Odezwij się do mnie, najlepiej na gg: 39415403, ewentualnie zapraszam na maila: [email protected] . Mam taki mecz, w którym było 11 rzutów rożnych, było 5 minut do końca. Typ na powyżej 13 rożnych był z kursem 29,00. Ostatecznie zakończyło się na 12 rożnych, ale sens jest taki, że takie kursy wystawiają.Mam wielką prośbę to wszystkich. Jeżeli wpadnie Wam w oko spotkanie gdzie przy wyniku 0-0 i z możliwością obstawienia rzutów rożnych gdzie do końca meczu zostało 5 minut to proszę zróbcie PrntScrn ( żeby było widać ilość rzutów rożnych i kursy) i mi go wyślijcie. Byłbym bardzo wdzięczny, nie może być tak że mogą Nas oszukać kiedy tylko ktoś wygrał większe pieniądze.
też tak gram raz na jakiś czas i nawet to wychodzi, nigdy nie gram za max stawki ale w tym meczu była taka przewaga gospodarzy że jedno było pewnę, jak bramki nie strzelą to nabiją rzuty roźne, i w 5 minut nabili 4 rzuty roźne na moje szczęscie. Oczywiście że nie podaruje i będę walczył.ja w ten sposób gram cały czas tzn końcówki meczów rzuty rożne najwyzszy kurs jaki trafiłem to 41 zł bo chyba ten kurs jest najwyzszy( skacze z 34 na 41)i takie kursy jak 17 zł 21 zł udaje sie trafic co kilkanascie meczy i nigdy nie miałem problemów...ALE JA GRAM TE ZAKLADY ZA MAX 5zł....Co poniekąd i tak daje ładny zysk reasumujac jesli jest tak jak mówisz to ewidentnie chcą Cie skubnąć i wierze ze im nie podarujesz pzdr i powodzenia
Wychodzi z tego, że jak się gra live i łapie faje kursy to trzeba od razu robić screen.
w tym meczu Crotone w 77 minucie na powyżej 13 rzutów rożnych był kurs 51 przez kilka sekund. Chciałem zagrać znowu max ale zabrakło odwagiMam coś podobnego, może nie ta sama sytuacja, ale pokazuje że o wiele większe kursy idzie złapać (a był nawet @51). Mecz też 2x40
http://screenshot.sh/m7VUScyvWQzAB
Także widzisz, jak posiedzisz chwilę to znajdziesz kilka zakładów gdzie kursy są dobrze wystawiane, a że Ty trafiłeś to bet kombinuje na wszystkie sposoby żeby nie wypłacić pieniędzy.
Niejednokrotnie walczyłem z nimi jeśli chodzi o wysokie kursy lub ich niewielkie pomyłki live. Skończyło się na tym , że nie odzyskałem pieniędzy w żadnym z przypadków , a moje konto dostało limity czasowe na grę live.myślisz że szansę są na odzyskanie pieniędzy??
na razie czekam na telefon od nich.
a zgłaszałeś te problemy do IBAS??Niejednokrotnie walczyłem z nimi jeśli chodzi o wysokie kursy lub ich niewielkie pomyłki live. Skończyło się na tym , że nie odzyskałem pieniędzy w żadnym z przypadków , a moje konto dostało limity czasowe na grę live.
Co równa się temu , że każdy zakład przyjmowany był przez 15 sek , a każda zmiana kursu uniemożliwiała postawienie kuponu. Konto zamknąłem i gram na innym. Jeśli chodzi o ich ewidentne błędy to zawsze korygują kurs. Nie robi tego tylko unibet. Ostatnio w meczu Isner - Groth na tie break 1 seta Unibet oraz 365 wystawili 4.50. Po 1 secie unibet rozliczyl prawidlowo pomimo korekty kursu już podczas gry , a bet 365 rozliczyl zaklad po kursie 1.90.
tu to już jest raczej pomyłka.no chyba nie powiesz że 2 rogi w 10 min to jakaś sztuka?w męskim 10min przed końcem over 1,5 roga to jakieś 2-3.0, wiadome że jak wynik 3-0, dawno nie było rożnego ten kurs podnosi ale nie tak.Mam coś podobnego, może nie ta sama sytuacja, ale pokazuje że o wiele większe kursy idzie złapać (a był nawet @51). Mecz też 2x40
http://screenshot.sh/m7VUScyvWQzAB