>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zakładza 36 tys. zaliczoy a ...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Wykonałem telefon, koleś z infolinii po wysłuchaniu mnie i moich delikatnych ostrzeżeń, poprosił mnie o chwilę cierpliwości (nie było go około 3 minut) bo musiał tą sprawę omówić i zgłosić u swojego przełożonego. Gdy wrócił poinformował mnie że sprawę rozpatrzą jeszcze raz indywidualnie i do 48 godzin oddzwonią i mnie poinformują co z danym zakładem zrobią, czy nie popełnili błędu. Ciekawe jak to sie zakończy ale 28 tys. im nie podaruję , przecież to kupę kasy.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Mam wielką prośbę to wszystkich. Jeżeli wpadnie Wam w oko spotkanie gdzie przy wyniku 0-0 i z możliwością obstawienia rzutów rożnych gdzie do końca meczu zostało 5 minut to proszę zróbcie PrntScrn ( żeby było widać ilość rzutów rożnych i kursy) i mi go wyślijcie. Byłbym bardzo wdzięczny, nie może być tak że mogą Nas oszukać kiedy tylko ktoś wygrał większe pieniądze.

Otrzymane punkty reputacji: +7
moriarty80 4

moriarty80

Użytkownik
ja w ten sposób gram cały czas tzn końcówki meczów rzuty rożne najwyzszy kurs jaki trafiłem to 41 zł bo chyba ten kurs jest najwyzszy( skacze z 34 na 41)i takie kursy jak 17 zł 21 zł udaje sie trafic co kilkanascie meczy i nigdy nie miałem problemów...ALE JA GRAM TE ZAKLADY ZA MAX 5zł....Co poniekąd i tak daje ładny zysk reasumujac jesli jest tak jak mówisz to ewidentnie chcą Cie skubnąć i wierze ze im nie podarujesz pzdr i powodzenia

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Mam wielką prośbę to wszystkich. Jeżeli wpadnie Wam w oko spotkanie gdzie przy wyniku 0-0 i z możliwością obstawienia rzutów rożnych gdzie do końca meczu zostało 5 minut to proszę zróbcie PrntScrn ( żeby było widać ilość rzutów rożnych i kursy) i mi go wyślijcie. Byłbym bardzo wdzięczny, nie może być tak że mogą Nas oszukać kiedy tylko ktoś wygrał większe pieniądze.
Odezwij się do mnie, najlepiej na gg: 39415403, ewentualnie zapraszam na maila: [email protected] . Mam taki mecz, w którym było 11 rzutów rożnych, było 5 minut do końca. Typ na powyżej 13 rożnych był z kursem 29,00. Ostatecznie zakończyło się na 12 rożnych, ale sens jest taki, że takie kursy wystawiają.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
z chatem to nawet nie gadać o sprawach finansowych, tam robią zwykłe płotki od klepania regułek, regulaminu, zawsze oczywiście na korzyść buka.mogą najwyżej wysłać pytanie dalej i przedstawić sytuacje dostając odpowiedź, jeśli sprawa nie jest jasna zawsze będą ściemniać.lepiej wysłać maila bo idzie on wyżej.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
ja w ten sposób gram cały czas tzn końcówki meczów rzuty rożne najwyzszy kurs jaki trafiłem to 41 zł bo chyba ten kurs jest najwyzszy( skacze z 34 na 41)i takie kursy jak 17 zł 21 zł udaje sie trafic co kilkanascie meczy i nigdy nie miałem problemów...ALE JA GRAM TE ZAKLADY ZA MAX 5zł....Co poniekąd i tak daje ładny zysk reasumujac jesli jest tak jak mówisz to ewidentnie chcą Cie skubnąć i wierze ze im nie podarujesz pzdr i powodzenia
też tak gram raz na jakiś czas i nawet to wychodzi, nigdy nie gram za max stawki ale w tym meczu była taka przewaga gospodarzy że jedno było pewnę, jak bramki nie strzelą to nabiją rzuty roźne, i w 5 minut nabili 4 rzuty roźne na moje szczęscie. Oczywiście że nie podaruje i będę walczył.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Wychodzi z tego, że jak się gra live i łapie faje kursy to trzeba od razu robić screen.

dokładnie, jak są duże kursy od razu screen żeby mieć dowód, bo widać że chcą kombinować na wszystkie sposoby, myślę że jakbym zagrał za grosze to tematu by nie było a tak to boli ich oddać mi 36 tys.!

