Jestes +30 tysiecy netto na typach ?
nice one bro, szacun ode mnie.
Przesledzilem wszystkie strony twoich typow i moj szacunek sie troche uszczuplil ???? Granie za tak ogromne stawki ( naprawde jestes Tonym Soprano ? Przeciez on zmarl w tamtym roku chyba...) moze cie wywindowac na +100 tysiecy i jednoczesnie zdegradowac do -100 tysiecy w ciagu 3 dni. Nie jestem jakims mega ekspertem, ale "bawie sie" w bukmachera praktycznie z 10 lat i kiedys przeczytalem swietny artykul o gosciu, ktory byl hazardzista i stawial na pilke nozna za gigantyczne stawki ( jeszcze wieksze niz twoje ) az doszedl do takiego etapu, ze siedzac w hotelu samemu obstawial sobie z nudow, "dla emocji" np. za 50 tysiecy dolarow zeby milo spedzic czas ogladajac mecz w
TV i tak za kazdym razem. Tak sie zatracil w obstawianiu "dla emocji" zamiast dla zysku, ze skonczyl w wiezieniu za niesplacanie kredytow. Puenta tego jest taka, ze stawiajac za takie stawki jak ty, kupony za 100zl sie juz "nie bede oplacac" i dojdziesz do tego momentu co ten gosc. Tak ode mnie wywod ????
Chcialbym potpytac jeszcze jak wyplacasz pieniadze, bo ostatnio bylo troche afer z naszym przyglupi ministrem, szeryfem, ktory niby scignal iles tam osob i przeanalizowal ich konta bankowe, ze maja "nielegalne" wplywy z bukmacherow zagranicznych. Przelewasz bezposrednio na konto czy przez
skrilla ?