All in 2.2
1. Real Madryt â Eibar - Rezultat meczu
Real Madryt @ 1.11
1:1
Bolonia â Genua - Zakład bez remisu
Bolonia @ 1.73
0:1
Stawka : ÂŁ218.89
EW: 402,09 GBP
W Hill
1. Real Madrid - Eibar 1 @1.08
2. Bologna - Genoa
Football -
Italy - Italia 1 DNB 1.73
3. Cagliari - Crotone 1 DNB 1.25
Stawka: 80
BSafe
1. Real Madrid - Eibar 1 @1.10
2. Bologna - Genoa 1DNB @ 1,72
B 366
Stawka: 135 GBP
EW: 256,50 GBP
To co się stało w Madrycie, to oddzielna sprawa, ale najbardziej mnie boli ta Bolonia.
No i stało się to, czego się obawiałem. Od początku meczu było widać, że sędzia sobie nie radzi z ostrością gry, głównie zresztą po stronie gości. Miałem wrażenie, że mógł dać spokojnie dwie kartki żółte, a nie dał. Ale spoko, to dopiero pierwsza część meczu. Zresztą Bolonia przeważała, Destro niestety zmarnował kapitalną okazję. Młody Simeone zresztą też, po drugiej stronie.
I tuż pod koniec pierwszej połowy dzieje się rzecz, której nie zrozumiałem. Kapitan Gastaldello nagle dostaje dwa żółtka. Miałem wersje streamu bez komentarza, ale nie widać było by zasłużył sobie za nafluganie sędziemu, zresztą jest kapitanem, ma prawo coś powiedzieć.
Druga połowa i tak groźniejsi gospodarze, ale nie nadążają w 10 z pressingiem i w obronie. Znów marnuje okazje Destro. W końcu pękają i wynik się otwiera. Za faul na napastniku gosp. idzie kartka i gramy po 10. Ale tylko kilka minut, bo za faul w środku pola (!) idzie czerwo dla Dzemailego...
Znów pluję sobie w brodę za stawianie
Serie A. Fajny futbol tu się da obejrzeć, ale ten nastrój przekrętu jest dla mnie nie do pozbycia się..