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Także widzisz, jak posiedzisz chwilę to znajdziesz kilka zakładów gdzie kursy są dobrze wystawiane, a że Ty trafiłeś to bet kombinuje na wszystkie sposoby żeby nie wypłacić pieniędzy.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Także widzisz, jak posiedzisz chwilę to znajdziesz kilka zakładów gdzie kursy są dobrze wystawiane, a że Ty trafiłeś to bet kombinuje na wszystkie sposoby żeby nie wypłacić pieniędzy.

myślisz że szansę są na odzyskanie pieniędzy??
na razie czekam na telefon od nich.

D 570

duff999

Użytkownik
myślisz że szansę są na odzyskanie pieniędzy??

na razie czekam na telefon od nich.
Niejednokrotnie walczyłem z nimi jeśli chodzi o wysokie kursy lub ich niewielkie pomyłki live. Skończyło się na tym , że nie odzyskałem pieniędzy w żadnym z przypadków , a moje konto dostało limity czasowe na grę live.
Co równa się temu , że każdy zakład przyjmowany był przez 15 sek , a każda zmiana kursu uniemożliwiała postawienie kuponu. Konto zamknąłem i gram na innym. Jeśli chodzi o ich ewidentne błędy to zawsze korygują kurs. Nie robi tego tylko unibet. Ostatnio w meczu Isner - Groth na tie break 1 seta Unibet oraz 365 wystawili 4.50. Po 1 secie unibet rozliczyl prawidlowo pomimo korekty kursu już podczas gry , a bet 365 rozliczyl zaklad po kursie 1.90.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Niejednokrotnie walczyłem z nimi jeśli chodzi o wysokie kursy lub ich niewielkie pomyłki live. Skończyło się na tym , że nie odzyskałem pieniędzy w żadnym z przypadków , a moje konto dostało limity czasowe na grę live.
Co równa się temu , że każdy zakład przyjmowany był przez 15 sek , a każda zmiana kursu uniemożliwiała postawienie kuponu. Konto zamknąłem i gram na innym. Jeśli chodzi o ich ewidentne błędy to zawsze korygują kurs. Nie robi tego tylko unibet. Ostatnio w meczu Isner - Groth na tie break 1 seta Unibet oraz 365 wystawili 4.50. Po 1 secie unibet rozliczyl prawidlowo pomimo korekty kursu już podczas gry , a bet 365 rozliczyl zaklad po kursie 1.90.
a zgłaszałeś te problemy do IBAS??

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Mam coś podobnego, może nie ta sama sytuacja, ale pokazuje że o wiele większe kursy idzie złapać (a był nawet @51). Mecz też 2x40
http://screenshot.sh/m7VUScyvWQzAB
tu to już jest raczej pomyłka.no chyba nie powiesz że 2 rogi w 10 min to jakaś sztuka?w męskim 10min przed końcem over 1,5 roga to jakieś 2-3.0, wiadome że jak wynik 3-0, dawno nie było rożnego ten kurs podnosi ale nie tak.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ale jak pomyłka jak regularnie takie kursy są? Przecież tych kursów nie ustala pan Zenek zza biurka, a komputer.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
over 1,5 rożnych 10min przed końcem masz regularnie po 40? na jednym co pokazałeś masz 6.5 w 88min.inna sprawa na wyższą linie jak miał kolega kursem 20 jak najbardziej mogę się zgodzić tyle że on miał linie 2,5 5 min przed końcem.

Do góry Bottom