>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład bez ryzyka do 500 PLN! Nowy rok ze Sportingbet

Status
Zamknięty.
adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Z tego co się dowiedziałem na livechat to można skorzystać obu promocji.
Niby trzeba w razie przegranej 1 zakładu i otrzymaniu freebetu, postawić go raz po 1.5 i wtedy dopisują samą wygraną, która już można stawiać na zakład 500zł.

UWAGA, ALE

A oto regulamin promocji 500zł:
&quot;Oferta nie łączy się z innymi promocjami w Sportingbet, np. z zakładami bez ryzyka.&quot;
Tak, więc masło maślane. Na livechat nie potrafią mi odpowiedzieć. Piszą co chwilę co innego, albo, że sprawdzą. Jak dla mnie to ????

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Wy lepiej sie zapytajcie czy w ogole kwalifikujecie sie do tego freebeta bo ja wlasnie sie zapytalem i mam od dawna status : Zdzislaw I: Gracze zawodowi i stosujacy arbitraz nie moga brac udzialu w naszych promocjach. Czyli proste, kto u nich jest przegrancem i oddaje kase to dostanie ten freebet a kto ma u nich konto na plusie niestety juz nie hehe. Kolejny zalosny buk.
To co napisałeś to poczytaj wcześniej już było napisane, także ameryki to tym razem nie odkryłeś. :zoltakartka:
Mimo, że widać, że masz ogólne pojęcie o sporcie , to tak bardzo chcesz pokazać kim Ty to nie jesteś, a sam czasami nie potrafisz poczytać całego tematu.
A bukmacher jak i promocja do zaakceptowania, można się pobawić i później obstawić sobie za darmowe 500zł. Ja tam nie mam nawet konta ale jutro bądź pojutrze trzeba będzie nad tym pomyśleć...

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
hahaha ????

mam pytanie, co to znaczy że &quot;identyczne zaklady nie kwalifikują się do promocji&quot;. To znaczy że nie mogę postawic x razy to samo spotkanie (np dwa kupony MU-chelsea 1), czy nie mogę postawić w jednym meczy zdarzenia parzysta i nieparzysta liczba bramek. Sory za banalne pytanie ale jestem donkiem bukmacherskim ????

P 0

piecowy

Użytkownik
Jeśli chodzi o możliwość wzięcia udziału w obu promocjach czyli free 200 i potem 500 pisałem kilka dni temu do nich i odpowiedź jest pozytywna. &quot; Szanowny Kliencie,
Dziekujemy za przeslana wiadomosc.
Moze Pan skorzystac z tych dwoch promocji.......&quot;
Pozdrawiam&gt;

D 224

dboniem

Użytkownik
A czy ktoś z was już zagrał te 10 meczy i dostał jakąś informację w historii konta, bądź kontaktował się z supportem w celu pewności, że na 100% ten bonus dostanie?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A czy ktoś z was już zagrał te 10 meczy i dostał jakąś informację w historii konta, bądź kontaktował się z supportem w celu pewności, że na 100% ten bonus dostanie?
jeśli spełniłeś warunki bonus zostanie dopisany automatycznie 1.01.2013.

Info z ich czatu i e-maila.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
[email protected]
pod ten adres powinno się pisać (ostatni pkt regulaminu) mi po 2 h odpisali na zadane pytanie (wiadomość wysłałem ok 14:00)
więc się nie dziwcie jak piszecie na zwykły suport i wam nie odpisują.

M 1

matkus1

Użytkownik
Stawiając po większym kursie zyskujemy więcej, kto postawi tylko po 1,5 kursie straci najwięcej, gdyż normalnie freebet dla takiej osoby wyniósł by faktycznie tylko 167 zł. Tabelka:

hugoboss15 2

hugoboss15

Użytkownik
matkus1 dzieki , bardzo przydatne . Ale chodzilo mi oto czy jeśli stawiam za 100 zl a nie tak jak pisze w regulaminie 50 , czy zalicza mi się ten kupon jako jeden z dziesieciu?

M 1

matkus1

Użytkownik
matkus1 dzieki , bardzo przydatne . Ale chodzilo mi oto czy jeśli stawiam za 100 zl a nie tak jak pisze w regulaminie 50 , czy zalicza mi się ten kupon jako jeden z dziesieciu?
tak, ale lepiej przecież zrobić 2 kupony po 50 było by 2 z 10 a nie 1 z 10, tylko na rożne zdarzenia trzeba by było tą kasę rozdzielić ????

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Stawiając po większym kursie zyskujemy więcej, kto postawi tylko po 1,5 kursie straci najwięcej, gdyż normalnie freebet dla takiej osoby wyniósł by faktycznie tylko 167 zł. Tabelka:

Dlatego uważajmy po jakim kursie stawiamy, na pewno nie wszyscy jesteśmy świadomi.
o co tu chodzi?
gram za 500 kurs 2 mam wygrana 500 na czysto
o co chodzi z tym stawka normalnie

S 42

szuwi1

Użytkownik
matkus ma racje, a jeszcze lepiej zagrac AKO.
Kuertem, dajmy na to, hipotetycznie, stawiasz te 500 po kursie 2.00 i masz potem 500 na koncie i chcesz to zagrac znow po kursie 2.00, wygrywasz, czyli masz 1000zl. Ale jakbys zagral od razu dubelka korzystajac z freebeta 500 x 2.00 x 2.00 to bys mial 1500 na koncie. Zapewne to wiesz, pisze gwoli scisosci.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP

Dlatego uważajmy po jakim kursie stawiamy, na pewno nie wszyscy jesteśmy świadomi.
hehe po przeczytaniu tej rozkminki od razu sobie pomyślałem że jakiś pracownik SB dowala do pieca żeby w górę wzięła pazerność u graczy.
Szkoda że zapomniałeś dopisać jednej podstawowej rzeczy, trzeba trafić obstawione spotkanie żeby wygrać cokolwiek z freebeta.
Pierwsze zdanie oczywiście z przymrużeniem oka, ale w jakim celu piszesz takie pierdoły?
o co tu chodzi?
gram za 500 kurs 2 mam wygrana 500 na czysto
o co chodzi z tym stawka normalnie
no że jakbyś obstawił z własnej kieszeni kurs 1.5 za 167 zł to byś wygrał łącznie tyle samo co z free beta 500zł x 1.5, jakieś mydlenie oczu bez sensu bo nic nie wykładasz przecież na tego freebeta

lighter 573

lighter

Użytkownik
matkus ma racje, a jeszcze lepiej zagrac AKO.

Kuertem, dajmy na to, hipotetycznie, stawiasz te 500 po kursie 2.00 i masz potem 500 na koncie i chcesz to zagrac znow po kursie 2.00, wygrywasz, czyli masz 1000zl. Ale jakbys zagral od razu dubelka korzystajac z freebeta 500 x 2.00 x 2.00 to bys mial 1500 na koncie. Zapewne to wiesz, pisze gwoli scisosci.
Za freebet można grać tu tylko singla. Po co się bawić, jeden zakład i wypłacamy, dla mniej odważnych jakiś surebet i spokojnie 150 zł czy więcej na czysto można ugrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom