>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Dziala, co wy gadacie. Sa problemy ale jakos to dziala...
jezeli ci działa to jesteś wyjatkiem , mi np. na zadnej z 3 przeglądarek nie dział mimo wielokrotnego odświerzania pokazuje się tylko biała strona :;/:
Nie działa juz kilka godzin......no tak kto wpłacił ten raczej pozbył sie kasy.Mysle ze strone jeszcze włączą zeby ktos naiwny wpłacił. :-?
Kurde, mój 1 złoty :p Dziwne to Bodi bo support pracuje, właśnie dostałem odpowiedź na maila którą napisano o 14:47 więc coś tam jeszcze robią.

4 0

42500

Użytkownik
Ja tam im napisałem już 3 maile, dlaczego mam 0 PLN na koncie zamiast 400 i oczywiście cisza... ???? Powiem tak... Lepiej kupić se Redbulla no i w d...e mieć Jetbulla :przeklina:

artur202 4

artur202

Użytkownik
42500 dobry tekst. U mnie to wygląda tak.Puściłem wczroaj kupon 1 mecz kurs 1,55 za 40zł mecz mi wszedł loguje sie i ile mam 25zł haahha lol oni są jacyś popiepr***

:zoltakartka: Mimo złości, kultura obowiązuje... Czyż nie?

M 0

memfis23

Użytkownik
ja z 3 euro na 35 pomnozyłem i teraz chce jeszcze to 5 euro uzbierac zeby wypłacic a tu stronka sie nieładuje :przeklina: jak sobie robia jaja i mi kasa przepadnie to :zy3ou:

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
TO jest paranoja, 2 dni temu miałem około 20 ojro, przed chwilą sie loguję, patrzę, a tam stan konto 0 Euro. Brak slow, co tam sie dzieje, odpuszczam sobie tego Buka. :zy3ou: ????

R 0

robert-18401

Użytkownik
Wszystko to dlugo trwa ale w koncu rozliczono mi zaklady i pieniadze sa na koncie.
Mozliwe ze to problemy tymczasowe.
Strona jest swietna, czytelna i szybka zobaczymy jak bedzie dalej.

F 0

frantic20

Użytkownik
Wszystko to dlugo trwa ale w koncu rozliczono mi zaklady i pieniadze sa na koncie.

stary nie pomylily Ci sie buki ? bo ja np jak wejde na str i sie jeszcze zaloguje to jest sukces a co dopiero postawie cos .. wlasnie hh trwa a ja niemoge sie zalowogwac wiec powodzenia

bodi 70

bodi

Użytkownik

stary nie pomylily Ci sie buki ? bo ja np jak wejde na str i sie jeszcze zaloguje to jest sukces a co dopiero postawie cos .. wlasnie hh trwa a ja niemoge sie zalowogwac wiec powodzenia
Nie ma juz HH

G 0

gigol1977

Użytkownik
Najlepiej włazić z Firefoxa.Ja jak wchodze Avant Browser(czyli Internet Ex) to black scren,a jak za chwile liskiem to śmiga.

R 0

robert-18401

Użytkownik
Działa dobrze, czasami są jakieś zwiechy, chociaż kupon rozliczyli dopiero po dwoch godzinach, a juz pisalo w historii ze wyplacony... ale co tam fajna strona i jest ok. JEDNAK JEZELI PO TYGODNIU BEDZIE TO SAMO To kasy tam juz nie wplace.

F 0

frantic20

Użytkownik
aha fajnie bo ja np używam zawsze FF 2.0.04 bo wiadome że to jedna z najbardziej bezpiecznych przeglondarek wiec nie mow że działa dobrze bo wiesza sie nonstop i myśle że wiecej niż 50% czasu strona niedziala niż dziala wiec dziwi mnie Twoje stwierdzenie &quot;czasami sa jakies zawiechy ;d&quot;
teraz np zalogowalem sie ale co z tego jak niemoge nic otwozyc bo mam komunikat
Dear customers,
This website is temporarily unavailable due to a technical maintenance. Please visit us later

tak wiem odswieżyc nalezy tylko ze juz to robie po 10 razy;]

S 11

support75

Użytkownik
wszystko wraca do normy.
na 10 zakrecen kolem szczecia dwa razy wpadło.
z 40 euro zostalo 20.
czyli juz skumali skad ludzie maja tyle euro ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
42500 dobry tekst. U mnie to wygląda tak.Puściłem wczroaj kupon 1 mecz kurs 1,55 za 40zł mecz mi wszedł loguje sie i ile mam 25zł haahha lol oni są jacyś popiepr***
no bo pewnie postawiłes freebeta wiec wszystko jest w normie

cobi 0

cobi

Użytkownik
chyba skumali o co biega i podkrecili soft ???? teraz zamiast ja miec to krupier ma lepsze karty w karaibskiego ???? teraz latwiej przegrac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom