konar25
Użytkownik
Po jakim kursie grałeś Janusz 1.35?2:0 DJOKER tak właśnie będzie !!!
i co kupka w gaciach jest co hahahaa
Berdych co za psychika niesamowite co za gość ????
Po jakim kursie grałeś Janusz 1.35?2:0 DJOKER tak właśnie będzie !!!
Janusz to ty jestes, twoje petardy są z kichy wyjęte hehe...Zagrałem jak zwykle w opozycji do ciebie Djoker -4,5 mlonie !!!Po jakim kursie grałeś Janusz 1.35?
i co kupka w gaciach jest co hahahaa
Berdych co za psychika niesamowite co za gość ????
Pisałem przecież że petarda a że z dupy to już inna para kaloszy :]Konar25, twój typ to jakiś z dupy jest. już Djoker wygrywa. brak słów, bo wiele kasy strace na tym
Chłopie jak ty mozesz grac to co on !! Wszystko na odwrót i będziesz na dużym ta jego reputacja sztucznie nadmuchana...Konar25, twój typ to jakiś z dupy jest. już Djoker wygrywa. brak słów, bo wiele kasy strace na tym
moja reputacja sztucznie nadmuchana?Chłopie jak ty mozesz grac to co on !! Wszystko na odwrót i będziesz na dużym ta jego reputacja sztucznie nadmuchana...
te swoje 30 koła możesz sobie wsadzić głęboko i podpalić, bo nie wiem czy ty sie chwalisz czy żalisz...właśnie kawałeczka słucham, widze że dupka boli kolege suchego konara...Powiem tyle chu j wam w dupę lamusy ???? ja mam 30 koła a Wy jak zwykle jutro da banku ofiary losu weźcie się za robotę bo ile można od mamy ciągnąć hahahahaha
Zazdrościsz wróbelek?te swoje 30 koła możesz sobie wsadzić głęboko i podpalić, bo nie wiem czy ty sie chwalisz czy żalisz...
Jeden normalny obrażam go a on na luzie to mi się podoba a nie jak te dziecko Oli ale ten to ma mamę fajną chociaż jutro poznam.zazdroszcze, troluje, koupa w majtach !! all-inclusive
Najlepsze ze to weszlo kurs ponad 2.50!!!!Wyzywac, bo się obstawilo czyjs typ i nie zaplacilo nawet za to.
Nikt Cie Oli za rękę nie prowadzil.
Trzeba byc zdrowo popyerdolonym i nie miec zadnej godnosci
Czy tutaj chodzi o Handicap 2-Drogowo - Wygrane Gemy?Jutro handicap na Nadala+4.5 następna petarda a to dlatego że Djokovi wyraźnie słabo się tutaj gra.
Tym samym kierowałem się przed dzisiejszym meczem.
Najlepiej było to widoczne po tym jak Djok został złamany w 1 gemie gdzie wywinął "orła" korty są strasznie śliskie.Berdych gdyby tylko miał jaja załatwił by tego pierwszego seta ale on nie ma psychy.
Później już Djok zaczął grać lepiej ale to Berdych nadal walił błędy.
Nadal wstaje z kolan musi tutaj powalczyć.
Co najlepsze kurs rośnie do góry co mnie niezmiernie cieszy.
Być może zaatakuję jutro nawet +3.5