>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład bez ryzyka do 500 PLN! Nowy rok ze Sportingbet

Status
Zamknięty.
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dawać pisać jeszcze ludzie co robicie z wygranymi, czy zakupy w Tesco, może jakaś impreza, a może niektórzy wydają na książki do szkoły, wklejajcie od razu paragony ze sklepów. Dobre te wpisy Wasze, jaracie się tymi wygranymi jakby to były Wasze największe wygrane bądź jakieś jedyne, dzisiaj masz chłopie euforię, a zaraz zaliczysz wtopy i co już nie napiszesz nic... Aha od razu zaznaczam, dostałem free bet, nie wykorzystałem jeszcze bo za pewne ktoś może napisać, że wpis przez to, że wtopiłem... NIE NIE NIE :cool:
Post do skasowania, ale podobnie jak durne wpisy wyżej. :]

blads 187

blads

Użytkownik
udało mi się na tych kursach 1,2-1,4 wygrać
ja na samym obracaniu wyszedłem 230zł na plus, a grałem małe kursy w sumie i dwie taśmy z których jedna akurat fajne siadła. jak wszystko zrobiłeś zgodnie z regulaminem to na pewno dostaniesz. Znajomy nie dostał bo w taśme miał dodany kurs 1,18 i też dzisiaj sie zastanawiał czemu nie ma więc lepiej wszystko sprawdzić

M 510

mican

Użytkownik
Dawać pisać jeszcze ludzie co robicie z wygranymi, czy zakupy w Tesco, może jakaś impreza, a może niektórzy wydają na książki do szkoły, wklejajcie od razu paragony ze sklepów. Dobre te wpisy Wasze, jaracie się tymi wygranymi jakby to były Wasze największe wygrane bądź jakieś jedyne, dzisiaj masz chłopie euforię, a zaraz zaliczysz wtopy i co już nie napiszesz nic... Aha od razu zaznaczam, dostałem free bet, nie wykorzystałem jeszcze bo za pewne ktoś może napisać, że wpis przez to, że wtopiłem... NIE NIE NIE :cool:

Post do skasowania, ale podobnie jak durne wpisy wyżej. :]
Jeśli 750 za free to dla Ciebie mało to sorry. Widać że musisz być nieźle na minusie. Mnie cieszy każda wygrana a już napewno za free.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
sprawdziłem uważnie 10 zakładów, wszystkie wygrane, 3 DNB (wiedziałem, że jak będzie remis to się nie liczy), ale wszędzie wygrana (np Norwich-Chelsea)

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Jeśli 750 za free to dla Ciebie mało to sorry. Widać że musisz być nieźle na minusie. Mnie cieszy każda wygrana a już napewno za free.
Haha, rewelacyjna odpowiedź, 750 mało i nagle to musisz być nieźle na minusie, kłania się zarówno nauka czytania ze zrozumieniem jak i poprawne pisane.
Raz: Nie napisałem, że mało itp. Co wnosi Twój post do tematu ? Tylko to, że pochwaliłeś się, no rewelacja, a czy umieściłeś wcześniej gdzieś ten typ aby ktoś skorzystał ? UPS niee, ja tylko się chwalę tutaj.
Dwa: Wyjeżdżasz z minusem, napisz na pw, mogę Ci powysyłać jaka jest moja opcja grania i jakie wypłaty itp. mi idą, również wtopy bo każdy przegrywa też ale ja tego nie muszę pisać itp.
To było bez spiny, ale zastanów się czy chwalenie się w takim temacie to nie jest coś durnego ? Załóż temat z typami, podawaj wcześniej, niech ludzie korzystają, wtedy nie mam prawa Ci zarzucić nic, ale póki co: Nie ma się czym podniecać ;)
Bez odbioru. Pozdrawiam

M 510

mican

Użytkownik
Haha, rewelacyjna odpowiedź, 750 mało i nagle to musisz być nieźle na minusie, kłania się zarówno nauka czytania ze zrozumieniem jak i poprawne pisane.

Raz: Nie napisałem, że mało itp. Co wnosi Twój post do tematu ? Tylko to, że pochwaliłeś się, no rewelacja, a czy umieściłeś wcześniej gdzieś ten typ aby ktoś skorzystał ? UPS niee, ja tylko się chwalę tutaj.

Dwa: Wyjeżdżasz z minusem, napisz na pw, mogę Ci powysyłać jaka jest moja opcja grania i jakie wypłaty itp. mi idą, również wtopy bo każdy przegrywa też ale ja tego nie muszę pisać itp.

