>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
R 0

robert-18401

Użytkownik
Zdrapałem 4 euro, chcę złożyć zakład na piłkę nożną, ale niestety nie wiem czy po tym zawarciu będę mógł skorzystać z bonusu 100 % do 130 zł ?

cobi 0

cobi

Użytkownik
marchwiak5 tzn. dowiedziales sie cos ciekawego i czy komus juz weryfikowali konto ja im wczoraj skan puscilem powinni jutro zweryfikowac ⚽

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Ja nie wiem co wy tak nastawieni źle do tego buka... pamiętacie co było z ibetx? rozdawali każdemu 30E i wszystkim wypłacili... co prawda trochę to trwało, ale wypłacili.

cobi 0

cobi

Użytkownik
dokladnie 1900 ojro ???? dodam ze bonusu bylo tylko 4 ojro jak ktos chcesz moge przeslac scrrena a propo scrrenów jak je dodac na forum??

G 0

grzybas

Użytkownik
Mozna zaklad kilka kont z jednego ip ale na inne osoby?Czy sie skapna i blokuja konta?Tylko zeby zaraz ktos na mnie nie ruszyl ze jestm oszust albo cos i ze przez takich jak ja nie a promocji dla polakow

bodi 70

bodi

Użytkownik
Mozna zaklad kilka kont z jednego ip ale na inne osoby?Czy sie skapna i blokuja konta?Tylko zeby zaraz ktos na mnie nie ruszyl ze jestm oszust albo cos i ze przez takich jak ja nie a promocji dla polakow
Lepiej nie kombinuj, jedno konto i git, tak zawsze najlepiej.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ten buk jest smieszny ja z 2 euro zrobilem juz 950 euro na tym pokerze karaibskim hehe

Nie sadzę żeby od niego coś ktoś wypłacił!!!!ale bądźmy dobrej myśli i wpłacajmy po 15 Euro a nóż sie nie straci tylko zyska!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom