>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zachowanie Podolskiego.

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
a ja mam takie pytanie abstrachując od zachowania Podolskiego. Zauważył ktoś że podczas naszego hymnu Roger coś tam śpiewał, czyżby nauczył się hymnu?? ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
a ja mam takie pytanie abstrachując od zachowania Podolskiego. Zauważył ktoś że podczas naszego hymnu Roger coś tam śpiewał, czyżby nauczył się hymnu?? ????
jesli tak to chwala mu za to, nie dosc ze jest po Arturze Borucu Wielkim najlepszym polskim zawodnikiem na tych mistrzostwach, to jeszcze to... spoko ziomal ;)

kubot@ 0

kubot@

Użytkownik
Zauważcie to że gdy strzelił bramki nie cieszył się a jego rodzice na trybunach wrecz płakali :/ Więc nie bądźcie tacy!! Polska go niechciała to co miał chłopak zrobić jak grał dobrze ?

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Zauważcie to że gdy strzelił bramki nie cieszył się a jego rodzice na trybunach wrecz płakali :/ Więc nie bądźcie tacy!!
To po co strzelał tą bramkę ? Po to by sprawić przykrość rodzicom?
Polska go niechciała to co miał chłopak zrobić jak grał dobrze ?
Polska się zgłosiła po niego jak jeszcze mógł wybierać, ten zwlekał z wyborem i ostatecznie wygrał grę w reprezentacji Niemiec.
Bez odbioru.
Pozdrawiam

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
jesli tak to chwala mu za to, nie dosc ze jest po Arturze Borucu Wielkim najlepszym polskim zawodnikiem na tych mistrzostwach, to jeszcze to... spoko ziomal ;)
tak, ale &quot;polskim&quot;
spoko ziomal? Człowiek nie znający historii? Obywatel tylko na papierku?
Piłkarsko jest bdb, ale nie lubię zawodników którzy obywatelstwo dostają tylko dlatego że dobrze grają... ( rozumiem gdyby miał polskie korzenie)

Do góry Bottom