To nie ja tylko modpokasował posty bo sie nerwowo zrobiło he he he
Chyba ci się zera pomyliły, śmiech. W życiu takiej kasy na oczy nie widziałeś chłopie !!! Że ludzie wierzą Ci w takie herezje :;/:Celta+1
1.900
16000 zł
Jak to nie wejdzie to ja nie gram dalej X2 tylko będę to powoli odrabiał.
Ale uratował sobie dupę.Typ przeciwko realowi bardzo dobry ale mimo wszystko z tej progresji Konarze wyszedles na minus: (
Co Ty możesz synku o mnie wiedzieć ja firmę prowadzę więc Twoje płacze zachowaj dla siebie.Chyba ci się zera pomyliły, śmiech. W życiu takiej kasy na oczy nie widziałeś chłopie !!! Że ludzie wierzą Ci w takie herezje :;/:
jaki to typ, zeby postawic ?Sociedad+1.5
2.220
300zł
3 stówki będzie optymalnie.
Normalna osoba widząc zarzuty co do jej wiarygodności umieszcza sreen kuponu i zamyka usta wszystkim krytykom. Ty natomiast piszesz o jakiejś firmie, wnioskuję że chyba "kogucik", bo skoro firma generowałaby takie zyski, które jak ty piszesz lekką ręką oddajesz na prawo i lewo, to nie siedziałbyś tu od rana do wieczora i wypisywał takie farmazony. Bajki to misiowi na ucho chłopcze !Co Ty możesz synku o mnie wiedzieć ja firmę prowadzę więc Twoje płacze zachowaj dla siebie.
Screena nie będzie bo go nie ma. "Dowód skarbówce" ??? uważaj bo cię znajdą, tak skarbówka nie ma nic lepszego do roboty tylko chodzić po jakichś forach i czytać takie bzdety, ty przecież sam w to nie wierzysz co piszesz.Oddaje? Ja nic nie oddaje boli Cię to co?
A screena nie będzie ja mam dowód skarbówce dawać weź się ogarnij frustracie.