Stan konta 1200 zł
Premiership
Arsenal -Burnley
Arsenal win
La Liga
Barcelona-Celta
Barcelona win
Liga Mistrzów
Manchester City-CSKA Moskwa
City win
ATP Paris
Djokovic-Murray
Djokovic win
A więc po pierwsze Arsenal w dziale jest sporo o tym napisane.Burnley jest słabą drużyną która nie podniesie się na taki zespół jak kanonierzy.Brak zwycięstwa w 9 meczach mówi sam za siebie.Z drugiej strony Arsenal potrzebuje tego zwycięstwa bo punkty pouciekały.We wtorek meczu u siebie z Anderlechtem na swoim stadionie który nie powinien być wielkim problemem.Myślę że Arsenal ten mecz wygra i będę grał jeszcze singla -1.5.
Po drugie Barcelona tu nawet nie ma czego komentować Real już za plecami także będzie mecz z cyklu jak zwykle na Camp Nou.
Po trzecie City.Już grubo się na nich przejechałem i popłynąłem w tym sezonie ale zaufam im ten kolejny raz.Sytuacja w grupie zrobiła się taka że wygrywając zapewne wyprzedzą Romę bo ta jedzie na Allianz a moim zdaniem obrona Romy po odejściu Benatii do Monachium zatraciła gdzieś swoją wartość.Myślę że tam w Monachium może być bicie nie koniecznie tak wysokie jak sprzed 2 tygodni kwestia podejścia Bayernu ale moim zdaniem raczej przypieczętują awans.
Miało być o City
Moim zdaniem mecz w Moskwie to był wałek ale on krzywdy City nie zrobi.Oni zapewne wygrają z Bayernem u siebie i wejdą do
LM.W środę będzie zwycięstwo moim zdaniem na 100 %.Tu także pogram singla -1.5 na City bo naprawdę warto.
Ostatnia pozycja Djokovic.Murray zrobił co miał zrobić kwalifikacja jest to może czas na mały odpoczynek?Bardzo mnie wkurzyło że Andy dostał Djoka bo kurs słabiutki a z kim by nie grał Murray grałbym przeciwko niemu.
Ale tu okoliczności są fajne naprawdę zmęczenie Murraya poprzednio wygrał z Novakiem.Gram tu także Djok-3.5 gema.
Pozdro i wchodzimy grubo czuję że będzie dobrze.
2.340
300 zł
Pinnacle