Ja zdrapałem 270zł ale postawić nie mogę bo strona nie działa...
Jeżeli postawie całość i wygram to wiadomo, że dopisza kase a jeżeli przegram to oddają tą stawke za ten pierwszy kupon tak?
Ja zdrapałem 270zł ale postawić nie mogę bo strona nie działa...
Jeżeli postawie całość i wygram to wiadomo, że dopisza kase a jeżeli przegram to oddają tą stawke za ten pierwszy kupon tak?
tak tylko jak potem postawisz i wygrasz to dopisza Ci tylko sume ponad ten zwrot ( przyklad dostajesz zwrot 270 PLN stawiasz za calosc po kursie 1,5 to wygrywasz tylko 335 - 270 = 65 PLN) tak wiec oplaca sie trafic pierwszy kupon...
Dear customers,
This website is temporarily unavailable due to a technical maintenance. Please visit us later. For any questions, please contact our Customer Servic
Coś takiego mi sie pojawia jak wchodze na jetbull a zdrapałem 15 zł ????
ja tam odswiezam co chwile, i jak zadziala to tylko na kilka sekund ze nawet zaklada nie zadaze puscic... A propos jaka jest tam najmniejsza stawka na kupon?
nie wiem jak to działa ale ja o 10 dostałem 2 euro tak mi sie wydaje bo poszedłem spać mając 0 (przegrałem w kasynie) i wszedł mi zakład na 2.21 euro rozliczyli mi go a jak weszłem to miałem 4.21 euro czyli nie wiem skąd dostałem 2 euro a zalogowałem się o 10 z groszami czyli juz po Happy Hours...moze to jakąs nagroda pocieszenia dla spóżnialskich :jezora: