>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbieram kapital

szelech 120

szelech

Użytkownik
LUTY
Trafione:
-kupony: 3/7
-zdarzenia: 32/45 (~71%)
-jeden odwolany (krecz)
bilans: ✅ 31,54 PLNow
------------------------------
Marzec tragedia
-Kupony 1/10 .....
-Zdarzenia: 61/79 (77.21 %)
-trzy odwolane (krecz, remis i walkower)
-bilans: ⛔ -220,91
Za duzo robilem w pospiechu, za malo czasu na typy, za glupio slowami dwoma. Dawno nie bylo tak zle.
Dzis rozpoczynam kwiecien, oby znacznie lepiej.

szelech 120

szelech

Użytkownik
II kwietniowy
1. Barcelona - Caja Laboral 1(1,18) [superoferta] ⛔⛔ ???? 86:97
Chciałbym zwrócić uwagę delikatnie, że do przerwy było 50:35, jeśli ta drużyna nie jest w kryzysie, to ja nie wiem, która jest

2. Benfica - AZ Alkmaar 1 (1,29) ✅✅ 2:0

3. Sevilla - Porto ov1,5 (1,22) ✅✅ 4:1

4. Swi-BVU Cook C (BV) under 7,5 (1,55) ✅✅ 4

Stawka 50 (44) ⛔
AKO 2,88
STS
Ew. wygrana 126,72

3/4

szelech 120

szelech

Użytkownik
III kwietniowy

1. Jankovic J. (-7,5g) Arruabarrena-V. L. 2 (1,35) 12:8 ✅
Jankovic albo rozkreca sie wolno w tym turnieju, albo lapie zadyszke po ostatnich. Hiszpanka z kolei walczy i gra calkiem ok. Wysoki ten handi i sadze ze do pokrycia.

2. Kapfenberg - Altach under 3,5 (1,38) 0:3 ✅ [obrona gospodarzy to jest amatorka]

Oba zespoly w skladach okrojonych, glownie o topowych strzelcow i zawodnikow srodka. II liga i tak juz w zasadzie rozstrzygnieta, wiec nie spodziewam sie gradobicia.

3. Howard LaFlare (1,22) 2 ✅ decyzja (28:29)x3
typ vide forumowicz &quot;To ten cham&quot;, wyglada spoko, ufam ze dobry.

4. Shalke - Frankfurt 10 (1,19) ✅ 2:0 dziwny mecz, zwlaszcza w 2 polowie
dyspozycja wyjazdowa gosci + mecz na szczycie bundesligi sprawia, ze Schalke ma male szanse na przegrana. Troche martwi mnie remis w Bremie, zwlaszcza postawa w 2 polowie, ale sa zmiany w skladach, sadze ze na plus dla gospodarzy.

Stawka 36 (31,68)
AKO 2,7
EW WYG 85,54 ✅
Fortuna

4/4

szelech 120

szelech

Użytkownik
IV kwietniowy, subotnik
1. Evian Bastia 1DNB (1,3) Dolna czesc francuskiej ligi to najgorsza rzecz do obstawienia, ale Bastia kulawo na wyjazdach, dzis bez 3 obroncow i pomocnika, podstawowych. Evian zlapalo nadzieje mocno na utrzymanie, u siebie dobrze zmotywowani z czubem tabeli, z dolem tez, wygrana z Monaco i optymalny sklad.
✅ 2:1
Choc powinno byc 2:2, blad sedziego liniowego w okresleniu spalonego

2. Eastbourne Eagles (-10,5) vs. Belle Vue Aces (1,6)
Oslabienie w postaci Cooka u gosci i mocni u siebie gospodarze, stad handi w zasiegu.
⛔ 50:43, damn, No i szlag z tym handi... A tak dobrze bylo do polowy...
3. Sporting Gil Vicente 1 (1,33) [superoferta]
Oslabienia u gosci, gospodarze w komplecie. Mecz bez stawki, wiec sadze, ze dla kibicow okazja do obejrzenia wygranej. Gil Vicente po dwoch porazkach u siebie, wyjazdowymi czempionami to nie sa.
✅✅ 2:0
AKO 2,72
Stawka 65(57,2) ⛔
Do wygrania 155,58
2/3

szelech 120

szelech

Użytkownik
V. Kwietniowy, niedzielnik. Dopiero teraz mam okazje spostować, choć po fakcie i to do tego szczęśliwym.

1. Getafe Atletico 2
0:2 ✅✅

2. Valencia Elche 1 DNB
2:1 ✅

3. Westerlo Geel 1
4:1 ✅✅

4. Swansea Chelsea 2 DNB
0:1 ✅

Stawka 50(44 STS) PLNow
AKO 2,79
EW wygrana 123 i grosz ✅

4/4

szelech 120

szelech

Użytkownik
VI. Wtorkowy. Byłem przekonany, nie wiem dlaczego go nie wklepałem wczoraj. Nie obstawiłem ostatecznie BVB, ani Realu z Grekami, a szkoda, bo miałbym już kupon nie tylko zaliczony ale i z głowy. Zamiast tego okazuje się że w Sao Paulo przełożyli co mi komplikuje życie, bo najwcześniej Schwartz zagra o 16,30.. Mam bad feelings about this.

1. Melzer - Nakagawa 1 (1,15) ✅✅ 6:1, 6:3
Widziałem tylko początek i Melzer grał tak na 45 %, wystarczyło mimo dużej ilości własnych błędów. Różnica paru klas, zgodnie z oczekiwaniami. Mam za to wątpliwości co do zaangażowania Melzera.

2. Rennes Angers (awans) 1 (1,3) ✅✅ 3:2
Dzień naszego, gratulujemy.

3. Raonic - Lu YH 1 (1,18) ✅ 6:7, 6:2, 6:1
Liczę, że Raonic nie przejdzie obok meczu, jak rywal Tajwańczyka wczoraj.. Za półtorej godziny startujemy.

Azjata zaprezentował się dobrze. Wiadomo, że technicznie i fizycznie nie byli rywalami na tym samym poziomie, ale doświadczenie zrobiło swoje.
Przy stanie 2:2 w gemach były 2 asy Raonica i 2 podwójne błędy Lu. Jego serwis btw jest lepszy niż jego liczby. W ogóle większość popełnianych przez Lu błędów wynikało raczej z podejmowanego ryzyka niż braków możliwości dobrego zagrania(a to nie jest łatwe jak Kanadyjczyk sypnie na samą linię).
Raonic rozgrywał swoje serwisy w miarę pewnie i lekko, na początku. Lu z kolei budował akcje. Czym przewaga się zwiększała, tym Kanadyjczyk grał cierpliwie i spokojnie i wyglądało to ok. Jak Tajwańczyk popisał się dropem albo dokładnym mocnym odbiorem, to Raonic musiał oczywiście w następnej akcji pokazać, że jest lepszy i szła czasem siatka albo out. Problemem Raonica nie jest oczywiście kiepski serwis, czy odbiór, tylko próba zamknięcia akcji jak najszybciej. I ta mina jak słał asa, mały spacerek do publiki z brzydkim uśmiechem.. Jak mu nie wychodzi to pretencha: do rakiety, do siebie, do świata.
Jak były jakieś błędy albo dyskusje z sędzią, to od razu twarz w zmarszczki i momentalnie błędy na boisku. Raonic ma problemy z nerwami i nigdy nie będzie lepszy niż jego umiejętności. W przeciwieństwie do Lu. Swoją drogą, ze stanu 3:5 zrobił 6:5, przy wcześniejszym braku szans na odbiór większości serwów Kanadyjczyka. Jak Lu zajarzył, że do Raonica nie trzeba dobrego returnu, tylko jakiegokolwiek returnu (resztę może on spieprzy sam, tak 50/50 szansa w którymś momencie) to w ten sposób zdobył seta.
Reszta meczu to oczywiście wykorzystanie umiejętności i koncentracja, stąd wynik 2 i 3 seta. Przy stanie 4:1 zrobiło sie 40:0 przy serwisie Lu, cały ten gem Raonic przeżywał każdą nieudaną piłkę, jakby to było najważniejsze, że przeciwnikowi coś weszło. Cały mecz tak wyglądał i był trudniejszy niż oddaje to wynik. Pod koniec, trzeba mu oddać, pokazał parę mistrzowskich zagrań. Lu zresztą nie wytrzymał 3 setowego meczu, pod koniec Raonic grał ze sobą głównie.
To musi być koszmar- być nim. Nie wiem czy to kwestia wejścia w turniej dopiero, kiepskiego dnia, tego kaszlu co od czasu do czasu się odezwał, czy czego. Od tej pory jak zobaczę gdzieś zakład na Raonica będę miał w pamięci ten mecz, nie poprzednie. Zastanowię się mocno nad stawianiem w jego stronę.

