josef39
Użytkownik
Można wiedzieć skąd masz taką dziwną wiadomość? Kto Ci zabroni postawić sobie taśmę za pięć stówek :razz:Tylko singiel.
Można wiedzieć skąd masz taką dziwną wiadomość? Kto Ci zabroni postawić sobie taśmę za pięć stówek :razz:Tylko singiel.
Nie lubie korzystac z takich darmowek bo nie oszukujmy kazdy kto korzysta albo bierze bonusy jest potem bardziej weryfikowany. Czyli na tej samej zasadzie co w WH czyli mam nadzieje ze ok.W sportingbecie dostajesz fribeta niezależnego od twojego stanu konta. Tylko singiel i zwrot samej wygranej. O ile się nic nie zmieniło w ostatnich tygodniach.
tak samo prosto jak to opisales jest w regulaminie min. 1.5Koledzy, regulamin jest dosyć jasny i niepotrzebnie sami komplikujecie sobie życie próbując prostować drut prosty - że zacytuje klasyka, niejakiego Bronka K. Gramy 10 singli razy 50 zł. (kurs 1,20 minimum każdy z nich), po Nowym Roku dostajemy freebet 500 zł. I tyle. Jedyna niepewność jaka mi się tu nasuwa to kwestia czy ten freebet też musi być po minimum 1,50 zagrany czy kurs nie ma znaczenia. Ale o to najlepiej pytać u źródła, czyli na czacie.
Bardzo chętnie bym Ci odpowiedział, ale w takim tonie nie mam zamiaru prowadzić z Tobą dyskusji. Nie znasz mnie a już w pierwszym poście nastroszyłeś sie jak kogut. Brak Ci elementarnych zasad kultury osobistej, ale nie moją rolą jest Cię ich uczyć. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.Swietny wpis.. tyle ze nie jestes w klubie dla downow i to akurat kazdy rozumie. Odpowiedziales gdzies na moje pytanie ? Czy 2 zaklady na powyzej 166,5 pkt po 50zl lica sie jako czy jako 1 ? Czy over 167,5 za 50zl, i over 166,5 w tym samym meczu to juz 2 inne zaklady ?
Widac ze masz male doswiadczenie i myslisz ze w promocjach jest wszystko latwe i przyjemne a potem tacy placza na forum ze ktos ich oszukal .
Jarasz sie ze wszystko jest proste a zadajesz debilne pytanie czy potem musi byc 1,50 a to jest jasno napisane.... w przeciwienstwie do moich pytan gdzie juz jasnosci nie ma..
racja kuerten, odpowiadałem z pamięci nie zagłębiając się ponownie w regulamin, stąd mój błąd bo faktycznie jest to jasno napisane.tak samo prosto jak to opisales jest w regulaminie min. 1.5
pokaż proszę gdzie jest mowa o tym że freebet musi być zagrany jako singiel.Tylko singiel i zwrot samej wygranej
praktyka ;]pokaż proszę gdzie jest mowa o tym że freebet musi być zagrany jako singiel.
Niestety dalej nie dostałem odpowiedzi ze strony Sportingbetu.A będzie ktoś tak miły i odpowie mi ja kto wygląda jak się nie ma jeszcze konta? Bo jak założę i wpłacę jakąś kasę i przegram 1 zakład to automatycznie mi chyba zwrócą i tym samym wykluczy mnie to z bonusu 500pln (promocję się nie łączą). Proszę o odpowiedź.
Czyli rozumiem, że po zagrania 10x50PLN mogę wypłacić całą kasę a freebet zostanie mi i tak przyznany?W sportingbecie dostajesz fribeta niezależnego od twojego stanu konta. Tylko singiel i zwrot samej wygranej. O ile się nic nie zmieniło w ostatnich tygodniach.