No cóż Jacks or Better tez zlikwidowali ???? a zrobiłem 2800 E :mrgreen: ale coś cieżko widze wypłate... :/ wysłałem dokumenty... zobaczymy co wymyśląjuz go zlikwidowali haha bo tez wlasnie wszedlem sobie zagrac a tu nie ma ???? wczoraj tysiaka na nim wygralem ????
Zarejstrowałeś się tylko po to żeby nam o tym powiedzieć ? :mrgreen:Ja wczoraj wieczorem miałem na koncie 200 zł i meczyk MLB zagrany, który mi wszedł...Dziś wchodzę na mój profil a tam mam 0 złotych na koncie :wowsdf: a mecz baseballa jest rozliczony w moich kuponach. Na koncie powinno być ponad 400zł a nie mam nic...Coś mi zaczyna śmierdzieć... ???? :zy3ou:
Ja dostałem 15 zl a mam praiwe 3000 takze nic straconego :mrgreen:ja oczywiscie w czepku urodzony dostalem marne 2 EU......szlag by to trafil :zy3ou:
jezeli ci działa to jesteś wyjatkiem , mi np. na zadnej z 3 przeglądarek nie dział mimo wielokrotnego odświerzania pokazuje się tylko biała strona :;/:Dziala, co wy gadacie. Sa problemy ale jakos to dziala...
Nie działa juz kilka godzin......no tak kto wpłacił ten raczej pozbył sie kasy.Mysle ze strone jeszcze włączą zeby ktos naiwny wpłacił. :-?jezeli ci działa to jesteś wyjatkiem , mi np. na zadnej z 3 przeglądarek nie dział mimo wielokrotnego odświerzania pokazuje się tylko biała strona :;/:Dziala, co wy gadacie. Sa problemy ale jakos to dziala...