4. Schwartzman - Saretta 1 (1,12) ✅✅ 6:2, 6:2
Od wczoraj nic się nie zmieniło, ale wygląda mi to gorzej. Schwartz jest po turnieju wygranym, a to czasem/często wiązać się może z szybką przegraną na następnym turnieju, ileż to razy już ta historia.
Tu rywal to weteran mi bliżej nieznany, poza meczem w tym roku zawodowo 2007-09 karierę zakończył/zawiesił. Flota się skończyła czy jak? Schwartz ma 21 lat tylko, da los, to się nie da staremu wydze.

5. Arsenal - West Ham 1 (1,46) [&quot;Superoferta&quot;] ✅✅ 3:1
Arsenal miał korzystne h2h, zwłaszcza jak na derby (chyba 5 ostatnich wygranych, wszystko jedno od stadionu), przewagę potencjału ale i przewagę kontuzji. Własne boisko i szanse na LM.
Przez 30 minut to było zwyczajnie kiepskie, głównie przez gospodarzy. Goście otworzyli wynik (już 4 raz z rzędu chyba) i w ogóle byli groźniejsi. Zwyczajowo: centrum-&gt;skrzydło-&gt; wrzutka na Carrolla czy kto tam akurat. Dobre noty należy wystawić Diame, może Nocerino i Armero do 75 min. Para stoperów Tomkins i Ried to nie było to co zapewniło 13 czystych kont WHU w tym sezonie (swoją drogą ładnie jak na angielską piłkę i 11 zespół w tabeli).
Arsenal powinien dać podwyżkę Podolskiemu za ten mecz, nie oszukujmy się- zawodnik spotkania przez te dwie akcje. Co powinien zrozumieć Giroud, który jak zwykle coś zmarnował. Strzelił też (choć nie mogę go znieść, że ma w pierwszym kwadransie sytuację sam na sam niespodziewaną to zamiast huknąć czy przymierzyć on musi zewnętrzną częścią próbować lobu z czterech metrów, kierwa). Nigdy nie lubiłem tego u napastników mających świadomość, że są od nich gdzieś lepsi (wiadomo że zawsze jest Suarez czy inny Ronaldo)- Nie masz chłopie konkurować z innymi napastnikami tylko z obrońcami przeciwnej drużyny.
Ale i weszło, mimo to. Dziękuję.

AKO 2,88
Stawka 80(70,40)
Fortuna
Ew. Wygrana 202,75 ✅✅
5/5

szelech 120

szelech

Użytkownik
VII. Poranny, delikatny
1. Robredo (-2,5g) - Raonic 1 (2,06) ⛔ ⛔ 4:6, 3:6
Ciesze sie, ze Raonic czyta forum i sie poprawia. Choc nie widzialem meczu, moze Robredo nic nie pokazal.
2. Wawrinka (-3,5g) - Almagro 1 (1,75) :-| walkower
3. Ferrer (-2,5g) - Dimitrov 1(1,5) ✅ 6:4, 6:2
4. Cibulkova - Hsieh 1 (1,12) ✅ 6:1, 6:2
Stawka 10 (8,80) ⛔
Fortuna
AKO 6,06
EW: 53,33
2/3

szelech 120

szelech

Użytkownik
VIII. Piatkowy

1. St. Etienne - Rennes 1 (1,67) [&quot;Superoferta&quot;] ⛔ 0:0
analiza tu.
Grali na kiepskim poziomie, bez polotu mistrzow, chocby wlasnego podworka. Takze bez rzemieslniczej precyzji druzyny zlozonych z profesjonalistow i idoli mlodych chlopcow. Zupelnie jak kandydat Francji do rozgrywek pucharow europejskich. Co pewnie cialem sie stanie.

2. Atletico - Elche h-1 1 (1,55) ✅ 2:0

Mimo braku/niepewnosci co do Costy i Turana, a takze nadchodzacego meczu LM, uwazam ze Elche jest w tej chwili bez szans na chocby nawiazanie walki w Madrycie. Sa braki w skladzie, sa braki w potencjale, sa braki mojej sympatii i szans by utrzymac sie w Primiera dluzej niz sezon jednen/dwa. Amen.