To było bez spiny, ale zastanów się czy chwalenie się to nie jest coś durnego ? Załóż temat z typami, podawaj wcześniej, niech ludzie korzystają, wtedy nie mam prawa Ci zarzucić nic, ale póki co: Nie ma się czym podniecać ;)

Bez odbioru. Pozdrawiam
Właśnie kłania się czytanie ze zrozumieniem. Napisałem że nie mogłem uwierzyć nie w wygraną tylko w to czego dokonał Jacobsen w drugim skoku, bo po pierwszym nie oglądałem już dalej. A potem czytam że jednak wygrał.
Druga sprawa na stronie szóstej tegoż tematu typowałem Jacobsena na zwycięzce całego TCS nie postawiłem na ten typ bo był niedostępny, został tylko dzisiejszy konkurs. Co do systemu grania mogę napisać ci to samo. Też mam swój i dobrze na tym wychodzę:grin:

Pozdrawiam. I życzę wygranej z free beta..:cool:

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
a ja powiem oby takich promocji mniej, żadnego zakładu nie przegrałem u nich od chwili rejestracji, udało mi się na tych kursach 1,2-1,4 wygrać 100 zł to już 500 nie dostanę pewnie skoro już wszyscy dostali.
no a ja wygralem 9 na 10 kuponow po kursach 1.3-16 i dostałem.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Właśnie kłania się czytanie ze zrozumieniem. Napisałem że nie mogłem uwierzyć nie w wygraną tylko w to czego dokonał Jacobsen w drugim skoku, bo po pierwszym nie oglądałem już dalej. A potem czytam że jednak wygrał.
Druga sprawa na stronie szóstej tegoż tematu typowałem Jacobsena na zwycięzce całego TCS nie postawiłem na ten typ bo był niedostępny, został tylko dzisiejszy konkurs. Co do systemu grania mogę napisać ci to samo. Też mam swój i dobrze na tym wychodzę:grin:

Pozdrawiam. I życzę wygranej z free beta..:cool:
Urzekla nas twoja historia...ale chyba pomyliles tematy, bo to na kogo postawiles, czy wygrales czy nie nikogo tu nie obchodzi.

Mirgosik ale tutaj nikt Ci nie pomoze rozwiazac twojej sprawy, wiec zamiast marudzic napisz do supportu i wyjasnia Ci co i jak. Jesli zrobiles wszystko jak mialo byc to go dostaniesz

Otrzymane punkty reputacji: +6
mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
czekałem cierpliwie do 10.00 na bonus i się nie doczekałem.

Wszedłem na liveczat i dowiedziałem się że jestem zawodowym graczem, mimo że w Sylwestra na moje zapytanie uznano mńie zawodowym graczem po czym gość rozłączył się na czacie i jak wszedłem jeszcze raz na czat to powiedział, że bonus przysługuje.

Jest tak jak mówił Kbpoland, losują zawodowych graczy ????

Mam konto od 2 tygodni tam i zagrałem w sumie 12 zakładów:

tottenham-stoke typ:tottenham PORAŻKA
Chelsea-AV -1. typ: chelsea WYGRANA FREEBET POWITALNY
Norwich-chelsea DNB. typ: chelsea WYGRANA
Marsylia-St Etienne. DNB typ: Marsylia WYGRANA
philadelphia-Brooklin. typ: Brooklin WYGRANA
LA clippers - phoenix. typ: LA WYGRANA
Sunderland-tottenham DNB typ:tottenham WYGRANA
Stoke-Liverpool live DNB typ:Stoke WYGRANA
Detroit-Atlanta typ:Atlanta WYGRANA
Phoenix-Indiana. typ: Indiana WYGRANA
Everton-Chelsea X2. typ:X2. WYGRANA
arsenal-Newcastle. typ: Arsenal. WYGRANA

Powiedźcie mi co jest złego i podejrzanego w tych typach? Stawiam na najpopularniejsze rozgrywki na świecie, a nie ligę arabską czy bośniacką, każdy kupon za 50 zł, to samo pisałem na live czacie to odpisała mi że taka jest decyzja traderów.

Administratorzy, Pomóżcie mi, bo już nie wiem do kogo się zwrócić ????

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Mysle ze przeczytal warunki ze zrozumieniem , bo poza freebetem postawil 10 innych zakladow zwyklych , kwalifikujacych...
Ja w kazdym razie czekam na odpowiedz , jesli nie dostane freebeta to bede pisal skargi , reklamacje i wszystko co potrzebne bo ja akurat mam wiekszosc zakladow przegranych , minus 196zl w sumie , a mimo to uznali mnie jako zawodowego gracza , smiech na sali.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
przeczytaj warunki jeszcze raz tylko ze zrozumieniem

Promocje nie łaczą sie z innymi typu darmowy zakład czyt. &quot;freebet powitalny&quot;
wiedziałem o tym doskonale, wypisałem ten zakład by pokazać wam moje wszystkie zakłady żeby pokazać wam jaki ze mnie ,,zawodowiec&quot;.

