>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład bez ryzyka do 500 PLN! Nowy rok ze Sportingbet

Status
Zamknięty.
L 209

lukbor10

Użytkownik
dla nich gracz zawodowy to również bonushunter i w takich kategoriach rozpatrują &quot;niektóre kandydatury&quot;. nie dostałem freebeta, na pytanie czemu dostałem odpowiedź o wykorzystaniu bonusu powitalnego, 2h później rozmawiając z innym pracownikiem na suporcie dostałem odp o graczu zawodowym. generalnie mam to gdzieś, liczyłem się, że się wykręcić mogą z tego, a 500zł to nie 5000zł żeby z nimi walczyć na noże, jednak pokazuje to sajgon jaki u nich panuje. Chyba jak kolega wspomniał trochę przeszarżowali z tą ofensywą marketingowo-promocyjną i lekko ich to przerosło. Żeby tylko się to nie obróciło przeciwko nim.

legia 122

legia

Użytkownik
????
Ma ktoś podobną sytuację-po puszczeniu 10 typów chciałem się upewnić czy wszystko jest cacy-pytałem na czacie czy spełniłem kryteria i kwalifikuje się do otrzymania bonusu-odpowiedź pozytywna a bonusu jak nie było tak nie ma ????
pewnie wyczerpali pulę i część osób zrobili w balona

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
jakbyscie chcieli to wrzucam tu kalkulator napisany przezemnie w html/php do obliczenia pewnego zysku stawiając spotkanie dwudrogowe z freebetem. Moze się komus przyda. Jak niezgodne z regulaminem to usuńcie ????
HTML:
&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;[URL='http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd&quot;&gt']http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd&quot;&gt[/URL];
&lt;html xmlns=&quot;[URL='http://www.w3.org/1999/xhtml&quot']http://www.w3.org/1999/xhtml&quot[/URL]; xml:lang=&quot;pl&quot; lang=&quot;pl&quot;&gt;
&lt;head&gt;
	&lt;meta http-equiv = &quot;content-type&quot; content = &quot;text/html; charset = UTF-8&quot; /&gt;
	&lt;meta name= &quot;esiok5121&quot; content= &quot;esiok5121&quot; /&gt;
	&lt;title&gt;KALKULATOR FREEBETÓW&lt;/title&gt;

&lt;/head&gt;
&lt;body&gt;
&lt;form method=&quot;POST&quot; action=&quot;&quot;&gt;
&lt;h2&gt;ZDARZENIA DWUDROGOWE&lt;br /&gt;&lt;/h2&gt;
&lt;h3&gt;WPROWADŹ KWOTĘ FREEBETA:&lt;/h3&gt;
&lt;input type=&quot;text&quot; name=&quot;value_of_freebet&quot; /&gt;&lt;br /&gt;
&lt;h3&gt;KURS FREEBETA&lt;/h3&gt;
&lt;input type=&quot;text&quot; name=&quot;oddsfb1&quot; /&gt;&lt;br /&gt;
&lt;h3&gt;KURS 2 SPOTKANIA&lt;/h3&gt;
&lt;input type=&quot;text&quot; name=&quot;odds1&quot; /&gt;&lt;br /&gt;
&lt;button&gt;OBLICZ&lt;/button&gt;
&lt;/form&gt;
PHP:
if 
    (!empty($_POST[&#39;value_of_freebet&#39;]) &amp;&amp; is_numeric($_POST[&#39;value_of_freebet&#39;]) &amp;&amp; //sprawdzam poprawnosc wartosci
    !empty($_POST[&#39;oddsfb1&#39;]) &amp;&amp; is_numeric($_POST[&#39;oddsfb1&#39;]) &amp;&amp; 
    !empty($_POST[&#39;odds1&#39;]) &amp;&amp; is_numeric($_POST[&#39;odds1&#39;]))
{
    $vof = $_POST[&#39;value_of_freebet&#39;]; //wartosc freebeta
    $oddsfb1 = $_POST[&#39;oddsfb1&#39;]; //kurs freebeta
    $odds1 = $_POST[&#39;odds1&#39;]; //kurs drugiego spotkania
    echo &#39;&lt;h3&gt;kwota freebeta = &#39;.$vof.&#39;&lt;br /&gt;kurs freebeta = &#39;.$oddsfb1.&#39;&lt;br /&gt;&#39;.&#39;kurs drugiego spotkania = &#39;.$odds1.&#39;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&#39;;

$profit1 = $vof*$oddsfb1-$vof; //oblicz kwotę zysku z freebeta
    $cash1 = $profit1/$odds1; // za jaka kwote musisz obstawic drugie zdarzenie
    $totalprofit = round($profit1-$cash1, 2); //zysk
    echo &#39;stawiając freebeta o wartosci &lt;u&gt;&#39;.$vof.&#39;&lt;/u&gt; na to zdarzenie dwudrogowe możesz zarobić bez ryzyka &lt;font color=&quot;red&quot;&gt;&#39;.$totalprofit.
    &#39; &lt;/font&gt; obstawiajac drugie spotkanie za kwotę &#39;.round($cash1, 2).&#39;&lt;/h3&gt;&#39;;
 }
 else
 {
    echo &#39;wprowadz poprawne wartosci&#39;;
 }
HTML:
&lt;/body&gt;
&lt;/html&gt;