Byly nerwy, ale tak to jest jak sie nie wykorzystuje karnego przy 0:0 w 2 polowie. Trzeba oddac Elche, ze wyniki z Villareal czy Valencia nie byly totalnie przypadkowe, zakladalem ze Atletico to inna polka, co ostatecznie wynik jakby potwierdza. Jak chca cos osiagnac w rozgrywkach pucharowych to proponuje treningi rzutow karnych. Costa strzela np 5/9 tylko. Villa tym razem zawiodl.

3. Willem II - Emmen 1 (1,21) ✅ 3:2

Tego typu sie odrobine obawiam, jak wiekszosci pojedynkow Goliata z Dawidem, szczegolnie drugoligowcow. Przewaga potencjalu ogromna, Tilburg na najlepszej drodze by wrocic do Eredivisie, ale to jeszcze nie klepniete totez nie ma zmiluj. Ostatnio mieli nawet czyste konto na wyjezdzie co im sie nie zdaza czesto. Domowo bardzo fajny bilans. Bylbym bardziej niespokojny gdyby nie to, ze Emmen jest w glebokim dole, zaliczyli bardzo duzo porazek na wyjazdach, w tym kompromitujace. Zrezygnowalem z grania meczu Ceske Budejovice - Most w drugiej lidze czeskiej z podobna sytuacja a tam juz 1:0 [4:1 ostatecznie]jest. Kto wie co sie zdazy dzis w Tilburgu, moze jakies chore czerwone kartki czy spalone, wiadomo jak wyglada nadazanie sedziow w tym sporcie za faktycznymi wydarzeniami, ale uwazam ze typ bardzo pewny.

Fajna ta liga, pol godziny i 2:2. Willem kontrolowal 2 polowe, ale Emmem ma paru grajkow o fajnym flow z przodu.

4. Olsztyn - Warszawska 1(1,4) ✅ 3:2

Siatkowka, o 5-8 miejsce. Typ wziety za porada nieocenionego Radewitza.
[pisze troszke po czasie, pierwszy set juz siedzi]
Byly nerwy, ale tiebreak pewny.

5. Milan - Mac. Tel Aviv 1(1,4) ✅ 91:77

Typ polecony jako rewanz po wczorajszej niespodziance, ktora nie tylko byla sama dogrywka ale i jej efekt. Na koszykowce nie znam sie wcale, ale podobno Milan lepszy/lepszy-rowny, przegral o jeden rzut troszke pechem, troche na wlasne zyczenie. Mial spektakularna passe 13 wygranych, w tym 28 pkt z Barca, wygrane u siebie w skali ponad 90 % meczow. Do tego gospodarz finalow rozgrywek, no i gra sie do 3 zw, wiec jesli teraz przegra,to w Izraelu latwiej nie bedzie etc. Zostalem przekonany, mam nadzieje ze sie nie przejade.

6. Anaheim - Dallas 1 dr ov 1,5 (1,16) ✅ 3:2

Wczoraj ofensywny mecz, wygrany zreszta 4:3, dzis pewnie tez overowo, a 2 brameczki pojda jak nic dla gospodarzy na podbicie, oby nie glupie

AKO 7,17
Stawka: 50(44) ⛔
Fortuna
EW wygrana: 315,48

5/6 wiadomo

szelech 120

szelech

Użytkownik
IX. Weekendowy

1. Chelsea - Sunderland 1 (1,25) [&quot;superoferta&quot;] 1:2 ⛔⛔

Uwazam Chelsea za druzyne w lepszej formie/lepsza niz Man City, m.in. postacia trenera, ktory rozumie nie tylko wage spotkania, ale bledy obu przeciwnikow, zarowno dzisiejszego jak i tego wlasnie City. Sunderland oslabiony i ma poprzednie spotkanie w nogach, co moze wyrownuje kwestie czekajacych polfinalow LM. Nawet jesli wszystkie atuty w rekach gospodarzy, niepokonanych dodajmy od dawna.