10 zakładów ponadto postawiłem, wiem że freebet się nie liczył, traderzy sportingbet twierdzą, że jestem graczem zawodowym i dlatego bonus mi się nie należy;) Ale ze mnie zawodowiec, udało mi się trafić kilka meczy ligi angielskiej i NBA;) Od dziś moja ksywa to zawodowiec sportingbet ????

L 209

lukbor10

Użytkownik
ludzie ile Wy macie lat? tu nie chodzi o to, że freebet się nie wlicza do 10 zakładów, które trzeba było postawić, tylko o to, że nie można łączyć obu promocji. Tzn jeśli wykorzystałeś freebet powitalny, to nie przysługuje Ci freebet z promocji. miej pretensje tylko do siebie, naprawdę nie wiem jak można źle zinterpretować ten punkt regulaminu, prosty jak konstrukcja cepa.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
a czy ty rozumiesz że support mi mówi że jestem graczem zawodowym i dlatego nie jest przyznana mi promocja?
Nie piszą o tym że łączę promocje itp. Poza tym kilka osób tutaj pisało, że można tak robić tyle że freebet nie wlicza się do 10 zakładów. Kilka osób pisało tu, że od supportu ma takie informacje.
Poza tym o czym ty piszesz? Support mówi mi że jestem graczem zawodowym, a nie pisze o łączeniu promocji.
Skoro support uważa granie na takie mecze za zawodowe to ich umysł ma budowę cepa.

A 861

amigo007

Użytkownik
No ale to chyba 2 oddzielne promocje? Ja z tego freebeta nie skorzystałem, jakoś zniechęciłem się już na etapie rozmowy z supportem gdzie po wysłaniu im paszportu zażądali jeszcze ode mnie innych dokumentów. Co dziwne, bo wcześniej na forum czytałem że niektórzy nie byli wcale weryfikowani, więc wyczułem problemy. A jak myślicie w jaki sposób traderzy stwierdzają, że ktoś jest zawodowym graczem. Po 10-12 zakładach jest to chyba mało możliwe? Może chodzi o to, że niektórzy mają konta u wielu bukmacherów i w wielu kasynach? No bo nic innego nie przychodzi mi do głowy...

S 44

sareig

Użytkownik
ludzie ile Wy macie lat? tu nie chodzi o to, że freebet się nie wlicza do 10 zakładów, które trzeba było postawić, tylko o to, że nie można łączyć obu promocji. Tzn jeśli wykorzystałeś freebet powitalny, to nie przysługuje Ci freebet z promocji. miej pretensje tylko do siebie, naprawdę nie wiem jak można źle zinterpretować ten punkt regulaminu, prosty jak konstrukcja cepa.
no wlasnie dla ciebie chyba zatrudne.ja wykorzystalem freebet powitalny i dostalem freebet noworoczny jedno niema zwiazku z drugim! a w punkcie pewnie chodzi oto ze niemozesz miec 2 freebetow jednoczesnie na swoim koncie.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Moim zdaniem u nich gracz zawodowy jest równie &quot;niebezpieczny&quot; co bonus hunter i tu na przykładzie kolegi widać,że grał tylko dla tego freebeta.I nie rozśmieszajcie mnie,że buk musi się stosować do regulaminu,bo my jako gracze możemy co najwyżej im naskoczyć.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Najsmiesniejsze jest to ze specjalnie zalozylem konto bo mnie skusil ten freebet noworoczny i pytalem ich czy moge wykorzystac najpierw ten powitalny i powiedzieli ze OK , tylko po prostu on sie nie liczy do tych 10 zakladow kwalifikujacych nas do noworocznego.
Takze poki co wyglada na jedna wielka scieme i tyle.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
pete1989 wiem że mnie nie atakujesz i starasz się zrozumieć o co im chodzi, ale to moja sprawa, że tak zaplanowałem, to oni ustalili warunki, nie ja. Mogli napisać: nie wolno zagrać 10 po 50 zł. trzeba coś jeszcze dorzucić&quot; wtedy bym zagrał.
Jak w sklepie jest promocja kup 3 kiełbasy czwarta gratis, to nie kupuję pięciu tylko 3 i czwarta biorę za free. Po prostu rozsądkowe podejście do każdej promocji.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Po prostu przerosła ich ta &quot;promocja&quot; i pewnie z racji tego,że wygenerowali straty to tytułują ludzi &quot;graczami zawodowymi&quot; żeby mieć śmieszny pretekst do nie dania za darmo 500zł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom