>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zimna głowa stała stawka...

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Jaki mniej więcej depozyt by grać razem z Tobą?
To wszystko zalezy od tego ile jesteś w stanie rzucić.Najlepiej jest miec 20 tysięcy ale to chyba nie jest takie proste dla każdego.
Można dać 600 zl zaczynać od 2 stawek w Expekt np. 0.5 zl 1.5 zl a potem 4.5 juz w Pinnacle aż do 7 progu 364 zl.
Można mnożyć inaczej np. X2.5 wtedy mniejszy budżet albo można za 600zl miec próg 8 stopnia tylko ja sie zastanawiam czy to jest oplacalne ryzyko przechodzić z mnożnika 3 na 2.5?Według mnie nie.Moze ktos ogarnięty w tym temacie napisalby kilka słów sam byłbym ciekaw.

Póki co:
Gijon+1
2.000
135zl

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Spurs-2.5
1.925
45zl

Dokladam Warriors leżeć.

Na luzie jeszcze poprzedni tez wszedł.
Jutro piękne mecze do typowania jak dla mnie.
Primera Division a później finaly tenisa męski i damski jutro pogramy więcej start o 16 Villareal Barca.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
jakbys byl 40k do przodu, to bys nie gral betow po 5zl uwierz mi :grin: jestes pewnie 40k do tylu, patrzac po te ostatnie typy co tam zapodajesz[/quote]

Taka oto Mila odpowiedz otrzymalem od uzutkownika AmadeuszMozart.Nie trafilem 3 czy 4 typow i juz Sa Madre glowy gdzie byliscie wczesniej?
Stary mnie te Twoje widzimisie I gdybania nie interesuja za bardzo policz sobie temat a jak Ci przeszkadza jak gram jakis stawki to nie wiem daj mnie do ignorowanych? W koncu sukces boli innych co nie chlopaki nie jeden moze to przyznac Tu?
A tak btw. Czyim multikontem jestes?

Verdasco
1.970
135zl

Do góry Bottom