>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Literówka się wkradła bo pisałem na szybko, myślałem że ktoś mnie wyprzedzi ;)
Zagadka: W 2005 roku w polskiej ekstraklasie piłkarskiej w jednym ze spotkań miało miejsce dość specyficzne zajście, które zadecydowało o jego przerwaniu (dokończenie w innym terminie).
Pytanie brzmi: co to za mecz, dlaczego został przerwany, w której minucie, przy jakim wyniku, strzelcy ewentualnych bramek (do momentu przerwania), kiedy został dokończony i jaki był finalny rezultat.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Brakuje strzelca bramki, minuta przerwania się nie zgadza (+/i 1 min. można się pomylić bo widzę, że w paru źródłach różnie podają z taką rozbieżnością).
Pytanie nie należy do najtrudniejszych to musiałem coś dorzucić, żeby nie było tak łatwo ;) bramkę strzelił Radek Divecky w 11 minucie, dajesz dalej Fabik10.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Fabik mówi, że można to jadę.

Król strzelców Bundesligi,większość swojej kariery spędził w jednym Klubie, w tym klubie strzelił 93 bramki w 227 występach, dziś zaś pracuje jako menadżer tego Klubu. O kim mowa ?

robbn 23

robbn

Użytkownik
Pamiętałem go jeszcze mniej więcej z jego ostatnich występów w Hercie.
Niech ktoś zada za mnie bo nie mam czasu na wymyślenie czegoś mocniejszego ;)

smithy 0

smithy

Użytkownik
Ok to ja zadam.
Siatkówka:
Były polski siatkarz, który zakończył kariere parę lat temu. W Polsce wygrał kilka mistrzostw w dwóch klubach. Do tego brał 2 razy udział w final four LM. Znany był z tego , że był bardzo uniwersalny, nie miał rewelacyjnych warunków ale potrafił grać nawet na 3pozycjach: przyjmujący,libero oraz atakujący.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Nie będę zabierał czasu długim wymyślaniem, więc zadam to, co jako pierwsze przyszło mi do głowy.
Skoczek (obecnie już nie startuje), który był współrekordzistą razem z Adamem Małyszem w długości lotu. Podaj nazwisko oraz odległość.
Kraju na razie nie podam, bo byłoby za proste. Ale i tak raczej nie jest trudne, jeśli ktoś interesuje się skokami.

smithy 0

smithy

Użytkownik
Piłka nożna
Były reprezentant Rosji, ale urodzony na Ukrainie, przecierał szlaki w Premiership i w pewnym momencie był jednym z najlepszych skrzydłowych w Europie, grał w bardzo dobrych angielskich klubach.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Który zawodnik grający niegdyś w Polskiej Lidze Koszykówki zaliczył w swojej karierze występ w którym zdobył 100 punktów. W Barwach jakiej drużyny/uczelni/szkoły zaliczył ten mecz?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
kiedyś Lynn Greer sporo punktów rzucał w Sląsku to może on gdzieś na uczelni ????
dobra poczytałem Greer miał max 47 ???? więc nie on myślę dalej :]

.kb 31

.kb

Użytkownik
o, akurat to wiem ???? Dajuan Wagner (Camden High School)

Koszykowka

Jak nazywa sie byly gracz Hornets, ktory w 2000 roku zginal w wypadku samochodowym?

Do góry Bottom