Po wplacie wlasnej trzeba odczekac 14 dni!!! a nie7!słyszałem zeby wypłacic od niego kase to trzeba najpierw dokonac depozytu poczekac 1 tydzien wysłac scan dowódu i wtedy wypłaca kase Dlamnie to zbyt ryzykowne bo moze zwinac interes Wypłacał juz ktos z was bo moze sie myle??
Nie. nie mylisz sie, jeste 20 osobą ktora się pyta zamiast przejechać kilka stron wcześniej.słyszałem zeby wypłacic od niego kase to trzeba najpierw dokonac depozytu poczekac 1 tydzien wysłac scan dowódu i wtedy wypłaca kase Dlamnie to zbyt ryzykowne bo moze zwinac interes Wypłacał juz ktos z was bo moze sie myle??
Nie. nie mylisz sie, jeste 20 osobą ktora się pyta zamiast przejechać kilka stron wcześniej.słyszałem zeby wypłacic od niego kase to trzeba najpierw dokonac depozytu poczekac 1 tydzien wysłac scan dowódu i wtedy wypłaca kase Dlamnie to zbyt ryzykowne bo moze zwinac interes Wypłacał juz ktos z was bo moze sie myle??
Już widze jak dzieciaki się rzucą jak buk zacznie wypłacać pierwszym osobom.
10 dni Bodi nie 14.
Nie sądze żeby to był ktoś od nich. Poprostu ktos sie zarejestrował pod takim nickiemjetbull to powiedz szanownie dlatego jak postawiłem na 1 mecz za 38 zł mecz mi wszedł a na koncie mam 25,4 zł zamiast 70?? Powiedz nam gdzie jest twoja firma zarejestrowana w jakim kraju?? Dlaczego strona chodzi tak niestabilnie co wpływa na marną reputyację? Czy ktos kiedys widział,żeby strona bukmachera była taka chwiejna. ???? ????
O U T
kto Ci kazde tam grac ?jetbull to powiedz szanownie dlatego jak postawiłem na 1 mecz za 38 zł mecz mi wszedł a na koncie mam 25,4 zł zamiast 70?? Powiedz nam gdzie jest twoja firma zarejestrowana w jakim kraju?? Dlaczego strona chodzi tak niestabilnie co wpływa na marną reputyację? Czy ktos kiedys widział,żeby strona bukmachera była taka chwiejna. ???? ????
O U T