Moje przemyslenia:
Bywa, ze czlowiek jest zaskoczony, bywa ze zwyczajnie sie pomylil.
Chelsea szybko strzelilo bramke, ale przyszla odpowiedz Sunderlandu. Bywa.
Trzeba, trzeba, powiedziec, ze nie zasluzyli na porazke w tym meczu. Na remis? Owszem- Sunderland postawil encyklopedyczny autobus w bramce i co chwila atak i rozny. Atak i do polowy wybicie i znow atak. To, ze nieskuteczny wynikalo m.in. z tego ze goscie graja z nozem na gardle i sie starali, ze bramkarz jak mial pecha w meczu z Obywatelami, tak teraz mial pare razy fuks. Zreszta Chelsea nie ma super napastnika, grala bez Hazarda, zespol nie jest zgrany, myslami w LM- nie wiem dlaczego tylko jeden strzal z ponad 20 wszedl do bramki. Remis.
W drugiej polowie mieli 0 akcji i karnego z kapelusza.
Mike Dean zasedziowal tragiczne zawody. W pierwszej polowie mogl wyrzucic gracza Sunderlandu, koniecznie MUSIAL i powinien wyrzucic Ramireza za zwyczajowe zachowanie typu rozmyslny strzal lokciem w twarz (typowy dla tego dzikusa). Mogl podyktowac 1-2 miekkie karne dla Chelsea jeszcze w pierwszej polowie.NIE MOGL podyktowac karnego w 80 ktorejs minucie dla Sunderlandu a to zrobil.
Nie rozumiem przekonania tych z kibicow, ktorzy sa przeciw wprowadzeniu dodatkowego sedziego, systemu powtorek (przy przekroczeniu lini bramkowej jest IMO super) czy challengow. Takie pomysly oczywiscie sa rozsmiewane zanim zostana przemyslane, bo co to by byla za pilka? Co z nizszymi ligami?
Nie wiem. Ale profesjonalne by na tym zyskaly. Jestem kibicem The Reds, powiedzmy. Wiec obwieszczam, ze w pogoni za Liverpoolem Chelsea nie nadazyla remisem z czerwona latarnia ligi. Ale przegrala przez sedziego(bocznego i glownego- zgodnych w bledzie).
Podsumowaniem obrazu gry byla przedostatnia akcja meczu, w ktorej, to juz akurat przypadek, pilka odbila sie od sedziego i wprost na kontre Sunderlandu, 3 na 1 obronce. Nie strzelili.

2. Juventus - Bologna 1 (1,17) ✅ 1:0

Duzo mozna powiedziec o Serie A i kwestii odpuszczania meczow, wpadek i rozczarowan, ale gdyby Juve mialo to zrobic, to inaczej by wygladal wynik z Udine(0:2). Liga wlasciwie juz uporzadkowana na podium, ale zwyciestwo dzis, pozwoli szybciej cieszyc sie zasluzonym mistrzostwem. Bologna bez Kone i Krhina z wazniejszych, a to gracze srodka stali, co zwiekszy jeszcze dominacji Starej Damy. Uwazam, ze 2:1 tutaj zajdzie jakos.

3. Eupen - Bruusel (1,25) ✅ 1:0

Kolejny typ drugoligowy, ostatnio wchodzily. Poza oczywista przewaga stadionu i formy, jest jeszcze generalnie zawodzaca dyspozycja wyjazdowa dzisiejszych gosci i mecz Mouscoron- Westerlo, ktory pozwoli ewentualnie wskoczyc na 1 miejsce przy przegranej/remisie gosci z Westerlo i wygranej Eupen, na co licze.

4. Suarez strzeli (1,65) ✅ kwadrans to zajelo.
O meczu Norwich-Liverpool tu

5. Dos Anjos - Nurmagomedov 2 (1,35) ✅

Typ za graczem Napoleoni, nie myli sie czesto.

6. Piacenza - Novara 1(1,12) ✅ 3:1

Stawka: 120(105,60) PLNow ⛔
AKO: 477,31
EW wygrana:
nadzieje: spore
Fortuna

5/6 jak inaczej.

szelech 120

szelech

Użytkownik
X. Ani zadnego tasiemca

Nie robilem tego od miesiecy, ale dzisiaj puscilem za dyszke (8,88) cos takiego. Nie licze tego do statystyk, bo to fanaberia raczej. Ale czemu mam sie nie podzielic odrzutami. To sa rzeczy, ktore po przejrzeniu oferty mowie: e, nie zagram, nie ma sensu, czasem zapominam. Czesto sporo oczywiscie wchodzi. Pokrywaja sie w wiekszosci z glownymi typami. Ale widac Chelsea uznalem za zbyt ryzykowne na tak wazny kupon ????

1. Oliveiria - Beira Mar 10 (1,18) ✅ ✅ 3:1
2. Skelleftea - Farjestad 1 (1,37) ✅ 8:1
3. Mein - Perpetuo 1 (1,25) ✅
4. Dos Anjos - Nurmagomedov 2 (1,35) ✅
5. Piacenza - Novara 1/1 pierwszy set/mecz (1,25) ✅
6. Suarez gol (1,65) ✅
7. Hull - Arsenal 02 (1,2) ✅ 0:3
8. Barcelona - Bilbao (1,3) ✅ 2:1
9. Sevilla - Granada under 3,5 (1,41) najbardziej ryzykowne chyba z calej stawki) ⛔ 4:0
10. Stuttgart - Schalke 2 strz (1,2) ✅ 3:1
11. AIK Sztok - Norrkoping 10 (1,13) ⛔ 1:2
12. Eupen - Brussel 1 (1,25) ✅ 1:0
13. K&#39;lautern - FSV (1,42) ✅ 3:2; trzeba przyznac, ze goscie zasluzyli na remis.
14. Zwolle - Ajax 2 (1,36) ⛔ 5:1 a bylo 0:1, a po pol godziny 4:1.
15. Pittsburgh - Columbus 1 ov 1,5 (1,17) ✅
16. SAS - Dallas 1 (1,2) ✅
17. Miami - Charlotte (1,16) ✅
18. GP Chin kierowca z 1 miejsca wygra pierwsze okrazenie (1,2) ✅
19. Junhui Wasley 1 (1,07) ⛔ a to Junhui z niego, 9:10 a bylo 6:3
20. Quillin - Konecny 1 (1,04) ✅

AKO 88,13
Stawka 10 (8,88) ⛔
EW wygrana 775,54
nadzieja: prawdziwa, przydaloby sie
Fortuna

16/20

szelech 120

szelech

Użytkownik
XI. Środa

1. Tuluza - Lyon 2DNB 1,68 0:0 zwrot
No i znów fransua.. Gospodarze w formie średniej, zasadniczo nie widzę po ich stronie argumentów. Własny stadion akurat twierdza żadna. Lyon wyjazdy elegancko. Gości osłabieni w środku pola, ale trzy absencje powtarzane już przez kwiecień i w obecnym składzie zdołali raz wygrać z PSG, raz przegrać w pucharze ligi. Ogólnie przez mizerie St. Et. mają szansę się z nimi zrównać, a Tuluza osłabiona w linii obrony trochę gra o pietruchę. Liczę, że nie zawiodą.

2. Szwecja - Norwegia 1 (1,2) ✅
Hokej i w zasadzie towarzysko, ale nawet w takich meczach sąsiadów Szwedzi się starają pokazać kto lepszy.

3. Maccabi (-8,5) - Milan 2 (1,45) ???? 86:66
Następny odcinek emocjonującego serialu, liczę że w meczu decydującym goście nie zrobią wstydu.

No być -22 pkt w 4 kwarcie... Po co zatem prowadzić wynikiem większość meczu, ludzie.

4. Miami - Charlotte 1 (1,15) ✅ 101:97
W pierwszym meczu początek dał gospodarzom powody do przemyśleń jak sądzę i mam nadzieję. Poza tym oczywista przewaga potencjału.

5. Radwańska - Vinci 1(1,2) ✅ 6:3, 6:2

Vinci nie widziałem od dawna. Radwańska powoli wraca do formy, mam nadzieję, że imponującej. Poza broni punktów z półfinału, toteż liczę.

AKO 4,03
Stawka: 23 (20,24) ⛔
Ew. wygrana: 81,57

3/4, 1 zwrot

szelech 120

szelech

Użytkownik
XII
1. USA U18 - Słowacja U18 1 (1,18) ✅ 6:2

2. Cervantes-Huegun - Gabashvili 2 (1,3) ✅ 4:6, 2:6

3. Monfils - Berankis 1 (1,2) ✅ 6:1, 6:3

4. Radwańska - Vinci 1 (1,18) ✅ 6:3, 6:2

Wolno Aga się rozkręca, wyglądało jakby miała problemy z kondycją. Do tego więcej błędów pierwszego serwisu niż zwykle, nety etc. Vinci weszła w mecz elegancko, dropy imponujące, ryzykownie i skutecznie często. Było ciepło w pierwszym secie w którymś momencie, bardzo wyrównany ogólnie. Gdyby nie błędy Vinci, kto wie. Drugi set natomiast to już przyjemność oglądać Agę, bardzo dobrze zagrała, neutralizacja oponentki w 80 %. Może być udany turniej.

AKO 2,17
Stawka 20 PLNow
Ew wygrana: 38,19 ✅
Millenium

szelech 120

szelech

Użytkownik
XIII Znow po czasie, sorx. Trwaja, albo sie skonczyly nawet
1. Lech Wisla 1 (1,57) ✅
Widzialem Wisle z Widzewem i z Legia, a takze Lecha. Nie ma tu szans na niespodzianke, a kurs to chyba z powodu nazw tych firm.
2. Cloppenburg - Wolfsburg 2 (1,45) ✅
za uzytkownikiem Hansa.
3. Real - Olympiakos 1 (1,23) ✅
4. Elche - Levante 1 (1,67) ⛔ 1:1
szlag, mieli przez ostatnie 15 min ze dwie setki przynajmniej. Dlatego nie lubie tej druzyny.
Levante ciezka druzna do typowania przeciw, ale maja duze straty (3 napastnikow i obroncy). Elche nie lubie ogladac ale z Atletico w Madrycie grali calkiem imponujaco jak na roznice klas. Licze na postawienie kropki nad i w walce o utrzymanie.
5. Randers - Sondyr. ov 1,5 (1,22) ✅
Overowe druzyny raczej ostatnio + Superfrank poleca
6. Watt over 7,5 (1,4) ✅
Dobra forma + uzytkownik Scorpionx poleca
AKO 7,99
Stawka 10 (8,80)
Ew. wygrana: 70,31
STS
5/6...

szelech 120

szelech

Użytkownik
XIV Subotnik. Weekend jest, to i balagan. Kupol lezy, nie wiedzialem ze nie wpisalem. Tylko czesc sie zaczela.

1. Rockhold - Boetch 1 (1,12) ✅
2. Jones - Glover 1(1,17) ✅
3. Davis - Johnson 1(1,4) ⛔
Typy na UFC, rzadko nie wchodza. Forum zgodne raczej co do w.w.
4. Betis - Real S. 2DNB (1,5) ✅ 0:1
Nie gralbym meczu na tak goracym terenie, mimo spadku (98%) ale oslabienia Betisu az sie prosza. Do Realu z kolei wracaja, choc i obronca wypadl.
5. Real - Osasuna h-1 (1,2) 4:0 ✅✅
6. Ward - Hampel 1(1,55) ✅
Ale zawody. To co zrobil Ward w biegu 15. Hampel tez super i walka rozegrala sie w finale. Tu z kolei Kasprzak na mistrza. Fantastyczne.

AKO 5,12
Stawka 24(21,12)
Ew. wygrana 108,13⛔
STS
5/6, BO JAK INACZEJ

Otrzymane punkty reputacji: +6
szelech 120

szelech

Użytkownik
XV

1. ABC Braga - Aguas Santas 1 (1,22)
2. Chelsea - Atletico wyscig do 3 roznych (1,45) ⛔
3. Holder ov. 8,5 (1,55) ✅ 9
4. Kornellussen un. 7,5 (1,42) ⛔ 9

AKO 3,89
Stawka 10 (8,88)
EW: 34,23
STS

szelech 120

szelech

Użytkownik
Kwiecień:
Kupony:
4/14 trafione :zoltakartka:
Suma stawek: ⛔ 598 PLNow
Suma wygranych: ✅ 449,73
Skuteczność zdarzeń ~ 82,53% (To się poprawia już trzeci miesiąc z rzędu)
Znów na minusie. Znów wnioski, ale czasu trochę nie mam dzisiaj by się dzielić. Optymistyczne jest chociaż to, że skuteczność mi się poprawiła. Zdecydowanie zmniejszam ilość zdarzeń na kuponie. Szkoda, że się ligi kończą, na mundialu łatwo nie jest prognozowań. Kasy jak nie było tak nie ma.
Pozdrawiam.
PS. Już wystarczyło mi pół dnia bym znów postawił na ligę fr. i znów błąd. Ogólnie z nietrafionych mam 8/12 jednym zdarzeniem, więc jestem oficjalnie &quot;pan jedno mi nie weszło&quot; i nie trzymam się własnych założeń. Pora na zmianę.

szelech 120

szelech

Użytkownik
I. Maj.

