Taka mała podpowiedź dla tych, którzy dostaną tego freebeta i będą chcieli wyciągnąć kasę pewną przy pomocy surebeta. W przypadku freebetów jest pewien mały trik. Załóżmy, że surebet wygląda tak:sportingbet: darmowy zakład 500zł * 5,0 = 2000 zł
inny buk: 2000 zł * 1,25 = 2500 zł
Z tego wynika, że żeby zarobić 500 zł to musisz trafić kurs 1,25. Bo jeśli akurat wejdzie Ci kurs 5,0 w sportingbet to nic nie zarobisz.
Zwróć uwagę że wygraną z freebeta jest nie 1175 a 675 zł, dostajesz tylko zysk bez stawkiSportingbet: 2,25 - 500zł - wygrana 1175 - 810 = 365zł
Inny buk: 1,45 - 810zł - wygrana 364,5zł
Tak oto wyciągamy pieniążki niezależnie od wyniku meczu, aby potem nie pluć sobie w brodę jeśli typ "na freebeta" zawiedzie i nic na tym nie zarobimy. Tak jak ktoś wspomniał, im wyższy kurs w Sportingbecie tym więcej zarobimy, jednak potrzeba wtedy wyższego kapitału. W tkaim przypadku polecam też nie grać jakichś surków z spotkań np.2 ligi szkockiej, bo to śmierdzi na kilometr, a w regulaminie mogą mieć zapis, że w przypadku podejrzenia "nieuczciwej gry" mogą anulować freebeta. A wtedy jest szansa, że na tym nawet stracimy
Tak, przecież jak byk pisze w regulaminie i nie da się tego interpretować.i jeszcze chcę mieć pewność czy na zakład mamy 7dni od 1 stycznia? wg regulaminu
Napisz do nich, z pewnością Ci odpisząPostawiłem 10 kuponów po 50zł na mecz tenisa live, co chwile typując na wygranie przez zawodnika gema. Zaliczy się to? W sumie 10 różnych zakładów.
Złap kogoś na LC u nich i dostaniesz info czy się zakwalifikowałeś. Ja napisałem i dostałem info że spełniłem już warunki i dostanę Free beta.Postawiłem 10 kuponów po 50zł na mecz tenisa live, co chwile typując na wygranie przez zawodnika gema. Zaliczy się to? W sumie 10 różnych zakładów.
Jeśli dostał potwierdzenie od supportu Sportingbetu na tych warunkach 10 x 50zł to zapewne tak będzieWitam,
Ja zagrałem wymagane minimum do bonusu (10x50), i napisałem do supportu czy się kwalifikuję. Odpisali mi z opóźnieniem kilkudniowym coś takiego:
"Pana konto kwalifikuje sie do promocji. Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku."
Kupony zagrałem w ciągu 2 dni na zakładach live, każdy na różnych zdarzeniach.
Powodzenia z freebetem and HNY
Pzdr.
nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytania?1) a ten 1 zakład, po wpłacie który był bez ryzyka i jak go sie przegrało to był potem darmowy (który do obrotu sie nei liczy) też się liczy ?
2) moge sobie dzis postawić coś na jutro i zaliczą mi to ? czy licza tylko rozstrzygnięte kupony ?
Masz informacje w reguliminie ze promocja nie laczy sie z innymi promocjmi, wiec darmowy zaklad sie nie wlicza, kupon musi byc dzis rozliczony zeby Ci go zaliczyliCytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Celt ->
1) a ten 1 zakład, po wpłacie który był bez ryzyka i jak go sie przegrało to był potem darmowy (który do obrotu sie nei liczy) też się liczy ?
2) moge sobie dzis postawić coś na jutro i zaliczą mi to ? czy licza tylko rozstrzygnięte kupony ?
</td> </tr> </tbody></table>
nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytania?