Wrobelek tym razem nie Bo statystki go oszukaly ????W tym temacie wszyscy zadowoleni ????
Jak do tej pory 7 szczesliwa liczba ???? juz kilka razy dobilem ale nigdy nie przekroczylem.Teraz po zmniejszeniu stawki mam nawet wiekszy zapas ale mam nadzieje nie bedzie potrzebny.Jaki najwyższy próg progresji osiągnąłeś w karierze ?
Chodziło mi o kariereJak do tej pory 7 szczesliwa liczba ????
Ale szybciutko odrobiłem na pelicans. Dzięki mistrzu !!! graj single tak dobrze Ci idzie !!!
Wole moje nie trafione single niz Twoje dubelki wrobelki z dupki na faworytow w dziale NBA gdzie ciagle czerwono i caly czas ...Ale szybciutko odrobiłem na pelicans. Dzięki mistrzu !!! graj single tak dobrze Ci idzie !!!
Polecam handicap gemowy na rywalke Radwanskiej.oj chciałem zaufać Twojej intuicji w kuponie ale niestety nie mam w ofercie ???? a chciałem się czymś dziś poemocjonować ???? pozdrawiam powodzonka! ????
Fatalny bukmacher rzeczywiscie...
Byl taki minus ale ja mam setki tysiecy takze moge sobie pozwolic bo moja gra zawsze zrobi no chyba ze przekrocze 20 kola na Pinnacle wtedy bedzie nie ciekawie tylko ze ja zmniejszylem stawki I jest to juz nie mozliwe!!!o tych 30 tysiącach już miesiac temu slyszalem hehehe, a u Ciebie tak liczone, że jednego dnia minus 20 tys, następnego znowu kredyt i granie za 10 tys no i odrobiłeś, tera kredyt spłacasz i jest git ziom !!!
Daj spokój nie masz pojęcia o tenisie...i po Berdysiu Misiu !!! widać, że chłopak się trzesie jak galareta i poci jak świnia. DJOKO GO GO !!!