Sprawa jest dla mnie jasna, bo sam to typowałem. Ten mecz o którym mówisz i drugi tj. Spezia U19 v Apia L Tigers U19 (Azjatyckie rzuty rożne) - w tych dwóch meczach oferowali rożne i oba mecze trochę im głupiały. W tym drugim w 70 minucie przy 3 rogach kurs na over 3.5 rogów był 3.00 - po tym jak się kapnęli, po paru godzinach zmienili na 1.363 i zabrali kasę za 3.00.
Jeśli chodzi o ten mecz o który toczysz boje, to było jak mówię z rogami i mam na to screen zrobiony na koniec meczu, bo obiektywnie te kursy były ich błędem, zawsze robię w takiej sytuacji screen, bo gdzie potem sprawdzisz ilość rogów w takim ogórkowym meczu? Mogę go tu zamieścić, ale potrzebuje jeszcze 6 postów ???? Ogólnie zakłady na rogi wycofali około 75-76 minuty, może po tym jak ich dobiłeś po kursie 21, to się pokapowali, bo jak zamykali to było nawet 51.00 a do meczu 5 minut + 3 doliczone. Także ogólnie myśląc ich tokiem kursy dali dobre po zmianie - w 70 minucie przy 10 rogach kurs na powyżej 11 był 8.00 (taki sam zagrałem), po czym zaraz w 71 minucie zrobili róg (co jest mniej istotne, ale Ty uważasz że zrobili w 75). W każdym razie zmienili to na kurs 2.00 co jest obiektywnie kursem prawidłowym, bo takie są kursy na 2 rogi w 80+. Ten drugi mecz mi zmienili z 3.00 na 1.36, a potrzebowałem 1 rożnego w 10+, więc obiektywnie nie mam się do czego doczepić.
Cała sprawa rozbija się o to, że w sumie to oni się mocno pomylili z kursami, wypłacili siano a po kilku godzinach cofnęli zakłady na nierozliczone, odjęli kasę i rozliczyli raz jeszcze. W moim przypadku miałem zaplanowaną wypłatę na określoną kwotę, ale że wygrałem na tych rogach to puściłem to dalej i wtopiłem, więc w sumie przez ich operację straciłem kasę, bo tamtą zaplanowaną wypłatę anulowano i pokryto tym to, co odjęli za rogi, które najpierw rozliczyli jako wygrane. Gdyby poprawiali takie coś od razu to jeszcze rozumiem, a tak masz zaplanowany budżet, wygrywasz, puszczasz tę kasę dalej, a potem Ci odejmują hajs i to jest fatalna praktyka, przez którą przegrałem to co miałem wypłacić i wypłaciłbym gdyby nie ta afera z rogami. Także walcz jak uważasz, ale na moje to oni mają prawo to zrobić, bo kursy były ich błędem - cała reszta to do oceny.