1. Halep - Arruabarrena ilość gemów 1 seta 9-10 (2,55) ✅ 6:4

Typ wziął się z z formy przeciwniczki, choć na żywo nigdy jej nie widziałem. Myślę sobie, że 3 gemy ugra.
Halep weszła w mecz cudownie. Atletycznie i technicznie przygotowana na olimpijskie złoto. Komentator aż zaczął szukać statsów Sereny i mu wyszło że 21 piłek z rzedu to jej rekord, może tu pobity zostanie. Arruabarrena nie grała źle ale 3:0 w 8 minut. I wyrobiła skubana na 3:4, aż się bałem tiebreaka. Halep ma problemy z koncentracją, należy to wziąć pod uwagę jak ktoś obstawia WTA. Ja się zastanwowię jeszcze, choć końcówka elegancko. Kurs w ogóle chyba z komputera. :cool:

2. Berdych - Anderson 1( 1,33) ✅ 6:1, 6:4

3. Radwańska - Kuznetsova 1 set ov 8,5g (1,33) ✅ 6:3

Stawka: 9 PLNow
AKO: 4,31
Ew. Wygrana 34,14 ✅
Milenium

3/3

szelech 120

szelech

Użytkownik
II.

1. Man. City - AV 1 (1,2) ✅ 4:0

2. PSG - Rennes 1 (1,22) ⛔⛔ 1:2

3. Sunderland - WBA (1,45) ✅ 2:0

analiza tu

4. Real V- Real M.(-2,5) 1(1,45) ✅ 1:1

AKO 3,08
Stawka 10 ⛔
EW: 27,10

3/4

--------------------------------
III.

1. Man. City - AV 1 (1,2) ✅ 4:0

2. PSG (-1) - Rennes 1 (1,6) ⛔⛔⛔ 1:2

3. Sunderland - WBA 1DNB (1,45) ✅ 2:0

4. Real V- Real M. 2(1,22) ⛔ 1:1

5. Benfica - Rio Ave 1 (1.3) ✅ 2:0

AKO 4,42
Stawka 10 ⛔
EW: 38,9
3/5

Tradycyjnie po czasie, ale dopiero wrocilem, cos tam trwa.

szelech 120

szelech

Użytkownik
IV. Piateczek

1. Nishikori - Lopez 1 (1,15) ✅
Szkoda, ze nie wiadomomo w jakiej formie jest Lopez dokladnie, bo przeszedl ostatnia runde przez walkowera. Nishikori w gazie, chociaz samuraj lubi zawodzic w najmniej oczekiwanym momencie. Niemniej po tym jak wytrzymal starcie z Raonicem, oczekuje ze chimeryczny Lopez nie sprawi niespodzianki. Kurs na podbicie.

2. Kortrijk - Oostende 1 (1,55) ⛔ 2:2
Bet dnia. Analiza tutej.

3. Belgorod - UPV 1 (1,1) ✅ 3:1
4. Sada Cruzeiro - Al-Rayyan 1 ⛔ (1,35) ????
Kazde z tych spotkan ma olbrzymiego faworyta i byloby sensacja, gdyby nie weszly.

AKO: 2,65
Wklad: 35
EW: 81,62
STS
2/4

szelech 120

szelech

Użytkownik
V. Idzie mi znacznie gorzej. Pora na zmiany. Przeznaczam budżet: 100 zł i mam plan trzymać się kursów rzędu 2 rano i 2,5 wieczorem. Spróbuję zagrywać all in.

1. Ivanovic (0-4.5).-Knapp K. 1 (1,5) ✅
mecz : gem handicap : 1

2. Bouchard E.-Schiavone F. 1 (1.22) ⛔

3. Dimitrov G.-Roger-Vass.E. 1 (1.13) ✅

AKO: 2,07
Stawka 17 (14,96)

2/3

Do góry Bottom