy w defensywie to samo widziałem we wczorajszym spotkaniu CSKA która się mocno wzmocniła ale nie ma zgrania i popełniali łatwe błędy w defensywie a tutaj mamy przecież ogromną zmianę. Pokazały to także sparingi przed sezonem gdzie udało się wygrać dwa spotkania a przegrać siedem. Jak ktoś gdzieś już napisał jeśli w Sochi była rewolucja to w przypadku ekipy z Chin czyli ubiegłorocznego debiutanta mamy można śmiało powiedzieć kolejny nowy zespół. Ta ekipa w niczym nie przypomina tej z zeszłego roku i nie oznacza to że są słabsi poszło to w zdecydowanie tym drugim kierunku, wpompowano w tą ekipą sporo pieniędzy i plan tutaj po cichu liczy się na coś więcej niż play-off które w debiutancki sezonie mieliśmy. Nie będą tutaj wymieniał tej kadry bo tego jest za dużo ale to są mocne nazwiska a z nimi wraz jest też nowy trener M.Keenan który wie jak smakuje zwycięstwo w tych rozgrywkach oraz NHL. Z tym trenerem z tymi graczami myślę że będą mieli wiele do zaoferowania w ofensywnie. W grach towarzyskich bywało różnie ale wybrali mocną drogę przygotowań bo rywale solidni. Dla mnie w obu ekipach za duża rewolucja, wzmocnili ofensywy ale zgrania nie będzie wobec czego spodziewam się gry błędów w defensywie po obu stronach i w tym kontekście oczywiście bramek. Nie sugeruje się wynikami z poprzedniego sezonu to są inne ekipy, które spotkały się na początku sierpnia w grze towarzyskiej gdzie padło pięć bramek to się zakręcie moim zdaniem znowu w tym rejonie.Typ: over 5 azjan / Kurs: 2.06 Buk: lvbet / Stawka: 4j (200zł)