H 0

hermenegilda

Użytkownik
jak postawić freebet?
stawiam darmowy zakład za 500 zł,a tu wyskakuje mi napis&quot;nie możemy przyjąć twojego zakładu,gdyż masz za mało środków na koncie&quot;.mam260 zł,ale co ma wspólnego freebet ze stanem konta.Czy moze wyczyścić konto i wtedy postawić freebet?Miał ktoś coś takiego?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Musisz wybrac &quot;Darmowy zaklad&quot; po wybraniu meczu do kuponu. Powinien być gdzieś niedaleko misjca, gdzie wpisujesz stawkę. Jeśli nie masz, to znaczy, że nie otrzymałes daemowego zakladu.

H 0

hermenegilda

Użytkownik
Musisz wybrac &quot;Darmowy zaklad&quot; po wybraniu meczu do kuponu. Powinien być gdzieś niedaleko misjca, gdzie wpisujesz stawkę. Jeśli nie masz, to znaczy, że nie otrzymałes daemowego zakladu.
hm,po zalogowaniu wyskakuje mi coś takiego.

Wykorzystaj Zakład Bez Ryzyka teraz!

CENSPTRETCBNEWYEAR 500 PLN wygasa o 09/01/2013 00:59 CET
Po prostu wybierz jeden z dostępnych powyżej Darmowych Zakładów i wnieś zakład pojedynczy (singiel) przy wykorzystaniu wybranego Darmowego Zakładu.

Aby postawić Darmowy Zakład, dodaj wybrany typ do Koszyka Zakładów, a następnie wybierz Darmowy Zakład do wykorzystania. Sprawdź ilustrację obok:

Po wniesieniu darmowego zakładu możesz sprawdzić detale zakładu w menu &#39;Moje Konto&#39;.

Wygrana z Darmowego Zakładu zostanie zaksięgowana na koncie gracza po zakończeniu wybranego zdarzenia sportowego i może zostać dowolnie rozdysponowana lub wypłacona.

Uwaga! Jeżeli Zakład Bez Ryzyka zostanie rozliczony jako wygrany na koncie gracza pojawi się wygrana pomniejszona o wartość stawki, na którą został zawarty.

Czy to oznacza,ze freebet jednak dostałem?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Bukmacher jeden z najlepszych. Promocja niezwykła.
Bardzo tworcza opinia. Jestes ze sportingbetu ze takie bzdury piszesz czy zobaczyles 500zl i zajarales sie tym i po tym oceniasz tego marnego buka ?
Pisalem wielokrotnie i pisac bede. Sportingbet jest dla przegrancow albo dwuzlotowcow, wystarczy ze sie ich raz skosi (na szurze, przedziale czy pomylce) i nie ma zycia.
Jak mozna pisac takie idiotyzmy ze jest jednym z najlepszych jak na rynku tyle innych znakomitych firm jak pinnacle czy bet365... ?
Ma ktoś podobną sytuację-po puszczeniu 10 typów chciałem się upewnić czy wszystko jest cacy-pytałem na czacie czy spełniłem kryteria i kwalifikuje się do otrzymania bonusu-odpowiedź pozytywna a bonusu jak nie było tak nie ma pewnie wyczerpali pulę i część osób zrobili w balona
hehehe pisalem ze beda lamenty i sa.. sportingbet to buk ktory nie szanuje klienta i boi sie graczy ktorzy graja wysokimi stawkami.
dla nich gracz zawodowy to również bonushunter i w takich kategoriach rozpatrują &quot;niektóre kandydatury&quot;. nie dostałem freebeta, na pytanie czemu dostałem odpowiedź o wykorzystaniu bonusu powitalnego, 2h później rozmawiając z innym pracownikiem na suporcie dostałem odp o graczu zawodowym. generalnie mam to gdzieś, liczyłem się, że się wykręcić mogą z tego, a 500zł to nie 5000zł żeby z nimi walczyć na noże, jednak pokazuje to sajgon jaki u nich panuje. Chyba jak kolega wspomniał trochę przeszarżowali z tą ofensywą marketingowo-promocyjną i lekko ich to przerosło. Żeby tylko się to nie obróciło przeciwko nim.
Dokladnie, cel byl jeden i zostal osiagniety, przegrance i dwuzlotowcy sa szczesliwy i beda rozpowaidac ze to genialny buk. 500zl dla ogarnietych typerow to pestka jednak utwierdza to jak smieszny i zalosny jest to buk. Tyle ze cel mieli wybic sie na rynku przez promocje roku, niestety porwali sie z motyka hehe.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
a ciebie coś boli że się musisz stale powtarzać w tej kwestii?
zapomniał wół jak cielęciem był i grał za te 2 zł że szydzisz z tych ludzi?
teraz wielki pan co płacze po raz kolejny bo nie mógł skorzystać z FB o wysokości 500 zł, ojeju
temat powinien już zostać zamknięty bo dość że dawno po promo, to tydzień już mija i dalej te żale

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom