>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zakładza 36 tys. zaliczoy a ...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Tako o to informacje dostałem na konto:

Szanowny Kliencie,

Kontaktujemy się odnośnie zakładu na Crotone U19 v LIAC New York U19 który zakończony został przy użyciu opcji ‘’Zamknij zakład’’.
Zauważyliśmy, że w momencie zamknięcia zakładu, wynik zdarzenia nie był znany lub uzyskana została znacząca przewaga, w związku z tym, zgodnie z naszym regulaminem, zakład został ponownie rozliczony zgodnie z oficjalnymi wynikami.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Nasi doradcy z Biura Obsługi Klienta są dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, za pomocą czatu na żywo, emaila: [email protected] , lub pod bezpłatnym numerem telefonu +800 12 365 365 lub ewentualnie pod numerem +44 1782 684632.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365

Przecież nawet nie zamykałem zakładu!! w 89 minucie zostały porobione bloki na rzuty rożne...
Ale ściemniają jak tylko mogą.

e: zadzwoniłem i poinformowali mnie że tego typu wiadomość została wysłana automatycznie do wszystkich którzy zagrali to spotkanie, moje wczorajsze zgłoszenie jest cały czas sprawdzane i mają oddzwonić.

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Kolego, życzę powodzenia w walce z bukiem. Jakby to było jakieś 100, 200 zł, to czasem już można odpuścić, ale na blisko 30 tys, sam był walczył do końca i za pomocą wszystkich możliwych sposobów

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Kolego, życzę powodzenia w walce z bukiem. Jakby to było jakieś 100, 200 zł, to czasem już można odpuścić, ale na blisko 30 tys, sam był walczył do końca i za pomocą wszystkich możliwych sposobów
jasne że jakby chodziło o 200 stówki to szkoda by mi było czasu marnować i użerać sie z tymi &quot;botami&quot; no ale nie jak chodzi o 28 tys.
Dzięki za powodzenie, oby się udało.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Tako o to informacje dostałem na konto:

Szanowny Kliencie,

Kontaktujemy się odnośnie zakładu na Crotone U19 v LIAC New York U19 który zakończony został przy użyciu opcji ‘’Zamknij zakład’’.
Zauważyliśmy, że w momencie zamknięcia zakładu, wynik zdarzenia nie był znany lub uzyskana została znacząca przewaga, w związku z tym, zgodnie z naszym regulaminem, zakład został ponownie rozliczony zgodnie z oficjalnymi wynikami.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Nasi doradcy z Biura Obsługi Klienta są dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, za pomocą czatu na żywo, emaila: [email protected] , lub pod bezpłatnym numerem telefonu +800 12 365 365 lub ewentualnie pod numerem +44 1782 684632.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365

Przecież nawet nie zamykałem zakładu!! w 89 minucie zostały porobione bloki na rzuty rożne...
Ale ściemniają jak tylko mogą.

e: zadzwoniłem i poinformowali mnie że tego typu wiadomość została wysłana automatycznie do wszystkich którzy zagrali to spotkanie, moje wczorajsze zgłoszenie jest cały czas sprawdzane i mają oddzwonić.
Dobrze ich rozpracuj ;)

Jak dla mnie wychodzi na to, że jeżeli coś im się nie spodoba, zbyt wysoka wygrana to każdą wygraną mogą anulować. Trwa obecnie spotkanie w turecką ligę piłki nożnej, mecz Trabzonspor vs Besiktas, jest 13 rzutów rożnych, a kurs na powyżej 16 wynosi 19,00 Dodam, że jest wynik 0-2 dla Besiktasu. 86 minuta, a kursy wciąż są na rożne

