w@llace
Użytkownik
już wszystko działa, nie zdziwie się, jesli takie awarie bedą czesto... wiadomo ile osób teraz tam zaglada...ups stronkę wyłączyli zaczynam sie trochę obawiać. ????
już wszystko działa, nie zdziwie się, jesli takie awarie bedą czesto... wiadomo ile osób teraz tam zaglada...ups stronkę wyłączyli zaczynam sie trochę obawiać. ????
tak dokladnie :spokodfhgfh:ja dostalem 17 euro...
EDIT:
jak jest z tym zwrotem jesli mam 17 euro i postawie te 17 euro to oni wysylaja kod i nawet jak wygram zaklad to i tak dopisza 17 euro??
hmm wydaje mi się, że 10 euro... w sumie ciezkie pytanie, bo ja tak nierobiłem, ale na 95% - dostaniesz kod z wartoscia pierwszego kuponu... czyli za tyle ile puscisz :mrgreen:dziekuje za promocje, Ci co trafili wiecej niz 10 Euro to ładny bonus zgarna - gratulacje dla nich.
Mnie sie udało całe 4E zdrapac, pomnożyłem w kasynie do 10E.
I teraz pytanie... Jak zagram kupon dostane zwrot 10E ? czy 4E ?
Pozdrawiam
Co do wypłat jeszcze ciezko coś napisać, poniewaz nikt tego nie zrobił.. najlepiej samemu zobaczyc... :mrgreen:Witam,
Z góry dziękuje za info o promocji mam całe 7 euro. A teraz pytanko ludziska:
- Załórzmy ze postawie za 7 euro cos tam, wysla mi kod dostane drugie 7 euro i trafie kupon i mam na koncie juz 40 euro (oczywiście przykład ) to moge od razu wypłacać bez, żadnego ale :?: :>
pzDr
spokojnie, nawałnica ludzi robi swoje... ;-)Ja tez chciałem podziękować za info ???? ale jak u was jest z zaliczaniem kuponów? Już dawno mi podało wyniki że wygrałem wszyskie mecze na kuponie a jeszcze kasy nie przesłali na konto za te zakłady...