XIV
1. Monaco - Karlovic(+2,5g) 1 (1,55)
2. Kerber - Pliskova(+6,5) 2 (1,4)
AKO: 2,17
Stawka: 20
EW: 38,19
Milenium
Mam duże zaległości, wpisze potem dwa kupony które zagrałem i wygrałem w nd i wtorek. Na dziś opisane wcześniej
tu :
1. Karlovic - Haider under 41,5 g (1,8)
Mecz się zaraz zaczyna, więc szybko.
Na Haider-Maurera pograłem wczoraj z handi 4,5 bo mi to wyglądało niegroźnie, a pierwsze dwa sety przegrał 6-4,6-4 a mimo to udało się Nie oglądałem ale chyba jest gorzej dysponowany niż zakładałem że będzie.
Karlovica widziałem z Monaco i w ogóle cały tamten turniej i przyzwoicie. Monaco tamten mecz swoją drogą przeplatał bezradność z graniem jak natchniony by ostatecznie mieć już Karlovica na widelcu i oddać właściwie gema po którym Chorwat dopiął swego. Fakt, że wygrał serwowanie asów z Dimitrovem sprawia, że dzisiaj postawię w ten sposób. Linia po prostu niezrozumiała dla mnie, bo ew. pokryje 4 sety 6-4, a kto wie czy stary Ivo nie załatwi dzisiaj Austryjaka w 3.
7:5, 6:3, 6:4
nie widziałem meczu, ale widzę, że bez niespodzianek.
2. Ferrer (-7,5) - Bolelli 1,5
Zadziwiające statsy Ferrera, który miał lepszy drugi serwis niż pierwszy. Sądzę że oszczędza siły ale dzisiaj zdoła jeden set chociaż wygrać 6-2 i reszta się sama pokryje.
6:2, 6:3, 6:2
Niech nikogo nie zwiedzie ten wynik, to był dobry i ciężki mecz. Technicznie Włoch lepiej niż przyzwoicie, zabrakło kondycji w końcu no i potencjału bo mówimy o Ferrererze, który musiał się dzisiaj wznieść na na niemałą wyżynę. Agresywnie, ładnie.
3. Anderson (-6,5) Michon 1,6
Weterani w formie, więc Afrykańczyk który wybije Michona asami i serwisem, który w poprzednim meczu funkcjonował. Anderson nieregularny w perspektywie całego sezonu, ale tu się sądzę zmobilizuje i 7 gemów przewagi to może być np. 6-4,6-4, 6-3 co i tak jest w miarę optymistyczne dla rywala, bo to nie ten poziom
6:2, 6:3, 6:2
4. Rojer/Tecau - Monroe/Stadle 1,32
Widziałem jak Rojer/T. odpuścili ze Skupskimi, ewidentnie pod FOpen właśnie. Dobra para kontra niezbyt, więc uważam że wynik tylko jeden możliwy.
6:3, 6:0
5. Chan/Chan - Nara/Shmiedlova 1,26
7:5, 6:0
Nie widziałem meczu, ale po wyniku widzę,że zacięty. Wynik drugiego setu zrzucę na zmęczenie np.
Siostry deblistki, choć bez specjalnego dorobku to maja na końcie bardzo fajne mecze. Druga para sklecona bez sensu, do tego Nara właśnie dostaje od Jankovic więc podejdzie zmęczona do meczu.
AKO: 7,19
Stawka: 10
EW: 63,27
Fortuna
5/5
Dobry dzień
pozdrawiam