A ostrzegalem wszystkich zeby pytali o swoj status nie informuja o tym ale tj wkurzajace co oni robi.....Ale takie jest zycie....Ten Buk , jak i cala promocja to JEDNA WIELKA SCIEMA i naciaganie ludzi.
Zalozylem konto 3 dni temu. Wplacilem 400 zl. Postawilem 10 zakladow regulaminowych.
Mam obecnie 206 zl ( czyli przegralem troche ).
Dzis wchodze na czata dopytac czy spelnilem warunki bonusa i dowiaduje sie najpierw ze tak a po 15 min ze MAM STATUS GRACZA zawodowego i zadne promocje mi nie przysluguja !
To jest kpina jakas ! Konto od 3 dni aktywne , z wiekszoscia zakladow przegranych !
Bede pisal reklamacje ale to i tak pewnie **** da.... Ale niezle mi cisnienie podniesli...
Wyplacac i out z tamtad.... szkoda nerwow... :/
Miales zaklady uniewaznione sprawa jasna ze ci nie przysluguje zapewne licza sie tylko zaklady rozliczone.....Nie wiem czy to ja siebie wydymalem czy oni mnie, ale dobra bk.
Lubie pograć DNB - ogolnie zagranych 16 zakładów - z czego 7 anulowanych bo był remis ???? ) I bonus mi nie przysługuje.
Dziwne, bo u każdego bukmachera grając 'remis nie ma zakładu' kwota liczy się do obrotu - jest ryzyko, więc dla mnie to jasne.
Trutek a skad ta pewnosc, ze Gerwen jest takim pewniakiem?Wystarczyło, że raz napisałeś U mnie też freebet dostępny, Darty obstawione, piękny kurs można upolować (1,95), a biorąc pod uwagę grę Van Gerwena w ostatnich fazach turnieju to prawie pewniak. Ale nie robię już OT.
To co o mnie powiesz? Pytałem czy bonus mi przysługuje jeszcze wczoraj wieczorem i uzyskałem informację, że tak a freebeta nie ma...A ostrzegalem wszystkich zeby pytali o swoj status nie informuja o tym ale tj wkurzajace co oni robi.....Ale takie życie...