>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zimna głowa stała stawka...

M 13

misterkister1

Użytkownik
Widzę Konar25, że z Tobą idzie nawet dorobić do wypłaty :razz: Masz jakieś cenne rady dla świeżaka? Sorki, że piszę tutaj, ale jeszcze nie mogę na priv.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nigdy nie patrz kto wygrał poprzedni mecz chyba że chcesz grać na tego co wcześniej przegrał.
Lakers ma serie 13 porażek z Dallas? Dla mnie to nie problem to okazja do grania na złamanie serii.
Nigdy nie licz że coś jest łatwe widzisz jakiś super typ w Twoim mniemaniu który każdy praktycznie może zauważyć? Zastanów się dlaczego jest to tak łatwo podane.
Widzisz że gdzieś każdy gra na dajmy na to 1? Graj 2 nigdy nie będzie tak że tłum będzie zarabiał.

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 13

misterkister1

Użytkownik
Mądrze prawisz. To jeszcze możesz mi w skrócie wytłumaczyć stawkowanie, bo oczywiście nie stać mnie na granie za kilka tysięcy na jeden zakład.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Graj za tyle ile możesz może zacznij od 5 zł
Małą łyżką będziesz brał ale nerwów nie będzie 1000 zł przeznacz na 8 stopni(no jakieś 1300 czy ile tam)
Lakers dobry typ co XD
Co te durnie grają to nie mogę patrzeć dałem under 91 na żywo przecież oni z 80 nie wyjdą.
Spróbuje chyba przeciwko Williams ale kurde 4 k już...
Trzeba zmniejszyć pierwszy próg na 250zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie powinno być przypadkiem +2.5 gema?
Nie to jest kurs 1.3 coś tam na ugranego seta.
Kurs na Raonic +3.5 to 1.621 i nie ukrywam że szukałem do niego coś na podbicie.
Chciałem grać Tsongę na czysto ale wolę to rozłożyć na dwa dni.
Powinno siąść Raonić dla mnie ogra Nadala.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Zmieniam typ
Raonić win 2.230
8000zł
Nie będę się bawił w Rafę bo on miał przeciwników pod siebie tu baloniki nie będą latały a bomby z serwisu i returnu.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Chyba coś się w dupce zaczęło palić. Chaos się zrobił, a gdzie zimna głowa? Oby nie trzeba było schodzić do piwnicy.:grin:

M 66

mac-iek

Użytkownik
Dla mnie tylko było zastanawiające, że nie trzymasz się tej wersji z dubla, generalnie również obstawiam wygraną Kanadyjczyka.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No fakt racja, musiałby jeszcze coś dorzucić albo dać ze 150% stawki .
U mnie nie ma czegoś takiego jak granie kursu poniżej 1.7 za większą stawkę.
Jeśli coś ma wejść to wejdzie jeśli nie to nie już się nauczyłem że niższy kurs ma pokrycie w 1 przypadku na 15 a ile po drodze oddajesz bukowi grając kurs 1.6?
Nie gra nikt poważny kursów poniżej 1.7 nie uwierzę.
Tzn.są przypadki takie ale to nie granie największych lig tydzień w tydzień.
Nikt tak nie zarabia zapamiętajcie sobie.

Do góry Bottom