crisu 53

crisu

Użytkownik
Bet jest przebiegłą firmą i też mam z nimi problem, co prawda nie taki jak Ty ale dostałem dokładnie taką samą regułkę w mailu jak i Ty. Zakładu nie zamykałem ani nic a dostałem wiadomość że podczas zamykania uzyskałem przewagę (mi wciskają że mecz wygrany na 800 zł odbył sie na stadionie gości a nie gospodarzy i przez to kupon rozliczany po kursie 1.0, gdzie wysłałem im oficjalny wynik ze strony FIFA że odbył sie prawdiłowo tam gdzie powinien) także z nimi trzeba krótki i najważniejsze nie odpuszczać... Choć Twoja suma wygranej robi wrażenie więc zrobią wszystko żeby Ci jej nie wypłacić...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Jestem ciekawy czy jest ktoś kto również zagrał to samo zdarzenie w tym samym spotkaniu jak ja tylko za &quot;symboliczną&quot; sumę i czy jemu też zmniejszyli kurs z 21 na 4.50. Fajnie jakby ktoś taki sie znalazł, ale wiem że to raczej nie możliwe;/
Na chwilę obecną cały czas czekam na telefon.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
fajnie dla ciebie, mniej dla niego bo też by mu zmniejszyli.
wiesz gdyby zagrał np: za 5 złotych i by nie zmniejszyli kursu to wystarczyłby mi tylko screen zakładu. W takim sensie mi chodziło o zakład.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
czekał ktoś kiedyś na telefon od bet365?? ile sie czeka, mi powiedzieli że to 48 godzin, czas ten minie dzisiaj o 23.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
czekał ktoś kiedyś na telefon od bet365?? ile sie czeka, mi powiedzieli że to 48 godzin, czas ten minie dzisiaj o 23.
Walcz jak lew o swoje pieniądze, ja nie czekałem, przeczekaj dziś do końca dnia, jeśli nie dostaniesz telefonu dzwoń jutro z rana do nich, bo nieźle odciągają się od pieniędzy, grają na czas.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Walcz jak lew o swoje pieniądze, ja nie czekałem, przeczekaj dziś do końca dnia, jeśli nie dostaniesz telefonu dzwoń jutro z rana do nich, bo nieźle odciągają się od pieniędzy, grają na czas.
miałem taki zamiar właśnie dzwonić do nich jutro jak dzisiaj nie zadzwonią.
Też mi się wydaję że grają na czas, ale chociaż na spokojnie wyłapałem więcej spotkań gdzie kursy były w okolicy 20 za taki sam typ co ja zagrałem.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
I jak sytuacja na froncie? w ogole czemu nie wstawiles tego wygranego ze zmienionym kursem kuponu?
proszę bardzo chcesz i masz;)
http://screenshot.sh/owpnKiDxeScTD
a ten to zagrany po kursie 4.0, został zmieniony na 1.83
http://screenshot.sh/oAi9lCFNJeuPD
a jak sytuacja wygląda?? dzwoniłem rano do nich i &quot;doradca&quot; poinformował mnie że przełożeni cały czas sprawdzają kupon i jak tylko wydadzą opinie to do mnie oddzwonią, nie był też wstanie poinformować mnie ile to może jeszcze potrwać, denerwuje mnie to już trochę.

A 960

adam44

Użytkownik

a jak sytuacja wygląda?? dzwoniłem rano do nich i &quot;doradca&quot; poinformował mnie że przełożeni cały czas sprawdzają kupon i jak tylko wydadzą opinie to do mnie oddzwonią, nie był też wstanie poinformować mnie ile to może jeszcze potrwać, denerwuje mnie to już trochę.
Troche karabaeton z tym zakladem, wczoraj obserwowalem te turnieje w noge po 40 min i sam widzialem ze takie kursy w koncowce w kazdym ze spotkan chodzily. Nie odpuszczaj i nie daj sobie nic wmówić. Badz bardzo stanowczy i ich postrasz.. i powiedz tez wprost jak będziesz z nimi rozmawiał że doskonale zdajesz sobie sprawe że wszystko bylo okej i że wiesz że ta frajernia chce Cię po prostu okraść.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Troche karabaeton z tym zakladem, wczoraj obserwowalem te turnieje w noge po 40 min i sam widzialem ze takie kursy w koncowce w kazdym ze spotkan chodzily. Nie odpuszczaj i nie daj sobie nic wmówić. Badz bardzo stanowczy i ich postrasz.. i powiedz tez wprost jak będziesz z nimi rozmawiał że doskonale zdajesz sobie sprawe że wszystko bylo okej i że wiesz że ta frajernia chce Cię po prostu okraść.
tak jak pisałem we wcześniejszych postach oni mi zmienili kursy na takie jakby ten mecz trwał 90 minut a nie 80...

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik

Fajne kursy trafiasz, ale ostrożnie ze stawkami, każda passa kiedyś się kończy, uważaj ;) pierwsza taka niespotykana sytuacja, gdy wprost chcą oszukać użytkownika. O tyle pieniędzy należy, trzeba walczyć

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Fajne kursy trafiasz, ale ostrożnie ze stawkami, każda passa kiedyś się kończy, uważaj ;) pierwsza taka niespotykana sytuacja, gdy wprost chcą oszukać użytkownika. O tyle pieniędzy należy, trzeba walczyć
dzięki;)
ogólnie nie gram takimi stawkami, o ile ten pierwszy typ za 500 to w miarę norma u mnie jak widzę w typie dość pewne szansę wejście o tyle w tym typie za 1700 to bym pewien przebłysk pewności typu że wejdzie i warto zagrać maxa;) w tym meczu Crotone tak cisnęli że były DWA pewne typy, albo jest bramka albo rożne, na moje szczęście zagrałem rożne i sie udało trafić super kurs, o którego trzeba teraz walczyć z tymi oszustami...

Do góry Bottom