Taka jest prawda ze gdyby Podolski czuł sie POlakiem to by nie wybrał nigdy w zyciu reprezentacji niemiec, reprezentacja to nie jakis klub ktory sobie mozna zmieniac co chwile.
Wszyscy wiedza jak wybral, wiec niech bedzie tym Niemcem a nie udawał ze sercem jest Polakiem.
Ja majac taka mozliwosc jak on, czekal bym na powolanie przez PZPN i nigdy w zyciu nie zagrał dla Niemiec.
Podolski nigdy nie bedziesz Polakiem !
ale pieprzycie
Podolski nie bedzie polakiem? a kim? niemcem? jakbyscie byli w DFB to pewnie wywalilibyscie go zbity pysk, bo urodzil sie w polsce z rodzicow polakow i ma czelnosc gadac jakas mieszanka polsko-slaska, tak?
podolski nie ma tak latwo jak wy, ktorzy nie macie nic wspolnego z innym krajem, urodzil sie w jednym kraju a wychowal w drugim, ma rodzicow z polski ale to
niemcy go nauczyly grac i doprowadzily do tego ze jest jednym z najlepszych zawodnikow trzeciej ekipy swiata? malo?
ma to wszystko rzucic w diably? bo co? bo jak chcial grac dla polski to sie na niego wypieli, wiec dalej bedzie czekal i wlazil nam w du.e zebysmy sie w koncu obudzili i go powolali? on ma dwie ojczyzny i ma prawo grac dla jednej czy drugiej
nie pier.olcie farmazonow ze powinien zrezygnowac z gry w kadrze, bo zaden z was by nie zrezygnowal, jestem o tym przekonany, tu chodzi o kariere pilkarska, a nie o patriotyczne przekonania, na ktorych polacy zawsze wychodzili jak zablocki na mydle, mial prawo podjac taka decyzje i ja podjal
PS
zastanawiam sie zawsze skad sie biora wszelkiej masci skini, narodowy, skrajni prawicowcy i inni tym podobni, a, sie okazuje ze wszedzie ich pelno